اوضاع بازم خراب شد
پیج باز نمیشه :n24:
Printable View
اوضاع بازم خراب شد
پیج باز نمیشه :n24:
امروز چند تا مرکز مخابراتی برق نداشتن!!!!
شاید پول برق نداده بودن قطعشون کردن. خخخخخخخخ
مملکته ما داریم؟!
در پرداخت آنلاین سرویس ها ، 2048 رو زده 255 تومن ... درصورتی که توی سایتش یا شرکتی که ازش اشتراک دارم 1024 رو زده 255 تومن
یعنی چی ؟ :n29: سرعت دانلود پس باید روی 240 باشه حداقل ؟
اون که زده اینترانت !نقل قول:
به درد نمیخوره ..
اوه اصلا حواسم نبود ... پس چرا در بین سرویس های 1024 ، سرویس نامحدود وجود نداره ؟ فقط یه دونه 1 به 10 است که اونم فایده ندارهنقل قول:
دوستان وضعیت مخابرات چطوره؟ برا من هنوزم مشکل داره و کنده
نسبت به دیروز بهتره . ولی سرعت دانلود همون 40 هست!:n23:نقل قول:
چرا هستش دوست عزیز تو این لینک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه من مثل 1 ماه اخیر هست. اگه منظورتون اینه که سرعت به 60، 70 برسه فکر نمی کنم به این زودی این اتفاق بیفته. گرچه از پشتیبانی که در این مورد پرسیدم می گفت که یه سری اقداماتی انجام دادیم و ان شاء الله مشکل حل میشه. البته می دونم از این حرف ها زیاد زدن و بازم می زنن.نقل قول:
من دارم به ایمیل هایی که تو سایت های مخابرات گیلان هست ایمیل می زنم ببینم چی میشه. الآن بعضی از دوستان نگن که بابا فایده نداره و از این حرف ها. حداقلش من دارم تلاشمو می کنم.
کار خوبی میکنین.همیشه پیگیری کردن بهتر از دست رو دست گذاشتنه حتی اگه امیدی زیادی بهش نباشه..نقل قول:
اندیشه - مرکز 4 - پورت مخابرات ... سرویس 128 محدود !!
.
تا ساعت 11 شب قطع بودم کلا :n21:و چراغ مودم قرمز میموند ... الان که درست شد ... با این فکر که گفتم لابد تغییراتی داشتن میدادن و تعمیر و فلان میکردن ... اما مثه اینکه بهتر نشد افتضاء تر هم شده :n21::n15:
:n21::n21::n21:از دیروز 3 بعد از ظهر قطع بود تا الان . معلوم نیست چی کار دارن می کنن:n21::n21::n21:
اوضاع پینگ داغوووووووووووون :n24::n24::n24::n24::n24:
اندیشه سبزی فروش
256 نامحدود
پینگ عالی بدون مشکل . ip سرور سی سی کم . سایت خودمون
با سلام
اقا من یه نت 256 نامحدود دارم سرعتش 60 تا 70 از شرکت انیشه سبزی خوردن خدمات می گیرم :n09:
سرعتش خوبه یا کمه ؟
البته دیروز که کلا قطع بود
الانم که وصل شده سرعت رو 30 هستش:n28:
سلام بر همسایه عزیز (من رودسری ام)نقل قول:
خب. اندیشه تو رودسر و طرفای ما نامحدود 256 سرعتش 32 هستش اما تو رشت 50 هست. در مورد این که سرعتش خوبه یا کمه سرعت دقیقاً برابر سرعت اسمی هست. اما با این پولی که می گیرن (28 تومن) به درد نمی خوره.
خب آیا انتخاب دیگه ای هست. فعلاً که نه. من خودم اینترنت مخابرات 2020 دارم که تا 2 ماه پیش سرعت عالی بود ولی الآن سرعتش بین 30 تا 40 هست و تایم اوت هم زیاد داره.
کلاً تو گیلان ما انتخاب خوب تو اینترنت نداریم. همش بین بد و بدتره.
ممنون که جواب دادینقل قول:
سرعت من تا دیروز 60 70 بود ولی الان هم پینگ رفته بالا هم سرعت امده پایین:n27:
یعنی الان توی رودسر مخابرات 2020 بهتر از اندیشه است:n13:
گفتم که چیزی به نام خوب نداریم. مخابرات 2020 برای 512 نامحدود(!) داره متوسط سرعت 36 کیلوبایت رو می ده با 25 تومن. اندیشه پورت خودش 256 نامحدود رو که من قبلاً داشتم با 28 تومن متوسط سرعت 32 رو می داد. می بینید که خیلی فرقی نمی کنه. بله فعلاً مخابرات یه ذره بهتره ولی اینکه بعداً بهتر بشه یا بدتر خدا می دونه.نقل قول:
آها این واسه رشته ... اینجا نمیدن 1 مگابیت :n02: ... چون توی لیست نیستنقل قول:
256 اندیشه مرکز 5 ساعت 1:15 شب..
این گراف از نوار قلب یه مریض سکته ایه رو به موتم اوضاعش خراب تره!!!
وای که از سال های قدیم که از Dial Up استفاده میکردم تا الان ... همچین وضعتی ازار دهنده ای ندیده بودم !! والا قطعش کنن کلا من راضی ترم :n21:خیر سرمون باز اومدیم امشب سرویس 1024 !! یه صفحه هم کامل لود نمیشه !!
.
دوستان همشهری کسی دقیقا نمیدونه چه غلطی دارن میکنن اینا ؟! باز کشتی مشتی که نخورده ؟! :n21:
این ک.... ا به جای اینکه به کیفیت اضافه کنن از همین سرعت زغالی هم نمی گذرن و توش دست می برن. قطعی های جدید نه در جهت بهبود اوضاع بلکه ایجاد و اعمال محدودیت های بیشتر بود. سرعت سرویس نامحدود (پورت مخابرات ) رو به نصف کاهش دادن یعنی الان ما از دیال - آپ استفاده می کنیم با اسم adsl
:n21::n21::n21:
موافقم.نقل قول:
نوسان سرعت من همونطور که عکسش بالا هست بدتر از قبل شده...
من مرکز 5 هستم - پارس آفلاین
چند روزه همش چراغ قرمز مودم روشن و خاموش میشه.(قطع و وصل دیتا)
به نظرتون مشکل از مخابراته؟ کجا پیگیری کنم؟
مخابرات داره خودزنی میکنه
دوستان وضعیت اینترنت شهر نابود میشه به جای اینکه تاپیک فعال تر شه ... میخوابه چرا ؟! :n27:
+
اندیشه رسما گند زده به اینترنت ... وضعیت وب گردی که فاجعه بود ... الان 2.3 شبه ... سرعت دانلود رو هم محدود میکنن !! یعنی از سایت های که ازشون اشتراک vip داشتم و سرعتشون هیچ افت نمیکرد هم ... وقتی میزاری رو دانلود 5.6 ثانیه سرعتم رو 200 فیکسه !! بعد یهو میاد زیر 50 کیلوبایت و دیگه همینجور میمونه:n21::n21::n21:انگاری داره به سرنوشت شاتل دچار میشه ...
.
رشت - مرکز 4 - سرویس 1024 محدود :n21:
+
دوستان اندیشه ای برا شمام این مشکلات وجود داره ؟!:n28:
نقل قول:
داداش مشکل سراسریه فقط از isp شما نیست.شما برو تایپیک بقیه شهرها رو نگاه همینطوریه
نت جدید ما همین الان وصل شد 256 نامحدود 1به1 :n02:
ماهیانه چقدر میدی؟نقل قول:
من 256 نامحدود دارم (28 تومنی) سرعت دانلودم 12 است بهترین حالتش 24 ـه که فقط چند لحظه میاد بعد دوباره میاد پایین کلی هم time out داره.
49 تومان .
128 1به1 چقدره؟ کدوم منطقه هستی؟نقل قول:
تست نت من:
والا نمیدونم 128 من خ 171 هستم 7
تازه امروز وصل شدم حالا چند روزی بگدره مشخص میشه ارزشو داره یا نه اگه اینجوری بمونه خوبه .
دوستان عجیب نیست سرعت آپلودم از سرعت دانلودم بیشتره :n13:
نه عجیب نیستش شما این سایت اسپید نت ول کن چرت پرته همه ی تست هاش برای من اصلا سایت باز نمیشه یا وسط تست میره هنگ میکنه
شما از با همین نت ورکس یه تست بگیر لینک بذار دانلود بشه . سرعتت 11 که زده نیستش این سایت گمراه میکنه
نقل قول:
سرعت نتم 0.11 * 128 شما هم اگه این سرعتت رو ضربدر 128 کنی سرعت دانلود واقعیت بدست میاد.نقل قول:
من تو دانلود منیجر سرعتم رو میبینم دیگه پایینه!
تو منطقه ما یکی 128 نامحدود داره سرعت دانلودش تا 30 هم میره بین 15-25 میچرخه!
ولی واسه من بین 8 تا 14 میچرخه آخر آخرش هم تا 25 میره اونم چند لحظه!
من الان 256 نامحدود اندیشه دارم سرعتم رو 60 70 هستشنقل قول:
البته من چابکسرزندگی می کنم
خب چرا نامحدود میگیرن، همون 30 هم چیزی نیست تازهنقل قول:
من 128 محدود دارم (اندیشه)
شبانه 1.7 گیگ دانلو دارم سرعتم بین 80-100 در نوسانه
به صرفه ترم هست خداییش
شما ISP تون رو عوض کردین؟ الان این مال کدوم شرکته؟نقل قول:
فکر کنم قبلا 1مگ نامحدود مخابرات داشتین درسته؟
شما پورت خود اندیشه رو دارید یا پورت مخابرات؟ سرعتتون درست شد؟نقل قول:
ایشون احتمالاً از البرز سرویس گرفتن. نامحدود 256 1 به 1 قیمتش هست 49 تومن.نقل قول: