الان ساعت 6:38am بیست تیر - هرچی شماره رند در 0936ir میزنم میگه موجود نمیباشد!
الان ساعت 6:38am بیست تیر - هرچی شماره رند در 0936ir میزنم میگه موجود نمیباشد!
الان gprs وصله
من تنظیماتشو میخوام
جای apnو ipچی وارد کنم
واقعا که خیر سرت خیلی نوبری ایرانسل از ساعت 6.45 دقیقه هر شماره ای را زدم قبول نکرد گفتم حتما میخوان سر ساعت شروع کنند ولی یکدفه یک شماره در پیت را زدم خیلی سریع قبول کرد
پس معلومه هر چی شماره رند را قبلا رزرو کردن و آشغال پاشغالاشو ریختن تو سایت ویا مثل همیشه خوش قولی کردند ساعت 8 نیمه شب شروع کردن و نه 8 صبح .واقعا آدم میمونه از این همه خوش قولی تبلیغات ایرانسل
آقا شاهین منم با آقا وحید موافقم ؛ ولی حالا تا میاد مدرک آماده بشه اگه شما واقعا کارمند اونجایین لطفا بفرمایید اصفهان کی ؟!
ایرانسل از دیروز سه شنبه تا حالا تو شیراز کاملا قطعه .بچه ها وضعیت شما چطوره ؟
مثل شما!نقل قول:
منم به دوست عزیزمون خوش آمد میگم.نقل قول:
خوب حق با شماست بهتره یه مدرکی رو نشون بدید تا سو تفاهم ها بر طرف بشه.
یه سوال هم از دوست عزیزمون:
این قطع شدن شبکه دلیلش چیه؟افزایش پوشش؟
در مورد mms هم باید بگم که هر گوشی موبایلی یه سری ***** برای دریافت mms داره که میتونه بگه که تبلیغات و mms از طرف فرد ناشناس رو بگیره یا نه....اگه طرف عکس مبتذل در یافت کرده یا از طرف دوستانش بوده یا خودش خواسته که براش بیاد!!!!!
پس این کارا چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیزان فکر کنم از 12 شب دیشب 20 تیر باشه ها!
چرا اینقدر غر میزنید.؟؟
میخواستید زود تر برید توی سایت!
چرا GPRS?نقل قول:
مگه سیستم های روز دنیا gprs هست؟
سیستم های روز دنیا HSDPA هست که سرعتی معادل 3.6Mbit/s رو داره یعنی 81 برابر GPRS!
با سیستم های روز دنیا شما میتونید با موبایل حتی تلویزیون نگاه کنید!!!!
اینو هر بچه ای میدونه بهتره تشریف ببرید توی سایتش تا ساعت شروع 20 تیر را که رسما اعلام شده ملاحظه بفرماییدنقل قول:
زمان آغاز رزرو شماره تلفن همراه 8 صبح روز چهارشنبه 20 تیر ماه می باشد. با توجه به اینکه ایرانسل همواره تلاش دارد تا کیفیت شبکه را در سطح مطلوبی حفظ نماید، به محض تکمیل ظرفیت تعیین شده برای شبکه، طرح انتخاب شماره طلایی متوقف خواهد شد