بععععلهههنقل قول:
مثلا rise of nations خیلی عالیه ، اما متاسفانه تعداد پلیرش کمه
warcraft هم همین طور
lord of the rings battle for middle earth هم همین طور.
.....
Printable View
بععععلهههنقل قول:
مثلا rise of nations خیلی عالیه ، اما متاسفانه تعداد پلیرش کمه
warcraft هم همین طور
lord of the rings battle for middle earth هم همین طور.
.....
بن شدم تا 29 may یعنی 7 روزنقل قول:
من موندم panth چطور gp رو کانتر میکنه ؟؟؟؟!!!!!!!!!!نقل قول:
عزیزم اون lane هستش نه line !!!!نقل قول:
teemo رو که اصلا حرفشو نزن...همه چمپارو کانتر میکنه یجورایی...فقط کافیه از passive و blind به طور صحیح استفاده بشهنقل قول:
یه نکته دیگه درباره lol من نمیدونم چقدر دوستان خبره هستن ولی من با تانک کردن اکثر چمپها دیدم که فوق OP میشن
به عنوان کسی که که GP به اندازه کافی بازی کرده اینو میگم.نقل قول:
من موندم panth چطور gp رو کانتر میکنه ؟؟؟؟!!!!!!!!!!
با Passive که Pantheon داره، Harass کردنش با GP امکان نداره، هر چقدرم Parrley بزنی بی اثره و به قول خارجیا nom nom nom
Burst خوبی هم که داره
این وسط GP میخواد چیکار کنه؟ فقط میتونه اول بازی به جانگلر بگه که Gank کنه و یا Hug کنه.
ما بریم سیلور 1 ... کسی نمیاد؟ :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادمه باهم بازی میکردیم اون موقع ها لول 15 اینا بودیم فقط GP میرفتی یادش بخیر :n26:نقل قول:
نکته کلیدی استفاده از teemo قارچ هستش و به نظرم تو Twisted Threeline بدرد میخوره چون map کوچیکه و میشه همه جاشو تله گذاری کرد، ولی تو Summoners Rift زیاد کارایی نداره.نقل قول:
البته اگه پرو باشی با هر هیرویی میتونی موثر باشی (دقت کنید مؤثر باشید منظورم این نیست که میتونید با teemo هر هیرویی رو بزنید)
سیلور 1 چی چی هست؟نقل قول:
من لول 29 ام.
نه من فک نمیکنم نکته کلیدیش قارچ باشه و همونطور که گفتید واسه مپ کوچیک کارامد میشه ولی اگه با passive و blind کار کنید خیلی teemo متفاوتتری خواهید داشت ...teemo رو میشه adc کرد که اونجوری داستان خیلی عوض میشه و فقط نباید دنبال قارچ باشیدنقل قول:
دوست عزیز با cleaness که gp داره میتونه panth رو راحت کانتر کنه ...پس برتری خیره کننده ای بینشون نیست