ما که فقط همین مخابرات رو داریم و نمیشه واسش طاقچه بالا بذاریم فقط کاش واسه دهه فجر یا سال جدید طرح های شبانه دار برگردند ...
Printable View
ما که فقط همین مخابرات رو داریم و نمیشه واسش طاقچه بالا بذاریم فقط کاش واسه دهه فجر یا سال جدید طرح های شبانه دار برگردند ...
ARTچند رو گرفتی؟نقل قول:
ضمنا بشرطی که نامحدودش واقعا نامحدود باشه نه اینکه مثل بقیه ی ispها بعد از مدتی اسمی و توزرد از آب دربیاد
بچه ها این طرح های کمپین یک ساله قبلی قابل تمدید نیست ؟؟؟؟
توروخدا اگه راهی می شناسین بگین
طرح های جدیدی که گذاشتن هیچ کدوم دانلود شبانه نداره؟؟
حالا کی میاد این سایت برای مخابرات مشهد هست؟نقل قول:
نه عزیز این سایت دانلود از شاتل هست منم روزای آخر ماه قبل متوجه شدم یه 40 گیگی دانلود کردم:n10:نقل قول:
بچه ها مدل جدیده ؟؟؟!!! بخش فروش شماره کارت داد که پول بریزیم که باز زنگ بزنیم اونا فعال کنن طرح رو !!!
کلاه برداری نباشه ؟! سایتی چیزی ندارن که از اونجا بشه پرداخت کرد که مطمئن باشیم ؟؟؟ خواهش می کنم اگه جواب موثق دارین بدین. مرسی
شماره کارت بنام شخص خاصی نیستنقل قول:
بنام سامانه فروش اینترنت هست
حالا خودت نگا کن
ساره گفتن به نام سامانه فروش اینترنت سینا هست- پس اوکی هست ؟؟؟نقل قول:
، بخش فروش گفت که my2020.ir نمایندگی مخابرات هست و مال اصل خود مخابرات نیست و تضمینی نیست که اگه از این سایت خرید کنیم ، حتما سرویسمون شارژ شه !!
شما نظرتون چیبه بچه ها ؟ قمت های این سایت کمی ارزون تر هست از قمت هایی که خود بخش فروش گفت ! حتی با در نظر گرفتن 9% مالیاتش !!!
نظرتون چیه بچه ها ؟! تجربه تون چیه ؟ خودتون چه طوری میخرید /؟
خیلی ها از های وب شاکی ن ولی برا من خوب بوده . بعد مخابرات اومدم های وب و از فشفشه هاش به شدت راضیم . شبم نمیخواد دانلود کنم هر وقت بخوام دانلود میکنم:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از نظر من همون سامانه تلفنی و همون شماره کارت بهتره...نقل قول:
خودم وقتی قسمت پرداخت سایت خرابه به همین روش عمل میکنم و مشکلی نبوده تا حالا
درودنقل قول:
چه طرحی گرفتید؟
اینترنت من دیش ب و امشب هر چند ثانیه قطع و وصل میشه کسی این مشکلو داره؟
سلامنقل قول:
تو این جور مواقع همیشه به تنظیمات مودم برید و ببینید نویز گرفته کابلتون یا نه
snr مودمو ببینید چون پشتیبان هم همین کارو میکنه،اول به نویز خطتون نگاه میکنه بعدش اظهار نظر میکنن البته اگر مشکل از خودشون یا مخابرات باشه هم میگن که مشکل از ما یا مخابرات
سلام یادش به خیر من تو تهران همچین سرعتی داشتم چه داخلی که بیشترهم بود و چه خارجی همین حدودا ولی شما مطمین شو که کلاهی که سر من رفت سر شما نره برو تو مودمت ببین خطت رو چند هست و با سرویسی که خریدی مقایسه کن ببین همونه یا نه اگه همون بود ببین خطت کلا چه قدر می کشه زنگ بزن بگو برام بالاتر ببندین من سرویس الماس که میشه هشت مگ محدود تو جشنواره خریدم بعد دیدم خطم رو دو هست سرعتو دزست کردن شما هم همین کارو بکننقل قول:
سلام یادش به خیر من تو تهران همچین سرعتی داشتم چه داخلی که بیشترهم بود و چه خارجی همین حدودا ولی شما مطمین شو که کلاهی که سر من رفت سر شما نره برو تو مودمت ببین خطت رو چند هست و با سرویسی که خریدی مقایسه کن ببین همونه یا نه اگه همون بود ببین خطت کلا چه قدر می کشه زنگ بزن بگو برام بالاتر ببندین من سرویس الماس که میشه هشت مگ محدود تو جشنواره خریدم بعد دیدم خطم رو دو هست سرعتو دزست کردن شما هم همین کارو بکن موفق باشید.نقل قول:
اینا نمایندگی های فرعی هستن و نامعتبرنقل قول:
طرف امروز کافی نت باز کرده، اینترنت مخابرات هم می فروشه اسمش شده نمایندگی adsl مخابرات فردا جمع میکنه میره پی کارش
وقتی 2020 که خودش پشتیبانی درست و حسابی نداره میگه از بابت پشتیبانی خرید از این دست نمایندگیها بعدا بمشکل میخورین دیگه واویلا
دوستان اوضاع نتتون چطور بوده از 3 روز اخیر تا الان ؟
من که تایم اوت های خارج از شبکه زیاد دارم .
ART5نقل قول:
برای 6 ماه
اینا همینجوره از یه حدی دانلودت بالاتر بره سرعت نصف میشه
ولی چیزی که تو سایت هست درست نیست
دوست من همین طرح رو داره بعذد از اینکه 90 گیگ تو ماه دانلود کرد سرعتش نصف شد
بنظرم خوبه
دوستان راهی هست که شاتل روی فیبر نوری سرویس بده؟؟
اصن راهی وجوود داره که ما از شرکتی جز مخابرات سرویس بگیریم؟
سلام عزیزان
حرف بنده رو گوش کنید شاید به نفعتون باشه اگه گوشیتون اینترنت 4g میگیره و آنتن دهی خوبی داره
دیگه از مخابرات اینترنت با دانلود رایگان شبانه نخرید گرچه که همین الان هم طرح ها جمع شدن
سایت ها تون رو با اینترنت مخابرات بدید و دانلودتون رو با اینترنت 4g انجام بدید
ایرانسل طرحی داره که با پرداخت 2 هزار تومن میتونین از ساعت 2 تا 8 صبح به راحتی دانلودتون رو انجام بدید
سرعتش هم بسیار خوبه من خودم همون اول باورم نشد بعنی در واقع هنگ کردم
از ساعتی 1تا 3 سرعتش حول و هوش 1.02 مگابایت است و از ساعت 3 به بعد سرعت میره بالای 2 مگابایت پس بهتره که طرح رو ساعت 3 به بعد فعال کنید که با سرعتی بیشتری دانلود کنید
با پرداختی 2 هزار تومن میتونین شبی حدود 20 گیگابایت دانلود کنید . شاید هم خیلی بیشتر (بستگی به منطقتون داره) دقت کنید حتما باید گوشیتون از 4g پشتیبانی کنه و سیم کارت 4g داشته باشید
ان شاء الله دیگه پول زور به مخابرات ندید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه
بچه ها dns مخابرات چنده ميخوام ست كنم؟
تایید میشه. سرعت ایرانسل بخصوص در صبح خیلی مناسبتر و بصرفه تره. امروز صبح با اینکه داخل ماشین با سرعت در حرکت بودم utorrent اندروید 1GB از ایرانسل 3G ظرف یکربع دانلود کردنقل قول:
کلی پول دادیم به مخابرات که شبها مثل گداها بذاره دانلود کنیم تازه رسما %1 حجم روزانه رو هم که کم میکنه. واقعا با کدوم عقل ADSL رو تمدید کردم
سلام دوستان ،درخواست تخلیه چند روز طول میکشه تا انجام بشه؟
برای من چند روزه نوشته ارسال جهت جمع آوری
قانونا کمتر از 48 ساعت باید باشهنقل قول:
شما شکایت کنید تا سریعا براتون تخلیه می کنند
سلام دوستان
امروز ریز مصرف یک ماه گذشته ام رو نگاه کردم. دیدم که میزان ترافیک ارسال شده ام خیلی زیاده!!! مثلا یک روز 300 مگ دریافت داشتم 260 مگ ارسال. باقی روز ها هم به همین ترتیب. من فقط با گوشی به اینترنت وصل میشم و با کامپیوتر خیلی کم وصل میشم. و توی خونه مون هم کلا دوتا گوشی وصل میشه یکی خودم یکی خواهرم.
حالا به نظر شما چرا اینقدر میزان ترافیک ارسالی بالاست؟؟؟!!!:n13:
خب شاید با گوشی فایل زیاد میفرستیدنقل قول:
بعدش هم ظاهرا طبق قانون از آپلود هزینه ای نمی گیرند
در اندرویدنقل قول:
تنظیمات>اتصالات>مصرف داده
نشون میده کدوم برنامه ترافیک رو استفاده کرده
چنده روزه سیستم را میزارم صبح ها دانلود کنه
هیچی دانلود نمیکنه
حتی یک مگ
کسی این مشکل را داره/؟
من طرح شبانه دار دارم میشه از روی یک خط به خط دیگه تو یک مرکز مخابراتی منتقل کنم؟
اگر منظور اینه که از خط دیگه بتونی کانکت بشی، با یوزر/پسورد خط دیگر اگر وارد بشی بله. اینم البته بشرطی که توسط مخابرات روی اون خطها محدودیت مک ادرس برای جلوگیری از حجم دزدی توسط سایر کاربرها اعمال نشده باشهنقل قول:
ولی اگر یعنی حجم یک خط رو به خط دیگه منتقل کنی فکر نکنم اینا به این سادگیها اجازه بدن
مخابرات آپلودش رایگان محسوب میشه ؟
سلامنقل قول:
متاسفانه ، نمیدونم چرا ولی در ساعتهای مشخصی اینترنت من خودش قطع میشه و IP جدیدی میگیره و بعدش هم دیگه خبری از sent و receive نیست ، تا وقتی که مودم ریست بشه.
قاعدتا باید باشه ، ولی تا جایی که من میدونم ، این رو هم پولی کردندنقل قول:
ولی بجاش در زمان شارژ هر یک گیگ ، سیستم بهتون 250 مگ رایگان هدیه میده.
اگه اشتباده میکنم ، لطفا دوستان اصلاح بفرمایند.
ممنون
نه مخابرات اصلا اپلودش رایگان نیست مواظب باشید نرم افزارهای نصبی روی سیستم بخصوص فیلترشکن ها حجمتون رو تموم نکنننقل قول:
نقل قول:
راستش فکر می کنم طبق قوانین و مقررات رادیویی هیچ شرکتی حق نداره از آپلود هزینه ای بگیره
اینو من چند جا خوندم ولی ظاهرا بعضی شرکتها رعایت نمی کنند
البته برا استفاده عادی این حرکت مخابرات سود کمی برای مشترک داره مثلا من به طور میانگین یک دهم دانلود روزانه اپلود دارم در حای که یک چهارم حجم رایگان می گیریم ولی برای کسایی که اپلود زیادی دارن به صرفه نیست
ظاهرا چند وقته که همه از مخابرات راضی هستند.
چون این تاپیک یه هفتست که از رونق افتاده. :n01:
بعد برداشتن شبانه رایگان خیلی ها کوچ کردن از مخابرات از جمله من،بعد چهار سال پورتمو خالی کردم...نقل قول:
سلاماین سایتی که در ادامه میذارم با توجه به Downstream Attenuation خط شما میگه که حداکثر چه سرعتی روی خط شما در 2 فناوری ADSL و VDSL قابل ارایه هست
همچنین فاصله تقریبی شما از مرکز و همچنی میزان افت کیفیت در هر کیلومتر کابل مرکز تا منزل شما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا اون عدد برای من بر روی فیبر نوری 8.1 هست که نهایت طبق گفته سایت 8مگابیت میده و در واقع هم همینطوره با اینکه مخابرات روی 10 مگ بسته
سلام
مخابرات شبانه که نداره ؛ نا محدود هم که هیچی ؛ قیمت هاش هم که از همه گرون تره
الان تکلیف من که هم فیبر ام هم ماهی حداقل 100 گیگ دانلود 40 گیگ آپلود دارم چیه دوستان ؟
(بسته 100 گیگ نسل 4 ایرانسل شده هم قیمت 100 گیگ مخابرات با این تفاوت که سرعت دانلود ایرانسل حدودا متوسط 5 هست اما مخابرات نهایتا 1 (طرح طلایی) و اینکه ایرانسل هزینه ماهیانه نداره دیگه :)) به نظرتون مخابرات رو کنسل کنم برم رو ایرانسل ؟ )