واسه سرور داخلی که قطعاً زیر 100 هستش.حداقل واسه من که اینطوره.سایر دوستان هم توی بحث مشارکت کنن به نتایج بهتری میرسی.نقل قول:
هزینه ی رانژه زمانی که من ثبت نام کردم(سال 1390) ده هزار تومن بود.الان نمیدونم.
Printable View
واسه سرور داخلی که قطعاً زیر 100 هستش.حداقل واسه من که اینطوره.سایر دوستان هم توی بحث مشارکت کنن به نتایج بهتری میرسی.نقل قول:
هزینه ی رانژه زمانی که من ثبت نام کردم(سال 1390) ده هزار تومن بود.الان نمیدونم.
سلامنقل قول:
پینگ وایمکس قطعاْ بالاتره. ولی سرعتش بستگی داره به شهر و موقعیت شما.
من قبلاْ 512 وایمکس مبین نت و 512 adsl مخابرات داشتم.
سرعت دانلود مخابرات تا 120-30 هم میرفت ؛ ولی سرعت وایمکس از 90بالاتر نمیرفت. (بیشتر وقتها زیر 70 بود)
الآن یک مگ مبین بهم تا 250 هم میده و 512 مخابرات هم همونه. ولی پینگ وایمکس بالاتره.
سرعت بستگی به سرویس دهنده دارهنقل قول:
ولی adsl پایدار تره وسرعت بیشتری میده
در کل adsl بیشتر کاربر داره تا وایمکس
فکر کنم هنوزم همین قدر باشه حالا یک مقدار بالا پاییننقل قول:
ولی بعضی شرکت ها هزینه راه اندازیشون بیشتره
بزرگوارهایی که 256 نامحدود دارن ایا برای همه سرعت دوروبر 100 هست یا کمتره ؟ و ایا سرعت وبگردی مثل همون 1 مگ هست یا کمتره ؟
سلام دوستان
سرعت 128 داشتم با داون استریم 1020 الان که به 256 تمدید کردم شده 511 (نامحدود)!!!
برای کسی این شکلی شده؟
سرعت دانلود هم از 70 اومده رو 30
خط مشکل پیدا نکرده؟نقل قول:
اطلاعات مودم رو بزار
با خاموش روشن کردن مودم 511 تغییر می کنه مثلا میشه 700؟
خط سالمه
تا دیروز که 128 بود 70-80 سرعت دانلود بود
امروز که 256 گرفتم این جور شد(خوبه 1 ماهه گرفتم بعدا عوضش می کنم)
با 2020 تماس گرفتم میگه اون موقع سرعتت زیاد بود الان طبیعیه؟
اگه میدونستم همون 128 تمید می کردم:n03:
خاموش روشن کردن مودم هم فرقی نکرد همون 511
منم 128 سرعتم 70-80 هستنقل قول:
دوستان دیگه ای هم این سرعت رو دارم همینجوره
256 هم ظاهرا 100-110 میده
یعنی واسه همه سرعت زیاده؟!
سلام دوستان من سرویس وایمکس4* 1mb مبین نت دارم میخوام تغییرش بدم اخه بازی انلاین میکنم(league of legends)پینگ وایمکس همش رو 450 تاس میخوام خط adsl مخابرات بکشم خطم هم فیبر نوری هستش واسه همین تنها شرکتی که میتونم ازش نت بگیرم تو اهواز میخوام بدونمایا پینک یا سرعت دانلود در طول روز زیاد تغییر میکنه چجوریاس؟بعد واسه سروریس انلاین چجور خطی بگیرم بهتر محدود یا نامحدود فرقی دارن؟اخه بم گفتن مخابرات حجم میخوره زیاد مصرف میکنه کسی هست بم بگهیا راهنمای کنه چه سروریس واسه بازی انلاین مثل اون خوبه با پینگ 200 تا 250 هم من راضیم:n28:البته بشه دانلود هم کرد
ممنون از وقتتون ارادتمند میثم:n16:
time out ها باز زیاد شده.نمیشه بازی کرد