یک ساله ریسکش بالاست.
من دارم فکر میکنم یه سه ماهه کم حجم بگیرم؛ اگر حرفشون راست بود گیگ اضافه میخرم، اگه هم طبق معمول زدن زیرش چیز زیادی رو ار دست نمیدم.:n32:
Printable View
یک ساله ریسکش بالاست.
من دارم فکر میکنم یه سه ماهه کم حجم بگیرم؛ اگر حرفشون راست بود گیگ اضافه میخرم، اگه هم طبق معمول زدن زیرش چیز زیادی رو ار دست نمیدم.:n32:
داداش من اون قسمت پستم رو قبل از اینکه شما این پست رو بدی حذف کرده بودم... پس خواهشا این بحثو ادامه ندیم....نقل قول:
بحث اون تاپیک هم بهتره توی همون تاپیک انجام بدیم ... من برای همین برای اون پست یه تاپیک جداگونه درست کردم چون میدونستم ممکنه یه سری بحث ایجاد بشه که به این تاپیک مربوط نباشه....
در قضایای امروز هم من فقط نظرم رو گفتم کاربرا خودشون عاقل و بالغن میتونن برای خودشون تصمیم بگیرن!
چی میگه اینجا؟[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
زده تغییر طرح هدیه شبانه که در ادامه توضیح داده شده است، مربوط به سرویسهایی می باشد که پس از تاریخ 10 آذر ماه 93 خریداری یا تمدید شوند؛ بنابراین هدیه شبانه کلیه سرویس های خریداری شده قبل از این تاریخ، مطابق روال گذشته اعمال خواهد گردید
یجور ینوشته نفهمی یعنی چی ! اولش میگه اگه بعد 10 آذر حتی تمدیدم بکنی هدیت میپره! بعدش گفته بنابراین نمیپره!
داداش سوالتو دقیق تر بپرس...نقل قول:
نقل قول:اگر سرویس شما قبل از 10 آذر خریداری شده باشه چه قبل از 10 آذر فعال شده باشه یا نشده باشه شبانش مثل قبل کامل رایگانه!!!!نقل قول:
نه من با شما بحثی ندارم که حالا ادامه بدم.نقل قول:
فقط یک توصیه دوستانه بکنم خدمتت :n02: طرف هنوز نفس میکشه فعلا به وکیل نیاز ندارد :n16:
فدات :n18:
نمیشه به شرکت اعتماد کرد....از کجا معلوم که سر حرفشون بمونن؟نقل قول:
بعدش میخوای به کجا شکایت کنین؟
یا بعدش چی؟بعد یه سال چی میشه؟
اصن معلوم نیست که خریدین شبانه سرعتش بالا باشه......اینا که خیلی راحت میتونن سرعت رو برای اونایی که رایگان دارن محدود کنن که 100 مگم نتونین دانلود کنین
این نشون میده که تخلیه کردنا بهشون ضرر زده......اینم یه ترفنده تا بصورت هیجانی شمارو وادار کنن مقدار زیادی خرید کنین
اونم فقط تا 10 ساعت وقت گذاشتن
بهترین کار اینه که گول اینا رو نخوریم و به بقیه شرکت ها هم نشون بدین حذف شبانه به ضررشون تموم میشه
حذف شود
با تشکر
چند روز پیش ز زده بودم پارس آنلاین برای کنسلی. الان ز زدن میگن بیا یه ساله بگیر شبا رایگانه!
.لی منکه دیگه نمیمونم اینام ترفنداشونه معلوم نیس چطوری باشه. مگه قحطیه isp ؟
یکی دیگه میگه تمدید نکن بسوزون !!!!! یکی میگه برو تخلیه کن
به نظر من این چیزی جز یه روش فریب دادن جدید نیست و آدم رو هم وسوسه میکنه که هرچی اشتراک طولانی تری بگیری شبانه رایگان بیشتری داری. اینا همون روز اول میتونستن اعلامیه رو به همین صورت بزنن اینجور شتابزدگی و تغییر توی تصمیمات نشانه خوبی نداره و نمیشه اعتماد کرد همونطور که دیدیم چندروز هم یه مدت کلا اطلاعیه رو برداشتن و مجددا همونو گذاشتن اصلا قابل اطمینان نیستند اگر به شما شبانه رایگان هم بدن مطمئنا دیر یا زود سرعتش رو کم میکنن و این مورد قابل اعتراض نیست پس حواستون باشه.