این قضیه برای همه سرویس ها هستش یا برای سرویس های خاصی ؟نقل قول:
Printable View
این قضیه برای همه سرویس ها هستش یا برای سرویس های خاصی ؟نقل قول:
فقط برای سرویسهای خاصی است که ترافیک داخلی دارن یعنی سرویسهای غیر حجمی ... بعضی از این سرویسهای غیر حجمی پارس انلاین ترافیک داخلی نامحدود دارند یعنی از سایتهای فوق الذکر هر چقدر خواستید میتونید دانلود کنید
یک سری از سرویس هاش، تازه اون ها هم داخلی محدوده مثل 30 گیگ داخلی میده بهتون.نقل قول:
دوستان تجربه خودم تو این 15 روز از پارس آنلاین
قبلا های وب داشتم و راضی هم بودم اما مرکز مخابراتی ما مشکل پیدا کردم قطعی فراوان داشتم برای همین تخلیه کردمش.
الان 15 روزه اومدم پارس آنلاین
سرویس 2 مگ 6 گیگ 2 تا 7 رایگان
سرویس گیمینگ هم فعال کردم پینگم اومده روی 80 تا 90
تو بازی های آنلاین مشکلی ندارم اصلا. آنتن پلیر ها کاملا پر هست یعضی ها که خیلی دورتر هستند یک خط کمه.
ساعت شبانه که چه بگم عالی است.
اصلا افت سرعت نداره تو شبانه تو این 15 روز 200 گیگ دانلود داشتم درخالی که اصلا محدودم نکردند.
به خاطر مشکل مرکز مخابراتی که گفتم چون مرکز پهنای باند کم داره سرعت دانللودم بالای 760 نمیره. ( های وب روی 470 بود :| )
خلاصه راضی هستم از پارس آنلاین. ( اگر قیمت گیگ های روزانه هم کاهش بدند عالی میشه. )
دوستان من میخوام بیام پارس آنلاین. الان وضعیت از لحاظ جشنواره برای ترافیک چطوره؟ مثل شاتل روی حجم تخفیف میزنه یا نه؟
سلام منم از های وب رفتم شاتل art3 گرفتم از کیفیت و پینگ شاتل راضی هستم ولی یک مشکل بزرگ که داره سرعت دانلود از 200 کیلوبایت بیشتر نمیذارننقل قول:
شاید سرویسم تموم بشه بیام پارس انلاین و این سرویس جشنواره بگیرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس دو مگ بگیر.نقل قول:
برات روی 16 میبندن اگر خطط کشش داشته باشه.
سرویس گیمینگ هم فعال کن حتما.
ساعت 5 تا 8 خیلی کمه.
2 تا 7 عالیه. راحت روزی 12 گیگ دانلود دارم.
ولی همچنان های وب برای دانلود های روزانه مناسب تره.
من اول میخواستم هشت مگ بگیرم. خریدش هم زدم ، نمایتدگی شهرمون گفت هشت مگ نمیدیم نهایت دومگ هست. ولی تا 800 دانلود میده الان برام که راضی ام.
سلام من میحوام از شاتل بیام پارس آنلاین بخاطر اینکه محدود کرده سرعتم رو از ۱ تا ۴.
سوالی که دارم اینه که تو سرویس های پارس آنلاین بدون توجه به اینکه شبانه نامحدود دارید یا نه، آیا کیفیت اینترنت و پینگ بعد از ساعت یک شب افت میکنه؟ (بخاطر این که بقیه شروع میکنند به دانلود احتمالا بار شبکه زیاد میشه)
ممنون
پارس آنلاین اصلا محدودت نمیکنه.نقل قول:
شلوغی هم بستگی به مرکزت داره. تو اوج شلوغی موظف هستند حداقل سرعت سرویستون رو بدند.
در رابطه با پینگ هم من سرویس گیم رو فعال کردم پینگم 130 40 بود اومده 85 تا 80.
وقتی هم روی دانلود قرار میدم یعنی کل پهنای باند خط رو داره میکشه، پینگ میاد روی 95 تا 100 .
خیلی عالیه پینگ.
این سرویس 128 نا محدود پارس تا چ حجمی سرعتش خوبه؟
من تقریبان 2هفته کشید اون جمع شه این نصب شه ولی چه فاید نمایندگی برداشته بدونه اطلاع من 2مگ بدونه شبانه رو رزوو کردیه سرویس زد تا97تاریخ داره نمیدونم میشه کنسلش کردیانه