منم که خوابم... و هم چنان در لیست سیاه، شمشیر ممشیرم که تعطیل. فردا برم از استاد بزرگ شمشیر شائولین بخرم!!! با امین و مهدی و ابوالفضل اینا بزنیم لت و پارشون کنیم... حالا ببین...:n20::n19:
Printable View
منم که خوابم... و هم چنان در لیست سیاه، شمشیر ممشیرم که تعطیل. فردا برم از استاد بزرگ شمشیر شائولین بخرم!!! با امین و مهدی و ابوالفضل اینا بزنیم لت و پارشون کنیم... حالا ببین...:n20::n19:
به محفل عاشقان بیدل خوش آمدی برادر شائولینی :n11:نقل قول:
سلامنقل قول:
ظاهرا شما سرور داخلیتونم محدود شده. ولی اینجوری میگین با اسمشو نبر میتونین دانلود کنین با سرعت بالا... پس چرا اسمشو نبر برای من کار نمیکنه؟
سلام.نقل قول:
اره داخلیم هم محدود شده...
شما کدوم کانکنشن رو تست کردی؟
(نظرتون رو در این مورد تو گروه بزارید!)
دیشب نمیدونم چرا با اسمشو نبر زیاد دانلود نکرده فک کنم یک مشکلی پیش اومده باشه تا 2 ایناکه بیدار بودم خوب بودش سرعت ولی فک کنم سرور مبدا مشکل داشته زیاد دانلود نکرده:n14:
اینا رو توی تاپیک بی زحمت بگو داداش :n28:نقل قول:
نه خب فقط خاستم بگم مدیریت دانلود داشته باشین و الگوتو تغییر بدین تا محدود نشین مثل من:n02:نقل قول:
تف تو این اینترنت تف تف تف
اون از گند کاری مخابرات اینم از شاتل . موندیم از شرکت دزد اشتراک بگیریم یا از شرکت کلاهبردار
به خدا !نقل قول:
فهمیدی مارو هم بی نصیب نزار:n02:
موندم دیگه کجا خوبه ولی بازم شاتل سگش شرف داره به مخابرات دزدی نمیکنه وسرعت روزشم پایداره مخابرات که کارش تمومه از نظر من ولی شبانه میمونه که....:n15:
آخه یکی نی به اینا بگه شبی دو گیگ دانلود که این مسخره بازیا رو نداره