بفرمانقل قول:
الان من وصلم ولی این همش صفر میزنه نکنه یوقت از پارتاک کمش کنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بفرمانقل قول:
الان من وصلم ولی این همش صفر میزنه نکنه یوقت از پارتاک کمش کنن
واسه منم صفر میزنه ولی کم میشهنقل قول:
فرشاد این 10 مگ نامحدود چطور میشه گرفت ؟
تا این عکسو گذاشتم کنتور انداخت دیگه صفر نمیزنه هر کی جاسوسه خودشو معرفی کنه:n24:
تو که تو سیترا بودی به راحتی میتونستی نامحدود تمدید بکنینقل قول:
خودت نخواستی...
منم از پارتاک میتونم 10مگ نامحدود تمدید کنم:n06:نقل قول:
delete....
چطورینقل قول:
بیا تبادل اطلاعات بکنیم:n02:
یعنی من حاضر بودم کلی پول بدم فقط برای 1 هفته 10 مگ نامحدود داشتم دیگه تا 6ماه میرفتم 256 3 گیگ میخریدم
آقا این چه وضعیه نه پارتاک باز میشه نه ibs پسورد قبول میکنه .نمیدونم این مخابرات کی میخاد ادم بشه .فرشاد یه وقت دانلود نکنی اینا بعدا یکی یکی یوزرها رو چک میکنن بعد میفهمن مفتی دانلود کردی یهو از حجمت یلند میکنن .تو با این تجربت دیگه باید اینا رو تا الان شناخته باشی
من مطمئنم اینجا جاسوس داره به محض اینکه عکسو گذاشتم ibs درست شد:n24:
7 تا مهمان یعنی چی؟؟ دارن کنفرانس نگاه میکنن
مال من تو ibs هنوزم داره صفر میزنه
ولی از شارژم میره
به طرز وحشتناکی داره از شارژم کم میشه:n14:
اینا از طریق عکس منو ردیابی کردن
استان قم 0 کاربر 0 مهمان
داتک 0 کاربر 0 مهمان
خراسان 0 کاربر 0 مهمان
پارس انلاین 4 مهمان ( اونم پارس انلاین که تو کل کشوره)
گلستان 0 کاربر 0 مهمان
گیلان 0 کاربر 0 مهمان
اصفهان 1 مهمان
مازندران 2 کاربر 1 مهمان
تهران 0 کاربر 0 مهمان
اونوقت خوزستان 9 مهمان . !!!!!
چون مخابرات خوزستان یکی از چرت ترین و مضخرفترین سرویس هاستنقل قول:
و کاربرانش مشکلای زیادی دارن
اون که بله ولی یکی از دلایلش اینه که نگاه میکنن بعد پدر ادمو در میارن با کاراشون مثلا میدونه 5 مگ شبانه نداره به دروغ میگه داره اونوقت افزادی مثل من و سروش میریم میخریم بعد میبینم جا تره و بچه نیست .نقل قول:
چرا پارتاک برا من باز نمیشه؟
همون موقع باید بهش میگفتی بجای 5مگ واست 2مگ شارژ میکردنقل قول:
کلهم زدن نت رو قطع کردن
چون بستست ...نقل قول:
......حذف....
فعلا مخابرات بهتر از بقیست الان پارس آنلاین هم دهم آذر شبانه رو میخواد برداره من به همین 2مگ با شبانه هم قانع شدم
حذف ----------------
شما تو شهرتون فقط مخابراته نمیدونی شرکتای دیگه چطورن نامحدودشون هم نامحدود درست و حسابی نیست نامحدودی که بعد از 5گیگ سرعتش محدود بشه چه نامحدودیه؟فعلا بهترینشون همین مخابراتهنقل قول:
......حذف....
هیچ جا قیمت مخابرات رو ندارهنقل قول:
......حذف....
مخابرات همینجور بمونه و سروی های تا 2مگ شبانه داشته باشن من راضیم اگر هم شبانه 5و10مگو اضافه کرد که چه بهتر
شما الان نامحدود رو چند گرفتید؟نقل قول:
......حذف....
40 تومن...256نقل قول:
سرعت دانلود؟نقل قول:
کدوم شرکت؟
بیشتر کاربرا سرویسشون 1مگ به پایینه کسایی که 2مگ به بالا تمدید میکنن خیلی کمترن حتی وقتی که 5و10مگ شبانه داشتنقل قول:
اکثرا 1 مگ 20 گیگ میگرفتن اونهایی که نیاز به حجم بالایی داشتن تا فهمیدن چه خبره زدن تعرفش رو حذف کردن سرویس هایی که کسی نمیگیره حجم بالا دادن مثلا 5 مگ و 10 که بیشتر خط ها نمیکشن یا دو مگی که برای گرفتتش گیر میدننقل قول:
سرعت دانلود 32 -33 ولی پیج خیلی سریع باز میکنه یکی دو مگ هستشنقل قول:
ارزش نداره . من شاتل گرفتم ( شاتل اهواز با ابادان یک شرکت هستند) ارت 1 قیمت 28 تومن سرعت دانلود 110 - 100 اگر حدود 60 گیگ دانلود کنید از سرور خارجی محدود میشید روی 60 من که تو 2 ماه 200 گیگ دانلود کردم . با سرور داخلی هم سرعت کم نمیکنه من چون شبانه خوبی نداشت از شاتل تخلیه کردمنقل قول:
2020 مشغول شده . ( یعنی مشغولش کردن)
دارن تغییرات میدن نکنه شبانه 2مگ حذف بشه:n29:
دوستان یه سری صحبت در مورد انتن مودم بود من روی کارتن مودمم نوشته 2db در حالی که 2 تا انتن دارم یکی خیلی کوچک که در حد یک اتاق رو ساپورت میکنه یکی دیگه انتن بزرگ حالا میشه از بیرون انتن تهیه کرد با db بالاتر که مکان بیشتری رو پوشش بده؟ مدل مودم Zyxel p 660 hw t1 v2 که اگر مشخصات میخواید برید شرکت دلسا )delsa( رو ببینید رنگ سفید .
دوستان در IBS تفاوت KHZ با Standard در چیست؟