آقا شبها دیگه نمیشه دانلود کرد . به خصوص از ساعت 1.5 تا 4 تقریبا قطعه. :angry:
این دیگه چه وضعیه.:47:
Printable View
آقا شبها دیگه نمیشه دانلود کرد . به خصوص از ساعت 1.5 تا 4 تقریبا قطعه. :angry:
این دیگه چه وضعیه.:47:
وقتی شرکتی نمی تونه دانلود رایگان شبانه رو فراهم کنه چرا اینقدر روش مانور میده.
یه مقاله ای قبلا می خوندم درباره "تلف شدن عمر کاربران ایرانی به خاطر سرعت اینترنت"
خدا به خیر کنه از دست این شرکت های خالی بند.
اینها دیگه کین؟!:21: اگه بسته ی 10 گیگ بخری همینطوره؟نقل قول:
منم در فكر 10 گيگي بودم ولي نميدونم سرعت با 10 گيگ چه جوره. آنقدر كلك و ترفند بلدند اين آسيا تكي ها كه عقل جن هم نميرسه.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:اين 4 تا پست رو نقل قول كردم تا بگم همه دوستان يادشون ميره اصل قضيه رو در پستهاشون ذكر كنن ، سرعت 128 محدود در روز 64 (512) و در شب 16 (128) به ترتيب كيلوبايت و كيلوبيت بر ثانيه است و لاغير در ضمن كانكشن 512 راس ساعت 2 قطع شده و با 128 برای مدت شبانه وصل ميشين و 8 صبح مجددا قطع و با 512 وصل ميشين . به دليل كم بودن مشتری بر خلاف ساير آی اس پی ها آسياتك طوری نيست كه در دو منطقه متفاوت، تفاوت چندانی داشته باشه.نقل قول:
شبانه سرعت داغون شده من 2 مگ گرفتم روزا 200 ---شبا 35...40 خیلی زور بزنه 50 K
من همیشه 5 گیگ می گیرمنقل قول:
منم در فكر 10 گيگي بودم ولي نميدونم سرعت با 10 گيگ چه جوره. آنقدر كلك و ترفند بلدند اين آسيا تكي ها كه عقل جن هم نميرسه.
یه شب تو ماه قبل نشستم از 2 تا 8 کلی عکسو این چیزا باز کردم
شبای بعدشم یکی دو تا دانلود داشتم
وسطای ماه یهو متوجه شدم اینترنت داره اطلاعات سند می کنه
ینی اگه یک ساعت کانکت می شدم 100 مگابایت سند می شد
یه هفته زود تر از آخر ماه شارژم تموم شد!
الانم netlimiter نصب کردم
معلوم نشد جوری اینکارو کردن یا اینکه اصلا دست اونا بوده یا نه!
سلام هيچ چيز مثله اسياتك نميشه من يه 256 گرفتم روزا 65تا 70 شبا 30 تا 40 بابا ايول پشتيباني هم عاليه تا دو ماه پيش صبانت داشتم زنگ كه بهشون ميزدم كم مونده بود ادمو بزنن با اين اخلاقشون:2:
ولي اسياتك زدم اشتباهي سيماي تلفنو قطع كردم:13: با اينكه جزء وظيفشون نيست اومدن مجاني درستش كردن
اينو ميگن خدمت به مردم:31:
نقل قول:
بعدشم روزا سرعت بالا میدن که حجم ات زود تموم بشه تا بازم ازشون حجم بخری:31:به این میگن سیاست به سبک آسیاتک:31:
به من 150 میده روزا منم 256 دارم:31:ولی شبا که اصل کار و میدونن رایگان همه میخوان دانلود کنن راس ساعت 2دیسکانکت میشه و سرعت زیر 30:31:
:31::31:تازه اولشه
یه چند وقت بگذره برمیگردی همون صبانت:31:
مال من نا محدوده گرفتم ماهي 25 هزار تومننقل قول:
فعلا سرعت از 34 پايين تر نرفت (يعني همون 256)
البته حرف شما هم درسته جوجه هارو اخر پاييز ميشمارن:27: