دوستان اگه یه اندروید فرضا 2/1 بگیریم و به 2/2 ارتقا بدیم.
حالا اگه مشکلی پیش بیاد و ریست فکتوری کنیم باز به 2/1 برمیگرده ؟
ممنون. . . .
دوستان اگه یه اندروید فرضا 2/1 بگیریم و به 2/2 ارتقا بدیم.
حالا اگه مشکلی پیش بیاد و ریست فکتوری کنیم باز به 2/1 برمیگرده ؟
ممنون. . . .
نه همون 2.2
دوستان من یه سوال دارم
من ADSL دارم و میخوام مودمم رو عوض کنم و یه مودم ADSL بی سیم بگیرم
آیا با مودم بی سیم میتونم گلکسی اس رو به اینترنت وصل کنم و ازش استفاده کنم ؟
کسی امتحان کرده ؟ اصلا میشه ؟
آره ميشه...
تو قسمت wireless and network بعدش تو قسمت wifi setting اسم مودمت رو نمايش ميده انتخابش كن و كانكت شو
خب یه مطلبی هم تو اینترنت دیدم در مورد Access Point که قیمتش 45 هزار تومنه
با این Access Point دیگه نیازی به سیستم روشن نیست و دیگه نیازی نیست مودم بی سیم هم داشته باشیم
در این مورد هم اطلاعاتی داری دوست عزیز ؟
سلام ، مودم من هم همینطوری هست ، یعنی اکثرا" این طوری هست مودم ها ، با سیستم خاموش هم میشه از وایرلسش استفاده کرد !نقل قول:
من الان با 4 سیستم همزمان وصل میکنم .
45 تومن فقط واسه ی یه دستگاه خیلی هست ، نمیارزه ، با این پول میتونید یه مودم وایرلس 4 پورته بگیرید که تقریبا" بیش از 12 سیستم بتونن ازش استفاده کنن .
من میخوام از هر سبک بازی یه دونه دانلود کنم .... مثلا بین Modern Combat و N.O.V.A تصمیم گرفتم N.O.V.A رو انتخاب کنم .نقل قول:
حالا مهدی به نظرت این Shadow Guardian بهتره یا Splinter Cell ؟ چون سبک هاشون تقزیبا شبیه همه نمیخوام دو تاشو دانلود کنم.
صد در صد Shadow Guardian .. گیم پلی و گرافیکی که Shadow Guardian داره من تا حالا ندیدم:46:نقل قول:
مدرن کمبات 2 و نوا2 هم جفتشون محشرن حتما دانلود کن .. تو موبایلستان ضمیمه سایت شده.
من تو یو تیوب حدوده 5 دقیقه از گیم پلی Shadow og Guardian را دیدم . فوق العاده است این بازی ، اصلا نمیتونی تصور کنی تا نبینی .نقل قول:
ولی پیشنهاد میکنم هر دو بازی NOVA 2 و MOdern Combat 2 را هم دانلود کن ، جفتشون محشرن .
شما نرم افزار OfficeSuite Pro رو امتحان کردی ؟نقل قول:
چون منم تا امروز این مشکل به هم ریختگی فایل های فارسی رو داشتم ولی از وقتی اینو نصب کردم مشکلم حل شد