نقل قول:
جواب سوال منو ندادين ؟ رمزينه مگه كتاب براي حسابان داره ؟
اگه در سطح پاييني هستين توصيه ميكنم كتاب ژرف انديشان يا كتاب انتشارات مدرسه رو بگيرين براي حسابان ميتونه شما روبه سطحي برسونه كه از اين كتابهاي با سطح علمي بالا استفاده كنين
برای حسابان رمزینه کتاب زده به قول این دوستمون:
نقل قول:
من هم رمزینه رو دیدم هم ده استاد.
ده استاد تستاش طبقه بندی شدست و تستای آسون رو از سخت و خیلس سخت و متوسط جدا کرده و گفته مثلا اول تستای آسونو بزنین.
ولی رمزینه این کارو نکرده و فقط تستای تالیفی رو از کنکور و سنجش و گزینه ی دو و... جدا کرده.ولی بجاش یه پاسخ تشریحی داره در حد برزیل سال 1986 .و تو پاسخ تشریحیش درسنامه هم داره ولی ده استاد درسنامه نداره اگه درست گفته باشم.
رمزینه نکات خیلی خوبی گفته تو پاسخ های تشریحیش.
و در کل رمزینه واقعا بهتره.
کتاب تست رمزینه سه جلده:
جلد اول:تست دیفرانسیل وحسابان که از فروشگاه رمزینه میتونی بخری و برات میفرستن.من خودم این دوشنبه سفارش دادم.که یه قسمتش مال سوم هم توش هست.مثل حد و قدرمطلق و جز صحیح و بقیش مال پیش دانشگاهیه.
جلد دوم:نست دیفرانسیل دو که هنوز چاپ نشده و فکر کنم تا مهر چاپ بشه و همش مال پیش دانشگاهیه
جلد سوم:حسابان و ریاضیات پایه که همه جا گیر میاد من خودم دارمش و خیلی توپه ولی بخش حد و اینا که گفتم تو این جلد نیست و تو جلد اولش گفته.
واسه خودمون که سومیم فعلا جلد یک و سومش کافیه و جلد دومش که هنوز چاپ نشده رو فکر نکنم لازم داشته باشیم.
برای آرایه های ادبی کلک معلم رو بگیر.واسه تاریخ ادبیات خودم چیزی ندارم و نمیدونم.
سوالی بود در خدمتم.
در ضمن خیلی ضعیف نیستم و سوالهای تشریحی امتحانات نهایی رو میتونم حل کنم اما در تست زنی در دروس اختصاصی به ویزه هندسه و ریاضی مهارت کافی رو ندارم و برای همین میخوام این تابستون حسابی ریاضی 2 و حسابانو خوب یاد بگیرم:46::46: