رفیق گول نخور......این یه سال معلوم نیست شبانه اش چطور باشه.......یه کاری میکنن از دماغت در بیادنقل قول:
جالبه توجه کردین خیلی تاکید به تمدید یه ساله دارن؟!
Printable View
رفیق گول نخور......این یه سال معلوم نیست شبانه اش چطور باشه.......یه کاری میکنن از دماغت در بیادنقل قول:
جالبه توجه کردین خیلی تاکید به تمدید یه ساله دارن؟!
بعداز 3ماه چکار میکنید؟ :blush: تهش 1/3 بها در موردتون اجرا میشه.نقل قول:
این تغییر در طرحی که انجام دادند موقتی هست. فقط بخاطر اینکه چندماه دیگه هم کاربرها رو بچاپند و ازشون پول بکشند. هر 1 نفر هم از نظر اقتصادی تمدید نکنند یعنی ضرر. 3ماه هم واسه شرکت 3ماه است.
همین عوام فریبی که الان کردند فرض بگیرید 50% کسانی که میخواهند جدا بشوند بمانند، باید 3ماهه 6ماهه 1ساله خریداری کنند و با اینکار هنوز مشترک رو نگه میدارند، تا از این جو جدا شدن از پارس عبور کنند و جلوی ضرر رو بگیرند :n09:
از این چندماهه ها بفروشه پارس حالا :n02:
بالاخره ما 4 سال مشترک همین شرکت بودیم... بعضی ها ناراضی بودن ولی خب یه سری هم کاملا راضی بودن...نقل قول:
شبانه ای که پارس آنلاین تا همین امروز داشته رو هیچ شرکت دیگه ای نداره! شاید به زور به یک پنجم یا یک سوم پارس برسن...
استدلالی که توی پستهای قبلیم کردم این بود که اگر اینا بعدا دبه در بیارن ما هم میتونیم تخلیه کنیم و یه در صدی از پولمون رو هم پس میگیریم!
اگه یادتون باشه از اون اول من بهتون گفتم فعلا تخلیه نکنید و یه یک ماهی صبر کنید ببینیم چی میشه بعد سر فرصت بهترین گزینه ای که داشتید رو انتخاب کنید! غیر از این بود؟
اینم لینک پستش: (خواهشا به تاریخ پست دقت کنید :n10:)
آورین :n16:نقل قول:
آخرش باید تاپیک فریب نخورید رو برپا کنیم :n25::n31:
کسی که ثباتی در حرفهاش نیست نباید بهش اعتماد کرد.
من 17 آذر تموم میشه سرویسم نمیدونم بمونم یا برم فن آوا:n02:
این رو هم در نظر بگیر که اگر اون قضیه ی مصوبه درست باشه اینا تنها راهی که برای شبانه دادن دارن همینه.... یه جوری مصوبه رو دور میزنن و میگن اینا مشترک قدیمی هستن!نقل قول:
در هر صورت به نظر من چه شما یکماهه داشته باشی چه یکساله میتونی 20 روز دیگه تخلیه کنی و فرق چندانی نداره....
بله منم تایید میکن صحبتتاتون رو . ولی میگم ریسک بالاییی داره بفعلا سه ماه تمدید کنید تا معلوم شه وضعیت بعدا چی میشه .نقل قول:
بعدشم دوستان شاید اینا برنامه چیدن .
یعنی اول بگن شبانه رو برمیدارن . بعدا اطلاعیه بدن قبل از 10 اذر تمدید کنید . بعدش خیلی از افراد و کاربران با عجله تمدید کنن و پولش سرازیر بشه تو حساب اینه ...یکدفعه کلی پول به جیب میزنن !!!!!!:n27:
موندم تخلیه کنم به سرویس جدید خریداری کنم ؟؟؟؟؟؟
دوستان کسی میدونه قضیه ی سرویس های زیر چیه؟؟؟
POL-2048-6GNight
POL-1024-6GNight
POL-512-12GNight
دوستان کسی میدونه قضیه ی سرویس های زیر چیه؟؟؟
POL-2048-6GNight
POL-1024-6GNight
POL-512-12GNight