مال مودم نیست دوست عزیز.احتمالا isp یا سرعت کم نت.نقل قول:
Printable View
مال مودم نیست دوست عزیز.احتمالا isp یا سرعت کم نت.نقل قول:
برای چه مساحتی ؟نقل قول:
DSL-2600 حدودا 65 تومنه !
سلام دوستنان
در مودم ADSL، بخش interface setup ، و دیدن DHCP table ،اون ستون expiree time که تعداد روز و ساعت رو مشخص می کنه ،منظورش چی هست
مثلا هر وقت میرم جدول رو می بینم در ردیف مرتبط با لپ تاپم نوشته 2 days,
10: 14 : 23
البته گاهی این زمان تعداد روزش رو نوشته 0 گاهی هم نوشته یه مقدار زمان دیگه
این یعنی چ???ی لطفا راهنمایی کنید???
سلام.نقل قول:
دوست عزیز
وقتی شما در مودم ، DHCP را Enable کنید ، باید در یک بازه شروع و پایان، آی پی تعریف کنید در بخش : Start IP Address و End IP Address
وقتی این بازه را مشخص کنید مودم گذینه ای به شما میدهد به نام Leased Time . این گذینه مشخص میکند که هر IP تا چه زمانی در اختیار شما قرار بگیرد.( در همان بازه ی معرفی شده). بسته به فعالیت ها این گذینه مختلف است و بستگی به کاربر دارد!
سلام مجدد و تشکر- اما لازم به ذذکره که بگم من تا تا حالا فقط تنظیم DHCP اون رو فعال می کردم و خودش اتومات آی پی تخصیص می داد- حتی الان نگا کردم در پیج مودم جایی برای گزینه های و End IP Address و Leased Time ندیدم و فقط فیلد آی پی شروع بود که خودکارمقداردهی شده بودنقل قول:
اماسوال بعدی اینکه پس منی که چندین دستگاه متصل (هم کابل و هم وایرلس) به مودم دارم، چرا در همان جدول،فیلد expire time هر کدام تعداد روز و ساعات مختلفی دارد مثلا یکی شان 0 روزو و 45 دقیقه هست دیگری دو روز و 13 ساعت و ال غیره....????
یعنی طبق عملکردی که شما فرمودید، DHCP در تخصیص دادن آیپی در هر دستگاه، در میزان اعتبار آن آیپی فرق می گذارد????مرسی
متوجه شدم منظور شما چیه.نقل قول:
اون چیزی که شما می بینید. مدت زمان کانکت بودن هر دستگاه هست.
اونهایی که Expire شده یعنی دیگه متصل نیستن .
به صورت کلی بخشی که من بهتون گفتم اینجا بهتون اطلاع میده.
یعنی اونهایی که دارن به عقب برمیگردن مدت زمانی هست که وقت دارن از اون IP استفاده کنند ( جلوشون ip رو زده.) تفاوت این زمان به علت زمان متصل شدن به اینترنت متفاوت است.
این به جهت امنیت بیشتر در شبکه هست ( IP ها به صورت دوره ای عوض میشن)
به صورت کلی :
وقتی شما یک بازه آی پی را در نظر میگیرید( یا درنظر نمیگیرد) میتونین مدت زمان استفاده از آی پی را به DHCP بدین ( اگر DHCP خاموش باشه با هر بار خاموش و روشن شدن مودم، IP عوض میشه . پیشفرض مودم هم این است)
وقتی شما زمانی رو در هر بازه زمانی دلخواه ، معرفی میکنید. هردستگاه آن مقدار زمان وقت دارند که از آن IP استفاده کنند. بعد از اتمام زمان برای هر کدوم از دستگاه های متصل، DHCP یک آی پی جدید به دستگاه های متصل به مودم ارائه میدهد
-------
موفق باشید
با سلام و تشکر بابت توضیحات- برای افزایش امنییت مودم واینترنت می خواهم
access manaegemnt و قسمت ACL رو فعال کنم که در بین دستگاه های متصل (باکابل و وایرلس) به مودم فقط کامیوتر من حق ورود به پیج مودم را داشته باشد، روش اعمال و پر کردن گزینه ها را بلدم اما سوالی که دارم این است که چون local IP من (همانی که از طرف مودم به من اختصاص داده شده)، هر چند وقت یک بار در جدول dhcp می بینم که تغییر کرده همچنینproperties خود ویندوز هم میبینم که ای پی عوض می شود، در این صورت دیگر مودم به منی که ادرسم هم تغییر کرده، دیگر حق ورود به پیچ مودم را نخواهد داد ! پس لطفا بگویید باید چه کارکنم و با این مشکل کنار بیایم که حتی اگر آیپی من عوض شود بتوانم وارد تنظیمات مودم شوم-مرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نمیدونم مودم شما چی هست چون این بخش رو من اصلا درمودم خودم ندارم
بهرحال شما باید اون آی پی هایی که میخواین به سیتسم متصل بشه را در بخش مورد نظر بزنید
بعد برید و سیستم هاتون رو به صورت دستی بهش آی پی بدین و همون آی پی ها رو وارد کنید. غیر از اون آی پی ها سیستم دیگه ای نمیتواند وارد کانفیگ مودم بشود.
غیر از اون شما میتونین پسورد را عوض کنید.
مثلا شما میگین از بین 192.168.1.3 آی پی بده تا 192.168.1.200 ( در بخش DHCP)
بعد در بخش مورد نظرتون مثلا میگین آی پی 192.168.1.20 تا 192.168.1.22 متصل بشه
اون دستگاه هایی که میخواین متصل بشین باهاش رو به صورت دستی آی پی بدین!
اما اینکه به صورت رندوم بخواین وصل بشین و فقط یک دونه. اون رو متاصفانه اطلاعات ندارم چون اصلان همیچین گذینه ای رو تو مدومم ندارم!
سلام
دوستان من میخوام تلویزیون ال جی رو به مودمم وصل کنم تا از امکانات داخل شبکه استفاده کنم
حالا میخوام بدونم راه حلی هست که من این تلویزیون رو به مودم وصل کنم ولی از طریق مودم اینترنت اون رو قطع کنم که از اینترنتم استفاده نکنه فقط توی شبکه خونه باشه.
اگر دوستان روشی میدونن راهنمایی کنن ممنون میشم
با تشکر
سلامنقل قول:
دوست عزیز جسارتا چرا پسوورد رو عوض نمیکنی
یا اگر ip تون رو مودم تغییر میده توی مودم تنظیم کن مک آدرستتون فقط یک ip بگیره
یا فقط اون مک بتونه کانفیگ کنه
با سلام مجدد و تشکر فراوان- در این مورد سوال دیگری هم هست که اگر لطف کنید راهنمایی کنید :نقل قول:
عکسی از جدول مودم ام گذاشتم اما جدول پیچ مودم نشان می دهد که ردیف متناظر با موایلم هنوز 83 روز مانده ، چند روزپیش این مقدار 86 روز بود . ایا عجیب نیست????
هیچ وقت هم مقدار lease line را تغییر ندادم و مقدار پیش فرض ان حداکثر چن روز هست. پس چه طوری شده این مقدار زیاد????
خوب احتمالا پیش فرض عددی بالا هست. مثلا 100 روز . اگر دقت کنید آی پی شما استاتیک هست . پس احتمالا در بخشی این تنظیمات انجام شده!نقل قول:
باید بررسی کنید چون تنظیم زمان تغییر آی پی برای سرویس گیرنده مختلف ، متفاوت است!
مقدار پیش فرض بستگی به مودم و شرایط استفاده تغییر میکنم . حالت اتوماتیک دقیقاً همین کار را انجام میدهد. به حالت اتوماتیک این تغییرات را انجام میدهد.
سلام.نقل قول:
از این تاپیک کمک بگیرید
--------------نقل قول:
سلام
بعيده مال ISP باشه!چون با اين كارها به سرعت مشتريشون رو از دست مي دن. سرعت هم خوبه. اين مودم وقتي 3 روز پشت سرهم روشن مي مونه، روز سوم ديگه اينترنت نمي ده و بايد حتماً يكبار خاموش و روشن بشه! آيا اين ايراد نيست؟؟ همين نشون مي ده مودم ممكنه ايرادهاي ديگري هم داشته باشه. درست عرض نمي كنم؟
سلام
سوال 1 : فرض کنید یک مودم - روتر 4 پورته در اختیار داریم . حالا دو تا کامپیوتر رو با استفاده از دو پورت LAN (و به کمک کابل اترنت) به مودم وصل میکنیم . میشه گفت این دو کامپیوتر اکنون یک شبکه LAN رو با هم تشکیل دادن ؟ میشه فایل انتقال داد ؟
سوال 2 : اصلا چرا بین پورت های یک مودم - روتر پورت هایی به اسم LAN وجود دارن ؟ تا اونجایی که من میدونم LAN یه شبکه اس ؛ یک شبکه محلی و خانگی .
سوال 3 : چرا پشت مودم پورت LAN دارمپیم ، اما خبری از پورت WAN نیست ؟؟
دوستان یه سوالی دارم که بــد ذهنمو درگیــر کرده !
فایروال مـودم خـاموش باشـه بهـتره یـا روشـن !؟؟ لطـفا بـا دلیـل راهـنمایــی کنیـد . ســپــاس
سلام و تشکر خدمت متخصیصین گرامی- آیا در مودم ، log وجود دارد که از طریق آن کلیه mac adrese هایی که به ان وصل شده اند را دید ?? یاحداقل در طی بازه ای خاص و کوتاه?? متاسفانه منعلی رغم اینکه mac adres filtering رو اعمال کرده بودم، در جدول یک ادرس مک غریبه دیدم که به اینترنت ماوصل هست، ولی مک اش رو یادداشت نکردم که به ISP زنگ بزنم و حداقل بپرسم ولی اگر راهی هست لطفا بگویید که بتوانم پی گیری کنم
mersi
همچنان منتظر جوتب:n04:نقل قول:
1- آره شبکه شدن دیگه ! آره میشه فایل انتقال داد ! در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بارها توضیح داده شده در این مورد ! صفحات آخرشو بخون !نقل قول:
2- وا :n04: اشکالی داره وجود پورتهای lan در مودم ؟؟
3- خب مودمهایی هم داریم که دارای پورت wan هستن !
نقل قول:نقل قول:
سلام
سه سال از پاس کردن درس شبکه میگذره، فکر کنم Wan مجموعه بزرگی از Lan ها هست که با روتر و سوئیچ بهم وصل شدن و تشکیل یه شبکه بزرگ تر رو میدن. وسعت این شبکه از 10 کیلومتر تا یه قاره میتونه باشه :n01:
ولی خودمم کنجکاوم بدونم فلسفه اون پورت Wan روی بعضی از مودما چیه!
1- بعله و خیر، مودم در اینجا صرفاً عمل روت کردن بسته های هر یک از تجهیزات/اتصالات رو به درگاه ها و اتصالات دیگه انجام میده، شبکه شدن این دو رایانه بستگی به تنظیمات انجام شده در آنها داره، اگه شما آی پی یکی از رایانه ها را در دامین و یا محدوده متفاوتی از دیگری قرار بدید، این دو رایانه در یک شبکه نخواهند بود.نقل قول:
2- مودم های متفاوتی در بازار وجود داره که پورت های متفاوتی رو برای استفاده های متفاوتی ارائه میکنند، اون مودم مورد استفاده شما امکان روت کردن شبکه LAN رو روی 4 پورت داره به شما میده. شما میتونید به این قضیه به این صورت نگاه کنید، یک مودم ADSL خریدید که فقط یک پورت خروجی LAN داره، یک روتر جداگانه خریدید که 5 درگاه LAN داره، مودم رو با کابل به این روتر وصل کردید، حالا یک مودم دارید و یک روتر و چهار پورت آزاد در روترتان برای استفاده LAN.
در حقیقت مودمی که شما در دست دارید تنها یک مودم ADSL نیست، یک روتر نیز میباشد، کار روتر چیست؟ انتقال داده بر روی یک بستر که در اینجا بستر انتقالی روتر شما LAN میباشد. (اگه مودم/روتر شما امکان وایرلس را نیز دارا میباشد، بستر wifi نیز در این مجموعه وجود دارد).
3- مودم/روتر هایی هم هستند که پورت WAN دارند، تک WAN دو WAN چهار WAN و بیشتر. اگه نیاز داشتید میتونید هزینه کنید و تهیه کنید ولی بعید میدونم برای کاربرد خانگی به آن نیازی داشته باشید، حال حتی اگه تهیه کردید، نیاز به تهیه بستری برای انقاد داده را دارید، برای مثال روتر دو پورت WAN گرفتید، نیاز به دو خط ADSL و دو مودم ADSL خواهید داشت و یا یک مودم ADSL و یک آنتن Wireless یا دو آنتن وایرلس و یا هر تجهیزات دیگری که پورت WAN شما رو به بستر مورد نظرتان متصل سازد تا داده ها در آن جاری شودند. نحوه استفاده و بستر های قابل استفاده WAN بسیار گسترده تر از LAN هست و بیش از آنچه هست که در اینجا مثال آوردم، حالا مورد نیاز شما چی هست که به دنبال پورت WAN هستید؟
بستگی داره که فایروال مودمتون چه حملاتی رو بلاک میکنه و کاربرد شما چی هست. اگه روی رایانه خود سروری هاست کرده اید مطمئناً از بلاک DDOS سود خواهید برد، اگر نسخه های نا امن براوزر های قدیمی و یا ایمیل کلاینت استفاده میکنید در شبکه اتان، از محافظت در برابر تولید هرزنامه سود خواهید برد، ولی اکثر فایروال های مودم ها بسیار ساده و ابتدایی هستند و تنها از امکاناتِ NAT و برای جلوگیری از وردو داده های بدون درخواستِ کاربر مفید خواهند بود به این صورت که تا زمانیکه از سمت رایانه شما درخواستی به آدرسی برای بسته ای ارسال نشده باشد، بسته های آمده از آدرس های خارجی در مودم به دور ریخته میشند و حمله حساب میشند که البته خیلی از اونها ممکنه واقعاً حمله نباشند و شما بهشون احتیاج داشته باشید که در نهایت مجبور به Port forwarding خواهید شد تا این بسته ها اجازه ورود پیدا کنند.نقل قول:
در کل فعال نگه داشتن فایروال روتر گزینه بدی نیست. ولی میزان امنیتی که این فایروال برای شما ایجاد میکنه بین مودم تا مودم فرق داره، اگه از این مودم های قول و چند میلیون تومانی داری که فایروال جداگانه همراهشون ارسال شده برات که امکان آپدیت شدن و دریافت تکنیک های جدید امنیت سازی رو دارند، صد در صد ایمن هستی، اگه از این مودم های چینی چند صد هزار تومانی داری، امنیت فوق العاده پایینی داری و پیشنهاد میشه اگه دیتا و اتصالات حساس داری به اینترنت حتماً از یک فایروال جداگانه استفاده کنی (سخت افزاری بهتره، یک سروی فایروال بساز/تهیه کن. البته نرم افزاری هم بد نیست)
برای توضیح اون پورت، باید یک کم WAN و LAN رو بیشتر تفصیر کرد. اینها دو شبکه با استاندارد های متفاوتی هستند که هر کدام از یک سری تکنولوژی های خاصی برای اتصال بستر های متفاوت استفاده میکنند.نقل قول:
LAN بر واسطه تکنولوژی های Token Ring و Ethernet برای اتصال شبکه های محلی و کوچک کاربرد داره. بستر استفاده شده در اینجا کابل های رایج شبکه اشت.
WAN بر واسطه تکنولوژی های MPLS, ATM, Frame Relay and X.25 , Ethernet برای اتصال شبکه های بزرگ تر و یا زیر شبکه ها کاربرد داره. بستر های مورد استفاده بسیار متفاوتی در این روش شبکه سازی وجود داره. دو زوج سیم تلفن، رادیو، کابل برق، کابل کافوی نوری.......
حالا، شما یک سخت افزاری رو در نظر دارید مانند اون مودم/روتر ADSL که پورت WAN داره، اون در حقیقت امکان اتصال به یک شبکه و یا سخت افزاری که امکان انتقال داده بر بستر خاصی رو داره به شما میده و امکان اتصال شبکه LAN رو با شبکه WAN برقرار میسازه.
برای مثال آنتن های وایرلس که برای اتصال به دکل ها استفاده میشند، این آنتن ها داده رو بر بستر بی سیم رادیویی و در برد های بالایی منتقل میکنند و ورودی و خروجی آنها با یک مبدل WAN هست که شما مستقیماً به LAN نمیتونید وصلشون کنید و نیاز به یک روتر WAN دار خواهید بود که اتصال بین WAN و LAN رو براتون انجام بده. در این مورد از اون مودم/روتر رو میتونید استفاده کنید.
خود مودم های ADSL هم برای انتقال داده بین مودم و شبکه PAP از تکنولوژی ATM استفاده میکنند که یک WAN هست ولی در اینجا بستر استفاده شده دو زوج سیم/سوکت تلفن هست.
Ethernet WAN (EWAN) offers another broadband connectivity option for connecting to Cable, VDSL or Fiber modemsنقل قول:
برگرفته از سایت تی پی لینک !
در حالتهایی که ذکر کرده روتری در کار نیست و بنابراین وظیفه مسیریابی باید به عهده یک روتر گذاشته بشه !
سلام دوستان
نمی دونم مشکلم به این قسمت مربوط میشه یا نه!!!
یه مودم tenda w548d دارم که از دیروز خود به خود آنتن وایرلسش پرید! الان مودم کاملا سالمه و کار میکنه چراغ wifi هم روشن میشه اما نه با گوشی نه با لپ تاپ هیچی سرچ نمیشه،مودم رو ریستارت کردم و با تنظیماتش هم کار کردم فایده ای نداشت
ممکنه به صورت سخت افزاری قسمت wifi مودم آسیب دیده باشه؟(سوخته باشه)
ویرایش : الان حدود 4 ساله دارمش و تازه اینجوری شده
سلام چیپ مودم 8968 ورژن یک چه برندی هست و چند مگاهرتز هست؟!
چهار سال ؟؟؟ احتمال اینکه آداپتورش خراب شده باشه زیاده :n01:نقل قول:
الان بازش کردم،گفتم شاید سیم آنتنش قطع شده باشه که سالم بود،کیتش هم ظاهرا خوب بود(فقط تونستم خازن ها و مقاومت ها رو چک کنم) بقیه اش ای سی بود!!!:n04:نقل قول:
قابل تعمیر هستند اینا یا برم تو فکر خرید یکی دیگه؟!:n05:
چه مدلی پیشنهاد میدید تا نهایت 100$؟؟؟
گفتم که احتمالا آداپتورش مشکل پیدا کرده !نقل قول:
راهه حل چیه؟نقل قول:
لطفا به سوالم جواب بدید؟؟؟؟؟؟
TP-LINK TD-W8968v1نقل قول:
Chipset Ralink/Trendchip TC3162U (CPU)
Chipset Ralink/Trendchip TC3086
Chipset Ralink/Trendchip TC2205F
Chipset Ralink/Trendchip RT5392 (WiFi)
ROM = 8MB (SPI Flash)
RAM = 32MB (SDRAM)
رالینک و ترندچیپ باهم ادغام شده بودن:n01:
راه حلش اینه که با یک آداپتور سالم مشابه امتحان کنینقل قول:
دستت درد نکنه میشه بفرمایید فرکانسش چند هست؟ضمنا چیپ های ورژن 2 رو هم میتونی به همین صورت برام توضیح بدهی؟
منظورت آداپتوره برقشه؟؟؟ چون اون سالمه و الان مودم کار میکنه فقط wifi دیگه کار نمیکنهنقل قول:
راه حلش اینه که با یک آداپتور سالم مشابه امتحان کنی
کیتش هم نگاه کردم به صورت یه تیکه اس قسمتی جدا که ماله wifi باشه نداره فقط از یه جا یه رشته سیم میاد وصل میشه به آنتن
اقا لئو منتظر جوابتون هستم!!
ظاهرا پردازنده-ش 200 مگاهرتزهنقل قول:
نه نمیتونم چون چیز قابل اطمینانی پیدا نکردم :n02:
آره آداپتور برق دیگه !!! از کجا مطمئنی سالمه ؟ شاید شدت جریان خروجیش کم شده باشه !:n01:نقل قول:
سلام عزیزان
من ای دی اس ال مخابرات دارم
با لن نصب هستم ولی با یو اس بی قطع
سی دی مودم هم گذاشتم و مجدد نصب کردم ولی باز درست نشد
مشکل از کجاست
ویندوز 7 هم دارم
عجب!:n04:نقل قول:
آره آداپتور برق دیگه !!! از کجا مطمئنی سالمه ؟ شاید شدت جریان خروجیش کم شده باشه !:n01:
الان امتحان کردم با یه آدابتور مشابه با همون شدت جریان تقریبا ولی فرقی نکرد!
لطف می کنی یه مودم مناسب تا حدود 100 تومن معرفی کنی،خودم تایپیک رو نگاه کردم 2750 و 2730 از dlink ظاهرا خوب بوده،این جریان رنگ سیاه و سفیدش چیه ؟ خیلی فرق داره؟
دیگه عمر مودمم به اتمام رسیده ظاهرا باید تو فکر یکی دیگه باشم
دوستان اگه بخواهیم با موبایل از طریق وای فای به اینترنت وصل شیم مودم باید وایرلس باشه؟
بله باید مودم وایرلس باشهنقل قول:
سلام دوستان
من تازکی مجبور شدم مودم خودمو که دی لینک 2730u بود رو با 2770l عوض کنم
با اینکه 2770 خیلی گرونتره و امکانات بیشتری داره ولی بردش کمتره . کسی می دونه چرا؟
2770 آنتنش داخلیه
میشه کاری کرد که بردش بیشتر بشه؟