نقل قول:
قیمت هارد چنده؟؟؟ مثلا 120 گیگ؟؟؟
به صرفه هست من یه آرکید بخرم بعد براش یه هارد 120 تهیه کنم؟؟
چه نوع هاردی بهش میخوره؟؟ قیمتش چنده؟؟
یا یه پرمیم با هارد 60؟؟
ممنون
نقل قول:
یا یه پرمیم با هارد 60؟؟
ممنون
1- هارد 120 حدود 200 تومن هست..نقل قول:
یا یه پرمیم با هارد 60؟؟
2- نه اصلا
3- آره هارد 60 تمام نیازهاتو بر طرف میکنه..
سلام دوستان.
من یه مشکل دارم :
وقتی میخوام اکانتم رو شارژ کنم میگه :cant retrieve information from xbox live statu code:8016a04b
جریان چیه؟
بن که نشدم . چون راحت به live وصل میشم حتی با بقیه اکانتم هم بازی میکنم اما نمیدونم چرا وقتی میخوام شارژ کنم این ارور رو میده.
live رو از us گرفتم.
سلام دوستان.
من یه مشکل دارم :
وقتی میخوام اکانتم رو شارژ کنم میگه :cant retrieve information from xbox live statu code:8016a04b
جریان چیه؟
بن که نشدم . چون راحت به live وصل میشم حتی با بقیه اکانتم هم بازی میکنم اما نمیدونم چرا وقتی میخوام شارژ کنم این ارور رو میده.
Live رو از us گرفتم.
باید اکانت گلدت تموم بشه بعد بری دوباره شارژ کنی.. نمیشه که دو تا اکانت رو با هم شارژ کنی..
نه فقط دمو بازی اومده .. به زودی میاد..فکر کنم 20 اسفند بیاد..نقل قول:
این resident evil 5 برای xbox 360 کی میاد ؟
اومده کسی میدونه ؟
23 اسفند جيگر ...نقل قول:
نه فقط دمو بازی اومده .. به زودی میاد..فکر کنم 20 اسفند بیاد..
سلام. نگرفتی چی شد قربونت.:dنقل قول:
بن که نشدی.. چون اگر بن بشی اصلا به لایو نمیتونی متصل بشی..
باید اکانت گلدت تموم بشه بعد بری دوباره شارژ کنی.. نمیشه که دو تا اکانت رو با هم شارژ کنی..
من اکانتم شارژش تمام شده اونی که باش بازی میکنم یک اکانت دیگه است حالا من میخوام اون اکانتی که شارژش تموم شده رو شارژ کنم. اما هر کاری میکنم این پیغام رو میده تو سایت xbox هم زیرو رو کردم اما چیزی در این باره پیدا نکردم بعد به سایت gaem spot هم رفتم اونجا چند نفر مشکل من رو داشتن اما کسایی که جواب داده بودن گفتن که دوباره امتحان کن بعضی هاشون هم گفتن باید us باشه کشورت. نمیدونم چی کنم؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!! اگه کمک کنی واقعا حال دادی .
نه فقط دمو بازی اومده .. به زودی میاد..فکر کنم 20 اسفند بیاد..[/quote]
نه دقیقا 24 اسفند
من دموشو که دو تا مرحله داره بازی کردم واقعا عالیه /// یک ///نقل قول:
با سلام به همه بر و بچ
1- من میخوام یه هارد 20 گیگ دسته دو رو به قیمت 25 هزار تومان بخرم آیا به این قیمت مناسبه کلا راهنماییم کنید آیا ممکن هارد ها خراب بشن لطفا کمک کنید چون موندم چه کنم چون نوش 90 تومنه.
2- آیا Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned بعدا جدا برروی dvd مثل iv عرضه میشه چون حجمش میاد بالا باشه و نمیشه دانلود کرد.
اینجا یه نگاه کنید
3- هیچ راهی نیست که بدون اتصال به لایو تم 360 رو عوض کرد در ضمن داشبورد رو آپدیت کردم خیلی باحال شدهکد:http://www.amazon.com/Grand-Theft-Auto-IV-Xbox-360/dp/B001QD5JAQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=videogames&qid=1233749497&sr=8-1