با سزویس های art تا چه حجمی حدودا میشه مصرف کرد که محدود نشیم؟
دانلود از شاتل لند واسه art هم رایگانه؟ یا حجمش محاسبه میشه؟
Printable View
با سزویس های art تا چه حجمی حدودا میشه مصرف کرد که محدود نشیم؟
دانلود از شاتل لند واسه art هم رایگانه؟ یا حجمش محاسبه میشه؟
قاعده و قانون خاصی ندارد.نقل قول:
خیر برای سرویس های Art اگر از شاتل لند زیاد مصرف کنید محدود می شوید.
شرایط استثنایی در سایت های فیلیمو و آپارات ویژه کاربران شاتل
ترافیک مشترکان اینترنت پرسرعت گروه شرکتهای شاتل در سراسر کشور برای بهرهمندی از خدمات محتوایی ارایه شده در سایتهای فیلیمو و آپارات از امروز تا تاریخ ٢۰ تیر ۱۳۹۵ با شرایط ویژه محاسبه خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی شاتل، در این جشنواره مشترکان میتوانند از تاریخ ٢۰ خرداد تا ٢۰ تیر ۱۳۹۵ فیلمهای سینمایی ایران و جهان را به صورت رایگان و بدون محاسبه ترافیک از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ویدیوهای متنوع سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را با ترافیک نیمبها مشاهده کنند.
این شرایط ویژه پیرو توافق همکاری مشترک میان گروه شرکتهای شاتل و شرکت صبا ایده صورت گرفته است.
هماینک امکان بهرهمندی از این شرایط برای کلیه مشترکان شاتل در سراسر کشور به جز شهرهاي ياسوج و گچساران فراهم شده است.
سرویس جشنواره اگه از شاتل لند زیاد دانلود کنیم محدود میشه ؟
سرویس جشنواره شبانه رایگانش 2تا 7 سزعت دانلود از داخل و خارج رو چقدره
وایا محدودیت دانلود هست محدود بشه سرعت روی چقدر میاد
با تشکر
سرویس صبحانه اسیاتک 6تا 10 رایگان و سرویس جشنواره شاتل 2تا7 رایگان
کدومشون سرعته دانلود تایم رایگانشون بالاتره
برای همه یه جور نیست و به قول دوستموننقل قول:
قاعده و قانون خاصی ندارد.یکی ترابایتی دانلود میکنه یا خیلی راحت و با سرعت آپلود میکنه
برای بعضیا مثل من دانلود و آپلود از شاتلند تعطیله
چند بار رفرش کنم هم فرقی نداره و حتی اگه چند بار رو انتقال فایل بزنم
میزنه :خطا در درخواست. احتمالا آدرس فایل اشتباه است.:n25:
چی میگی مطمئنین راهی نیستش با پورت رایگان کل نت رو رایگان کنیم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.shatel.ir/Detail/p9573482.loco
سلام
دوستان من اینترنت مخابرات داشتم که چون طرحم تموم شد میخوام بیام بیرون. دلیلم اینکه واسه من شبونه رایگان مهمه. الان میخوام بدونم کدوم طرح شاتل بنظر شما مناسیتره ؟
ممنونم. ضمنا من خودم 4-5 سال پیش مشتریش بودم .
شاتل هم تو شهر ما کم آورد. یک هفته هست ریت خط رو آوردن روی 4 مگ.
زنگ زدم خیلی روراست گفتن پهنای باند کم آوردیم. هر سرویسی هم بگیری بیشتر از این پهنای باند نمی دیم.
دو دوره هم هست که از پروموشن شاتل لند مازندران رو محروم کردن.
باید کوچ کرد.
من امروز متوجه شدم که قسمت کلاس E مصرف بالاس
در صورتی که من آپارات مصرف نمیکنم اما از سایتای دانلود سریال، سریال دانلود میکنم. سرور دانلود اون سایت ها هم ایران هست
من فکر میکنم کلا سرور ایران نیم بها حساب میشه و فقط آپارات نیست