سلام
سیدی این پچ نیست ؟آخه با دایل آپ چه جوری دانلود کنیم ؟کافی نتم دانلودش بستس.
Printable View
سلام
سیدی این پچ نیست ؟آخه با دایل آپ چه جوری دانلود کنیم ؟کافی نتم دانلودش بستس.
سلام.
دوستان کسی پچ رو نصب کرده ببینه کرک میخواد یا نه؟؟
ببخشید میشه لینک کرکfed0r رو بزاری.ممنونم.
دوستان مثل اينكه پست مارو نديدن!نقل قول:
هم لينك كرك هست هم لينك پچ به طور مستقيم.
براي كرك كردن هم بايد بعد از نصب پچ رو باره با كرك جايكزين كنيد.
پچ هم هيچ مشكلي نداره تو اولين فرصت دوباره بنچ ماركم رو ميزارم
نقل قول:
راست میگه ای بابا این rapid share قاتیه من که هی می خوام کرک رو دانلود کنم نمیشه غیب میشه!!!!
لطفا یک لینک دیگه بدین اه اعصابم خورد شد از رپید شیر همشم تبلیغ perimum میکنه یکی نیست بهش بگه آخه عقل کل ما تو ایرانیم نمی تونیم بگیریم اه!:41:
بچه هاااااااا كمك كنيد. من بازيو نصب كرد ولي وقتي كليك مي كنم روي ايكن بازي اين ارور ميده: gta iv fatal error : rmn40
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
راستی پیدا نکردین خسته شدم اهههههههههههههههههههههههه ههه
نقل قول:
با دکمه x کیبورد رادیو خاموش میشه ، کافی نت رو هم باید اول پیدا کنی چون آیکون روی نقشه نداره و بعد از اولین بار که واردش شده آیکونش روی نقشه ثبت میشه .
اتو سیو هم وقتی تو منو بازی هستی برو قسمت لود و آخرین سو همیشه مربوط به اتو سیو هست البته مال من اینجوریه چون بعضی وقتا هم خبری ازش نیست !
فکر کنم از بازی یه بار بیای بیرون و برگردی تو بازی اتو سیو پاک میشه ولی سیوی که تو خونه می کنی ثابت هست
The patch that we have all been waiting for as been finally released... This will fix most bugs and glitches you have experienced in this game. GTA IV Official Patch V 1.0.1.0: Code:IMPORTANT: ONLY the FEDOR crack works with this patch. Do not use the razor1911 crack with it. This is the FEDOR Crack if you need it (Proper/Working):Code:کد:http://rapidshare.com/files/172882665/5454083B1000008310000183.cab
GTA IV ORIGINAL FILES: (IF U NEED THEM)Code:کد:http://rapidshare.com/files/172884009/FeD0R.rar
P.S. It's a .cab file, so just extract it with winrar and run the setup.exe COPY YOUR SAVES BEFORE PATCHING!!! Location of SAVE FILES: VISTA USERS: C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV XP USERS: C:\Documents And Settings\YOURUSERNAME\Application Data\Rockstar Games\GTA IV SicK020 wrote: Alright it's good. So I guess it did yield performance improvements after all. I can actually drive without the walls being a slide show. saeed1979 wrote: working great ,, thanks .. Sebass747 wrote: If this is the official patch and fixes the god damn windows live games issues(i bought it) then that is amazing! edit: OMFG! WINDOWS LIVE GAMES WORKS! Thanks a hell of a lot man! Woot! volkanat wrote: u re f*ckin savior man thx a lot.. djstashman wrote: performance increased by a bit. but i know it can perform better Mangekyou wrote: Installed, worked. Vichello wrote: Lol people are idiots It works fine sandy1808 wrote: work.....thx matikk11 wrote: it works 15 fps-s +کد:http://rapidshare.com/files/172890971/GTAIV-ORIGINAL.rar
ای بابا خوب این که همون شد !!!!:31:نقل قول:
تازه اون با معنی فارسی بود این نیست:27:
من گفتم رپید شیر نباشه لطفاااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااا!!!!!!
رپید شیر دانلود اومدم بکنم 1.5 kb per secend !!!!!!!!!!!!!!!!:2: