آقا مهرداد برنامه ای هم هست که بشه باهاش یه درایو مشخص مثلا d رو فرمت سطح پایین کرد ؟
Printable View
آقا مهرداد برنامه ای هم هست که بشه باهاش یه درایو مشخص مثلا d رو فرمت سطح پایین کرد ؟
رو درایور مورد نظر راست کلیک کنید format بزنید و تیک quick format رو برداریننقل قول:
در حال حاضر روی همون کامپیوتر با همون اتصالات و پاور و سخت افزار و همون بایوس هارد جدیدی که گفتم داره کار میکنهنقل قول:
شکل ظاهری سوکت هارد هم مشکل دار بنظر نمیاد
کامپیوتر من کلا در دمای بالا کار میکنه و قبلا بخاطر ذوب شدن کابل ساتا یه کابل جدید نصب کردم
از بین مشکلهایی که شما گفتید ظاهرا فقط آی سی کنترلر و فریم ویر میمونه که نمیدونم چی هستن
ممنون از راهنماییتون
باید قطعات روی برد از جمله کنترلر بافر و بایوس و درایور موتور و حلقه ی صوتی با هیتر حرارت داده بشهنقل قول:
درست نشد باید سراغ فریم ویر رفت بدید بیرون براتون درست میکنن
اوه!
ظاهرا تمام کسایی که مثل من هارد مدل SEAGATE BARRACUDA 7200 . 11 ST3500320AS دارن دچار مشکل هستن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این هارد وسترن رو اگه مشکلش از بردش باشه میشه با یه نمونه برد دیگه تعویض کرد.؟نقل قول:
دیشب در حالی که سیستم روشن بود خواستم هارد رو به سیستم وصل کنم.
اول اینکه کابل ساتا رو وصل کردم و بعد اینکه هم کابل برقش رو وصل کردم یهو دیدم هارد از قسمت بردش دود بلند شد. منم سریع سیستم رو خاموش کردم و دوباره وصل کردم دیگه خبری از هارد نبود.با سیستم دیگه هم چک کردم ولی....... بدبخت شدم. :42:
جزییات حادثه :
من دو تا هارد دارم. یک Seagate 500 GB به عنوان هارد اول که توش ویندوز نصبه و هاردی که به رحمت رفته هم Western Digital 2 TB 64 MB Buffer مدل Green که به عنوان هارد دوم و آرشیو استفاده میشد.
حالا بدبختی اینکه که همه ی فایل های فوق العاده مهم و ضروریم توی همینه.
اطلاعاتی که توش است براشون مشکلی پیش نمیاد ؟
و اگه برد عوض بشه میشه با برد جدید و پلاتر قبلی خودش کار کارد بدون ایجاد مشکلی در اطلاعات موجود در هارد؟(منظورم اینه که MBR هارد تغییر پیدا نمیکنه ؟)
mbr هارد مربوط به برد نمیشهنقل قول:
باید یک برد از یک هارد مشابه اون پیدا کنید که اون هارد lba و ورژن فریم ویرش با هارد شما یکی باشه یا اینکه دقیقا دوهارد مشابه باشند
بعد اینکه برد از پلاتر مگه جدا نیست ؟
چرا برد از پلاتر جداستنقل قول:
خوب پس برد که دود کرده و احتمالا یه یکی از مدار هاش سوخته به پلاتر که محل نگهداری اطلاعات است آسیبی نرسونده.نقل قول:
شما چی میگی ؟