سلام دوستان این فامیل ما داره بالاخره از us میاد میشه یه سایتی بدید که hippo vb داشته باشه برای فروش همه سایت ها تموم کردن ظاهرا ممنون
Printable View
سلام دوستان این فامیل ما داره بالاخره از us میاد میشه یه سایتی بدید که hippo vb داشته باشه برای فروش همه سایت ها تموم کردن ظاهرا ممنون
خوب منم بعد از خوندن کلی پیج از تاپیک (عینک لازم شدم ) رفتم امروز یه akg k77 خریدم با یه sony 12pl
حالا 2 نکته آقا عجیب گرون شده 3 ماه پیش جمهوری قیمت داشتم 59 تازه تخفیفم می دادن ولی الان 80
درصد می گن 75 تومن 20 درصد بقیم 69-70 تا آخر سر یه جایی پیدا کردم یه دونه داشت 60 میگفت 59 خریدم
همونجا تست کردم با عکس هایی که از تو اینترنت داشتم چک کردم امیدوارم اصل باشه راستی وقتی
می گفتم گارانتی آواسان دارید همه طوری نیگا می کردن که انگار دارم از مریخیا حرف می زنم:31: سونی رو
یکی از بچه ها گفته بود 12.5 خریده که خدا بیامرزه همه جا یا نداشتن یا 20 18 بود که آخر سر از سونی بزرگه
پایین چهار راه ولی عصر 16 خریدم .:13:
خوب حالا سوال اصلی من الان برای این burn in (اگه درست متوجه شده باشم ) باید چی کار کنم ؟ تا من هم
کم کمک بتونم به وادی موسیقی با کیفیت وارد شم :8:
ممنون
با سپاس فراوان از پاسخ شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس با توجه به گفته های شما برق بدنه کیس در همون مقطع زمانی میتونه کیفیت صدا رو پایین بیاره ولی نمیتونه به درایور هدفون آسیب برسونه ؟
خواهش می کنم این 100 صفحه که هیچ هزاران صفحه تجربه هم نمی تونه ما رو به جایی برسونه (:نقل قول:
سوالهایی هست که می بایست درباره اونها توضیح می دادید که ظاهرآ فراموش کردید!
1. خرید از خارج برای شما امکانپذیر هست و اگه هست از کدوم کشور
2. نوع استایل هدفون مرود نظرتون چی هست مثلآ تو گوشی یا فول سایز و یا . . .
3. پلیرتون و چی هست
4. سبک های مورد علاقه ای که قرار با این نازنین تون گوش کنید چیا هستند
5. این 300 الی 500 تومن بودجه ، اگر خرید هدفون از خارج هست با احتساب هزینه پست هست؟
6. اگه هدفون حرفه ای دارید بگید تا با جنس صدای مورد پسندتون آشنا بشیم
شما هم موفق باشید.
بگردید حتمآ باید پیدا بشه چون ست IVM4 یکی از ستهای حرفه ای وایرلس هست ولی تا جایی که اطلاع دارم حتی اگه خرید از خارج باشه توی این مدت کم به سختی موجود بشه که اون هم با قیمت 150 تومن ولی جای شما باشم سفارش نمی دم چون احتمال زیاد از همین جا می خاد بگیره و بده به شما حالا با سودکی کمنقل قول:
IE40 رو هستم میشه خواهش کنم اگه جای معتبری هست آدرسش رو برای من بفرستید.
شما هم موفق باشید.
بسیار مبارکتون باشه بهترین انتخاب توی رنج قیمت رو انجام دادیدنقل قول:
بازار اینجا قابل پیش بینی نیست مهم اینه که اون چیزی که ما خرید میکنیم:
1. اصل باشه
2. به نسبت قیمت با کیفیت باشه
3. نخواستیم گارانتی داشته باشه
4. نخواستیم ارزون باشه
5. نخواستیم 1000 مدل مختلف داشته باشند
6. نخواستیم . . .
نگران نباشید این دو مدلی که شما انتخاب کردید چند باری هم گفتم حتی تقلبی اینها با ارزش هست و با ارزش تر از اون 75 تومنی که من امروز برای شما آتیش زدم که بتونم مطمئن اینجا بگم فلیپس بدترین هدفون های توی ایران رو داره هر کی می گه نه بیاد و ثابت کنه البته غیر از هدفونهایی که قبلآ از فلیپس داشتم که حالا اون یک درصد شک و تردیدی که درباره فلیپس داشتم به یقین تبدیل شد و محاله دیگه از فلیپس هدفونی بگیرم بخ خصوص این مدلهای تقلبی که توی بازار ریخته و به جای بقیه پول شاید بهتون بگن آقا لطفا یه هدفون به انتخاب خودتون بردارید (تا 75000 بار نگم دلم خنک نمی شه ، عجیب)
البته هر کی هر چی دوست داره بخره ولی انصافآ اصلش هم هدفون خوبی نیست (قابل توجه اونایی که می گن ممکن خوب باشه)
معمولآ فروشنده ها فقط اون مدل یا مدلهایی که دارند رو می شناسند که چه هدفونهای تاپ و طلایی و خوش صدا و اصل و کار کن و محکم و . . . و اگه همون مدلی که داشتند تموم کردند دیگه شما رو هم شاید به جا نیارند که ازشون همون هدفون رو همین هفته پیش خریدید
البته این رفتارشون طبیعی هست چون هیچی از تجارت نمی دونن
Burn-in یک مرحله طبیعی برای این هست که پرده بلندگو (دیافراگم + اسپایدرها و یا کلآ suspension درایور) به اون حالت نرمی و انعطاف پذیری یا به عبارت درست تر به حالت ارتجاعی خودش برسه و شما نباید کار خاصی انجام بدید یعنی به سادگی با هدفون جدیدتون همون تراکهایی که قرار بعدآ گوش بدید رو گوش می کنید اما در این مرحله:
1. نه می تونید کیفیت صدای واقعی هدفونتون رو بشنوید که چقدر هست
2. نه می تونید به کسی درباره کیفیت صدای هدفونتون نظر درستی بدید
3. دیگه هیچی موردی نداره فقط همون دو مورد بالا هستند
این مرحله برای هدفونهای ارزون معمولآ کمتر از یک ساعت تا کمتر 1 روز هست و مهم نیست صدا خیلی بلند باشه اما به نظر من کم سواد اگه متوسط باشه چون سیستم تعلیق درایور بیشتر در میانه مورد استفاده و تحریک دائمی هست و کمتر در ولوم پایین مورد فشار قرار میگیره بهتره این مرحله کذایی با ولوم متوسط بدون هیچ تنظیم خاصی سپری بشه و ترجیحآ توی این مدت از هدفونتون استفاده نکنید به خصوص اگه تو گوشی باشه (بعدآ میگم که چرا)
شما هم موفق باشید.
بله IVM 4 رو دیدم تو کاتالوگهای بعضی مغازه ها بود. ولی نداشتن یا اگه داشتن وقتی میگفتم IP2 دارید میگفتن خیر. شاید جدا نمیدن؟ :13:نقل قول:
راستش خودم هم مشتاق نیستم بدم اینا بیارن چون یک طوری هم گفت 150! اول گفت میتونم سفارش بدم برات بیارن یکمی از قیمت جهانیش گرونتر میشه... گفتم مثلا 150؟ گفت نه بابا خیلی بیشتر از این حرفاس قیمتش، بعد رفت نگاه کرد اول گفت آره راس میگی ارونتر شده! 140 شده! بعد گفت من 150 میتونم بیارم برات... خلاصه اینکه یک طوری بود با اینکه می ارزه آدم احساس میکنه یک جوریه قضیه رغبت خرید کم میشه :13:
ولی خب فروشگاه درست حسابی ای به نظر می اومد... آدرس تلفنش رو پخ میکنم براتون :11:
بعد این maudio چطوره؟ یعنی به کار من هم میاد؟!:31:
اگه کمی اون چیزایی که توی جیبتون بود بیرون زده بوده و اون فروشنده از اونایی بود که یک دندون طلا داشت حل بود (:نقل قول:
اینطوری که شما گفتید برام تابلو بود که کلاهبرداریه چون از بس با این فروشند ها سروکله زدم با جمله اول متوجه میشم داره یا نداره یا اصلآ می تونه جور کنه یا فقط در حد یک حرفه
مرسی بابت شماره تماس و آدرس
IE40 در حقیقت لیبل به نام M-Audio هست و در واقع این مدل همون مدل استوره بزرگ Ultimate Ears و در حقیقت همون مدل UE Triple Fi 10 Pro هست باور کنید هر چند اینا همش زیر سر Logitech هست
فکر نمی کردم کسی موجود داشته باشه حتی دبی نبود و مالزی که ماشالا پول خون باباشون رو میگیرند
شما اینو از نزدیک دیدید که موجود داشته باشند هر چند قیمتش کمی بالاست اما دله دیگه
برای همین گفتم IE40 رو هستم
شما هم موفق باشید.
:دینقل قول:
داشتم شک میکردم به خودم کم کم! :دی گفتم نکنه طوری شده شانس به من رو کرده! :27: نگو در اشتباه بودم همچنان ... :31:
مغازه اش درست حسابی به نظر می اومد البته.. ولی خب این m audio رو رسما قیمت داد و گفت موجوده و اینا... میشه زنگ زد پرسید البته. فردا میزنگم میپرسم ببینم چی میگه!
بعد الآن دقت کردم دیدم راست میگید این UE Triple Fi 10 Pro با IE40 چقدرم شبیهن :31::31:
من مطمئنم شما بلاخره صاحب یه هدفون عالی می شید (:نقل قول:
یعنی IE40 توی ایران موجوده و قیمتش بدون چون 400 تومنه بازم باورم نمی شه فردا تماس می گیرم
ولی نگفتید که بقیه رو چی مثلآ IE30 که دو درایوری هست یا برای اونایی که نمی خان زیاد هزینه کنن IE20 رو موجود دارند؟
به به چطور نمی دونستید که این همون مدله و من زود پریدم وسط و هی می گم می خام می خام
شما هم موفق باشید.