سلام دوستان
از کدوم isp نت بگیرم ؟
رانژم امروز از صبانت جمع آوری شد
Printable View
سلام دوستان
از کدوم isp نت بگیرم ؟
رانژم امروز از صبانت جمع آوری شد
صبانت ١٠٤ گيگ اضافه کرده بود به سرویس حجم ی ما احتمالا هدیه می خواسته بده امروز دیدم دوباره کم کرده برداشته ، پشیمون شده
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
به منم 320 زده تو حجم رزرو...الان شده 157نقل قول:
کسی میدونه اگه حجم مصرف منصفانه تموم شه باید حتما حجم اضافه گرفت یا میشه سرویس جدید خرید؟
دوستان این صبانت حجم داخلی رو چطوری محاسبه میکنه؟ از سرور ایران هم که دانلود میکنم خارجی حساب میکنه...
این قضیه هزینه تخلیه کسی می دونه؟
امروز زنگ زدم صبا واسه تخلیه گفتن باید 3 و خرده ای بریزم حسابشون بابت هزینه تخلیه سرویس!
تو نت که خبری نبود. البته ثبت شکایت هم کردم
عجب برنامه ای ریختن این بی ....
نوشتن 16 گیگ 1 ماهه با سرعت 512 کیلو بیت ، ولی در واقع 8 گیگ بیشتر نیست
اگر این 8 گیگ رو برای اون 500 تا سایتی که تعین کردند استفاده کنید 16 گیگ محاسبه میشه
جالب اینکه یکی از سایتهایی که تعیین کردند سایت راسخون هست، من نرم افزار دانلود کردم از سرور راسخون ولی ترافیکش رو این صبانت دزد بین المللی حساب کرد نه داخلی و نه نیم بها
بعد از 15 روز که این سرویس 512 زو خریدم امروز 8 گیگ ترافیکم تمام شد و سرعت محدود شده به 128 و هیچ کاری نمیشه با این سرعت انجام داد
اکثر سایتهایی ایرانی مثل سافتگذر و سافت 98 هم ترافیکش بین المللی حساب میشه
نتیجتا صبانت 8 گیگ حجم رو با سرعت 512 کیلو بیت به قیمت 10،000 تومن در ماه به فروووووش میرساند
در قسمت توضیحات تکمیلی به این موضوع اشاره شده که حجم به چه صورت محاسبه میشه ولی در این که این گونه ارائه سرویس مشترکین رو سردرگم میکنه شکی نیست و اتفاقا برای این که مشترک نتونه تفاوت رو متوجه بشه به این صورت نوشته شده که خودش یک نوع کلاه برداری محسوب میشهنقل قول:
به بنده هم همین حرفو زد.گفتم تو سایت چنین چیزی نزده،گفتش ما یاید به مخابرات بپردازیمو فلان...نقل قول:
منم حوصله الافی و ایناشو ندارم و فقط میخوام تخلیه کنم.امیدوارم دیدهبان خوب باشه.
نقل قول:هزینه رانژه کاملترش اینه ک بگیم هزینه رانژه + تخلیه. تخلیه هزینش قبلا پرداخت شده!نقل قول:
دوستان اطلاعی ندارید تخلیه چقدر طول میکشه؟بنده پنج شنبه درخواست تخلیه دادم ،شنبه صبحش صبانت اینترنتو قطع کردو گفت نامه زدیم به مخابرات برا تخلیه ولی از اون موقع تخلیه نشده.
۱۹۵ هم شکایت کردم از مخابرات اونم زده ارسال به اوپراتور بعد زنگ زدم ۱۹۵ و صبانت میگن ۱هفته طول میکشه!
پ.ن:خب بعد از ظهر بعد ۳ روز تخلیه کردن.
سلام.
کسی از دوستان که صبانت تهران داره ممکن هست از این آی پی یه تست پینگ بگیره، ممنون میشم.
185.40.64.65
سلام
من سرویس 1 ماهه فعلیم حجم منصفانه اش تموم شده و سرویس جدیدی گرفتم ولی فعال نشده و به عنوان سرویس رزرو هستش الان
چجوری باید فعالش کنم ؟
به هیچ عنوان قند شکن روی صبانت اجرا نمیشه. چه وضعشه آخه. نت موبایل رو tether می کنم راحت همونی که روی صبا جواب نمیده، وصل می شه. با این اوصاف ما هم رفتیم توی لیست تخلیه.
- - - Updated - - -
به هیچ عنوان قند شکن روی صبانت اجرا نمیشه. چه وضعشه آخه. نت موبایل رو tether می کنم راحت همونی که روی صبا جواب نمیده، وصل می شه. با این اوصاف ما هم رفتیم توی لیست تخلیه.
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
تماس بگیرید واحد فروشنقل قول:
فکر میکنم تنها شرکتی که فیلتر شکن به هیچ وجه روش جواب نمیده همین شرکت آشغال صبا نت هستش
حتی اینستاگرامم و گوگل و .... رو هم باز نمیکنه فقط سایتهای سرور داخلی رو باز میکنه
رسما شدیم مثل گذشته ی کره شمالی
یا خیلی ترسو هستند یا از اون ساندیسخورای حرفه ای
مسخرش و در اوردین با این سرویس
- - - Updated - - -
فکر میکنم تنها شرکتی که فیلتر شکن به هیچ وجه روش جواب نمیده همین شرکت آشغال صبا نت هستش
حتی اینستاگرامم و گوگل و .... رو هم باز نمیکنه فقط سایتهای سرور داخلی رو باز میکنه
رسما شدیم مثل گذشته ی کره شمالی
یا خیلی ترسو هستند یا از اون ساندیسخورای حرفه ای
مسخرش و در اوردین با این سرویس
آشغال به معنای واقعی کلمه
دوست عزیز من نمیدونم شما صبانت کجا رو دارید. ولی برای من همه ی این مواردی که گفتید کار میکنه.نقل قول:
پیشنهاد میکنم با پشتیبانی تماس بگیرید
مگه میشه شهر با شهر فرق داشته باشه ؟نقل قول:
البته مشهد برای خودش یک حکومت و کشوره
حالا یک زنگی میزنم ببینم چی میگن
ممنون
شما کدوم شهری ؟نقل قول:
زنگ زدم پشتیبانی درست شدنقل قول:
ممنون دوست عزیز
دوستان قند شکن چی استفاده میکنید روی صبا نت ؟
من سایفون استفاده میکردم اما الان اصلا جواب نمیده و کانکت نمیشه ( روی کامپیوتر )
با سلام خدمت شما دوستان عزیز
آقا من خواهش دارم دوستانی که در حال حاضر در کرج از سرویس صبانت استفاده میکنن بخصوص دوستانی که سرویسشون روی حالت گیمینگ هست
بیان و بگن سرعت و پینگ چطوره آیا مناسب این هست که من خریداری کنم و بیام این شرکت؟؟
چرا این حجمهای ویژه عید فطر در پنل کاربری نمایش داده نمیشوند؟ تبلیغش در صفحه اصلی صبانت و صفحه ورود به حساب کاربری است اما وقتی که وارد میشی هیچ خبری نیست! فردا فعال میشه؟ ممنون برای پاسخ.
باسلام برای من داخل پنل هست در قسمت حجم، اگر برای شما نیست حتما با پشتیبانی تماس بگیریدنقل قول:
سلام. تماس گرفتم میگه به نمایندگی فروش ربط داره. بهش گفتم این که یه چیزیه که توسط صبانت به همه مشترکان داده میشود و باید در پنل کاربری همه فعال شده باشه درست مانند بقیه سرویسها و حجمها. پاسخ روشنی نداد. نمایندگی فروش هم که تا یکشنبه تعطیله. حالا چند ساعت صبر میکنم و دوباره تماس میگیرم. از وقتی این سرویسهای جدید حجم داخلی و خارجی آمده کل سیستم صبانت بهم ریخته. مگه اون سرویسهای و حجمهای پیشنهادی قدیمی مثل ۱۵ گیگ ۹ روزه و ... چه اشکالی داشتند؟ الان هم حجم باقیمانده رو درست نشون نمیده. ای کاش درباره این حجمهای ویژه عید فطر به اپراتورها اطلاع میدادند که قضیه چی به چیه. حالا منظور از اون ۲۰۰ گیگ ۳۰ روزه یعنی ۱۰۰ گیگ بینالمللی؟ همه اون حجمهای ویژه فطر رو باید نصفشو در نظر گرفت یا نه؟نقل قول:
سلام به احتمال زیاد بین الملل هست چون در هیچکدام چه جشنواره چه غیر جشنواره عنوان نشده که داخلی یا خارجینقل قول:
از قرار معلوم بستههای حجمی ویژه عید فطر برای خیلی از کاربران فعال نشده است. به ضرر خود صبانت! یدونه تیکت برای پشتیبانی فرستادم اما بعید میدونم خبری بشه. این بستهها تا کی برای خرید در دسترس هستند؟
سلام.
صبانت دانلود رایگان هم داره ؟
قیمت و ساعت دانلودش !
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
سلام، دوستان لطف میکنید از این آی پی پینگ بگیرید بفرستید، ممنون
185.40.64.65
سلامنقل قول:
4 5 روزه که گند زدن به اینترنتا حرفشون هم اینه که زیرساخت مسیرش رو عوض کرده دست صبانت نیست
اولی خود صبانت
دومی وی پی ان
سومی کاهش پینگ
Pinging 185.40.64.65 with 32 bytes of data:
Reply from 185.40.64.65: bytes=32 time=164ms TTL=235
Reply from 185.40.64.65: bytes=32 time=161ms TTL=235
Reply from 185.40.64.65: bytes=32 time=164ms TTL=235
Reply from 185.40.64.65: bytes=32 time=163ms TTL=235
Ping statistics for 185.40.64.65:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 161ms, Maximum = 164ms, Average = 163ms
Reply from 185.40.64.65: bytes=32 time=115ms TTL=249
Reply from 185.40.64.65: bytes=32 time=117ms TTL=249
Minimum = 115ms, Maximum = 117ms, Average = 115ms
Reply from 185.40.64.65: bytes=32 time=119ms TTL=236
Reply from 185.40.64.65: bytes=32 time=118ms TTL=236
Reply from 185.40.64.65: bytes=32 time=112ms TTL=236
Reply from 185.40.64.65: bytes=32 time=120ms TTL=236
Minimum = 112ms, Maximum = 120ms, Average = 117ms
------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستانی که صبانت دارن هر شب 12 شب ریست میده صبانت اینترنت ها رو برای شما هم ؟ یا به من فقط چرت گفتن ؟ چند روزه شما هم پینگتون رفته بالا ؟
آها، مرسی عزیز، حدس میزدم مشکل از خودشونه برای چند نفر دیگه از رفیقام هم همینه،. 2 شب پیش درست شده بود یه چند ساعت دوباره خراب شد از اون موقع تاحالا، گویا منم باید بزنم تو کار کاهش پینگ.نقل قول:
من الان 11 ساله صبانت دارم از وقتی که داشتم این ریست همیشه بوده ولی 12 شب نیست بستگی داره مودم رو چه وقتی شما خاموش روشن کنی ساعتش تغییر میکنه برای من که اینطوری بودهنقل قول:
پینگ با آیپی که شما دادید 107-106 بود ولی سرعت باز شدن صفحه ها خیلی کند هست با این که نت من رو روی 16 بستن
سلام دوستان
صبانت سرویسی داره که زمانش زیاد باشه مثلا 6 یا 12 ماه اما حجمش کم باشه که قیمتش کمتر در بیاد؟؟
سلامنقل قول:
در پنل کاربری اینا فقط هستش با حجم کمتر به عنوان پیشنهاد ویژه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشنهاد ویژه برای سرویس های خاصیه؟ داخل پنل که میرم تو لیست، پیشنهاد ویژه نداره اصلا :n29:نقل قول:
سلام دوستان.
بعد از 5 روز که پاسخگویی درست در رابطه با تخلیه خط بهم ندادن با ارسال مدارک قرار شد خطو برام تخلیه کنن.از چهرشنبه درخواست دادم ولی هنوز خبری نشده.
من کاربر صبانت نبودم و چون جابه جا شدیم به خونه جدید نت صبانت از قبل روی خط بود و با کلی دردسر من درخواست تخلیه دادم میخواستم بدونم قانونا چند روز تخلیه خط طول میکشه اخه اپراتورش بهم گفت هفت تا ده روز:n38:
اصلا بنظرتون درخواست تخلیه رو فرستادن؟چون من مشترک های وبم و از خونه قبلی که درخواست جمع آوری دادم یک روزه جمع شد الان موندم چرا این یکی اینقدر طول کشیده با اینکه تو یه مرکز مخابراتی هستیم.
نظرتون چیه؟الان به 195 شکایت کنم یا زوده؟