البته من احتمال می دهم باید تنظیماتش رو درست کرد برای همین اینجا پرسیدم که دوستانی که واردتر هستند جواب بدهند
البته من احتمال می دهم باید تنظیماتش رو درست کرد برای همین اینجا پرسیدم که دوستانی که واردتر هستند جواب بدهند
1-بهترین فیلم برداری میکرو و ماکرو توی دو هسته ای ها داره ... چطور خوب نیست؟نقل قول:
احتمالا لنز کثیفه یا گوشی رو بد میگیرید
2- حدود 4 گیگ رو خود گوشی میگیره! بقیش برای شماست
سیستم عامل هم باید یک جا نصب شه دیگه
اخه من همین الان که از مغازه اومدم تست کردم،نه اشکال از گرفتن گوشی نیست؛امکان داره به خاطر نسخه آندرویدش باشه؟
احتمالا
... نرم افزار برای توپ شدن صداش همم هست
گوشیو ندارم بچه ها میدن لینکشو
چند صفحه قبلم بود
الان گوشی رو که میخری رام چی نصبه روش ؟
رام رو باید حتما عوض کرد؟
اصلا چی هست ؟ به چه درد میخوره ؟ :31:
اکی ممنون،دوستان دیگر هم اگر اطلاعاتی داشتند و راهنمایی کنند ممنون می شوم.
---------- Post added at 01:42 AM ---------- Previous post was at 01:40 AM ----------
مال من رم نداره،فقط همون 16 گیگ حافظه داخلی داره که اونم هم 11 گیگ اش قابل استفاده است و علتش رو هم که دوست عزیزمون لطف کردند و گفتند
2.3.4 باید باشه!...نقل قول:
بله بهتره عوض کنید برای داغ نکردن و کارایی بهتر
ورژن آندروید رو میگن! والا به درد خوردن هم که سیستم عامله
1- بله .. نگران نباشید مشکلی نیست و حتما حل میشه :)نقل قول:
2-البته منظور شما رم هست که مموری گوشیه!.. میتونید یک 32 کلاس 10 یا 4 هم کنارش بندازید اگه کفاف نمیده
ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺩﻭﺳﺘﯽ ﮐﻪ ﺗﻨﻈﯿﻤﺎﺕ ﺩﻭﺭﺑﯿﻦ ﺭﻭ ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺘﻦ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﮕﻢ ﮔﻮﺷﯽ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ~ﯾﺸﻔﺮﺽ ﺭﻭ ﺑﺎﻻﺗﺮﯾﻦ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﻧﯿﺴﺖ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺮﯾﻦ ﺗﻮ ﺗﻨﻈﯿﻤﺎﺕ ﻋﮑﺲ ﺑﺮﺩﺍﺭﯼ ﺭﺯﻟﺸﻦ ﺭﻭ ﺭﻭ ﺑﺎﻻﺗﺮﯾﻦ ﺣﺎﻟﺖ ﻭ ﮐﻮﺍﻟﯿﺘﯽ ﯾﺎ ﻫﻤﻮﻥ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺭﻭ ﺭﻭﯼ ﺳﻮ~ﺭ ﻓﺎﯾﻦ ﺑﺬﺍﺭﯾﻦ ﻫﻤﯿﻨﻄﻮﺭ ﻓﯿﻠﻤﺒﺮﺩﺍﺭﯼ ﮐﻪ ﺭﺯﻟﺸﻦ ﺑﺎﯾﺪ ﻓﻮﻝ ﺍﭺ ﺩﯼ ﺑﺎﺷﻪ ﻭ ﮐﻮﺍﻟﯿﺘﯽ ﺳﻮ~ﺭﻓﺎﯾﻦ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﻓﯿﻠﻢ ﺑﺮﺩﺍﺭﯼ ﻣﺎﻝ ﺍﺱ ﺩﻭ ﻫﺴﺖ ﺗﻮ ﺗﺎ~ﯾﮏ ﺍﻧﺪﺭﻭﯾﺪ ﮐﻤﺮﺍﻓﻮﻧﺰ ﻫﻤﯿﻦ ﺍﻧﺠﻤﻨﻢ ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﻦ ﻋﮑﺴﺎﯼ ﻓﻮﻕ ﺍﻟﻌﺎﺩﺷﻮ ﺑﺒﯿﻨﯿﻦ
سلام.
تقریبا دو سه هفته است، که Opera mini و facebook من کار نمیکنه.
اینترنت من هم ایرانسل هست.
دلیلش چیه؟
یعنی نمیتونن کانکت بشن.
فک کنم سروراش رو قطع کرده باشن واسه منم همینجوره