بچه های مشهد فعلا بهترین گزینه اکانت های بالای صبانته بالای یک مگش زیر 450نمی یاد برید تو تاپیکش هم می بینید
جدیدا 6مگ هم تو طرح هاش گذاشته
Printable View
بچه های مشهد فعلا بهترین گزینه اکانت های بالای صبانته بالای یک مگش زیر 450نمی یاد برید تو تاپیکش هم می بینید
جدیدا 6مگ هم تو طرح هاش گذاشته
چی فکر کردی اینم لابد اولشه بعدا مشترکشونو جذب کنند تر میزنند تو سرعت من اولین شرکت نتم همین صبا بود که از ماه رمضان تر زدند تو سرعت بعدا هم قیمت هاشون نجومی رفت بالا که اومدم مخابرات تا همین اواخر برج ۸ همه چی آروم بود که الان سرعتم نصف شده(شبانه) بازم شکایتی آنچنان ندارم(مجبورم) نصبت پولی که میدم خوبه +مزایای هرجا برم میخواد ۳ یا شاید ۴ برابر پول بدم واسه همین مزایای (چون طرح جدید بود و الان نمیدن)نقل قول:
Sent from my GT-I9100G
میبینم که اکثر بچه ها راضی هستن فعلن البته :n09:
دوستانی که ادعا می کردند، سرور داخلیشون محدود شده و الان دارند میگند از محدودیت دراومدند، کجا هستند؟؟ :n09: کسی خبری ازشون داره؟ :n10:
از دوستان تقاضا دارم لطف کنن بگن در کرج سرویس خوبی داره شاتل؟ ریت دانلود چقدر هست در حالت خوب و در حالت تقریبا بد
چقدر هست به 400 تا 500 میرسه در حال نرمالش؟؟
تامسون
من که الان محدودم و محودودم موندم :دی
تو رو کلا باید فاکتور گرفت در همه چیزها :n02::n04:نقل قول:
تو اگر اون طوری که من گفتم، الگوی مصرفیت رو تغییر میدادی، 100 درصد تا چند روز آینده از محدودیت داخلی در میومدی :n09:
البته الانم در ظاهر محدودی و طبق آخرین خبرها، تو این دو سه شب اخیر بدجوری تو گوش شاتل زدی :n08:
دوستای عزیز مشهدی من از مخبرات اینترنت دارم سرعت فوق العاده افتضاح هست الان شاتل مناسب هست برای تعویض سرویس ؟
این محدود کردن با شبی 1 الی 2 گیگ محدود میشی ؟ من کلیه دانلود هام از سرورهای ایرانی هست
شما چه سرعت و چه پیشنهادی برای گرفتن دارین ؟:n16:
سه ماه 128 شاتل.فکر کنم 6 گیگ.نقل قول:
دوستم داره ولی برای من دانلود می کنه.اینجانمی شه گفت ولی خیلی بهتر از 2 مگ مخابراتو دو برابر 2 مگ مخابرات در شبانه رایگانش می تونی دانلود داشته باشی.
و چیز های دیگه که باید اینجا کمی بگردی تا باهاشون آشناشی.
من مخابرات دارم ولی از جای دیگه نمی تونم بگیرم.اینترنت زوری و تحمیلی شنیدی.همین اینترنت فیبر نوری مخابرات دیگه!
موفق باشی.
اگر بیشتر دانلودات فیلم های آموزشی پیسی دانلود هست.من خیلیشو دارم و بیا بقیشو شما دانلود کن و مال منم هم وردارنقل قول: