من نميتونم وارد پنل بشم ؟
از بقيه هم اينطوريه؟
Printable View
من نميتونم وارد پنل بشم ؟
از بقيه هم اينطوريه؟
ارهنقل قول:
نمیره لا مصب...
دوباره كه شارژ اتوماتيك خورد....آخه چرا ....من كه ترافيك داشتم...... آقاي مخابراتي جون هر كسي دوست داري جواب بده...
براي بقيه هم شارژ اتوماتيك ميخوره ؟ يا فقط منم...:19:
سلام به دوستان اصفهانی
سوالی از کاربران ADSL اصفهان داشتم .
من در تبریز کاربر همارا هستم .از میان سرویس های این شرکت از سرویسی تحت عنوان کلاسیک سه ماهه با حجم 6 گیگ و سرعت دانلود در دانلود منیجر 120 کیلوبایت بر ثانیه استفاده می کنم که هزینه آن 29500 تومان برای سه ماه هست .
سرویسی با قیمت و ویژگی های نزدیک به این سرویس در اصفهان توسط کدام شرکت ارائه می شود ؟
اگر لینک سایت شرکت مورد نظر را قرار دهید ممنون میشم .
با تشکر
شبکیه و پارس انلاین هردو این قیمتی دارننقل قول:
اگه شبانه رایگان نمیخوای همین مخابرات خوبه. با 29000 تومان می تونی 11 گیگ استفاده کنی، محدودیت زمانی هم نداره. البته یه سری مشکلات داره مثلا پنلش زیاد جالب نیست که داره کم کم بهتر میشه.نقل قول:
پنل باز می شه برا شما؟
دهن ما را ..... سرعتا که کم کردند این پنلم که باز نمی شه
من امروز اینترنتنم خود بخود قطع می شه کسی همچین مشکلی داره
میگم من قبلا برا یه شماره ثبت نام کردم حالا میخوام برا یه شماره دیگه ثبت نام کنم میگه شماره ملی در پایگاه وجود داره و نمیشه با این کد ملی ثبت نام کرد
چه ربطی داره به کد ملی؟ من الان سه تا تلفن داشته باشم فقط میتونم برا یکیش بگیرم؟
این مورد بماند که هنوز روی اون خط اینترنت فعال هم نشده و این پیغام رو میده و فکر هم نکنم حالا حالا ها فعال بشه (چون فعلا مرکز مخابراتش پشتیبانی نمیشه)
کسی میدونه باید چیکار کرد؟(شهرستان هستم و نمیتونم برم خرازی!)
دوستان من هر وقت وصل میشم باید 10 بار F5 رو بزنم تا سایت بیاد انگار یک تاخیری در وصل شدن داره مال شما هم همین طوره؟