پیش به سوی تخلیه هههههههههه
Printable View
پیش به سوی تخلیه هههههههههه
اشکال نداره در عوض الان میتونی رزرو هم بکنی !!!!!!! :n10:نقل قول:
آقای X معروف میگفت واسه پارس آنلاین بهتره که دانلودر های حرفه ای کوچ کنند و ریزش کنند و.....زود بروید و فلان. این افراد بیشتر ضرر هستند واسه شرکت. :n09:نقل قول:
از نظر تنظیم مقررات سایت هیچ سند معتبری نیست و متغییر است و تنها چیزی که توی قرارداد آمده ملاک است.
نظر تنظیم مقررات در مورد ساعات رایگان این است که شرکت هر موقع که بخواهد میتواند ساعات رایگان را بردارد و مشترک نمیتواند شکایت کند.
و ISP دارد به مشترک لطف میکند که میگذارد دانلودهایش را رایگان دریافت کند . اگر جایی هم ذکر شده گارانتی نکرده که حتما ارائه میشود یا الزام آور است برای شرکت. (عین نظر سازمان رو واستون گفتم)
این موضوع رو هم من بهش بد بینم راستش، 2روز قبل از زمان مدنظرشون این رو مطرح کردند که ایجاد هیجان کنند و مشترکان رو مجبور به خرید از روی "هیجان" کنند. و در اولین قدم به خودشون ضرر بزنند و سرویشون رو بسوزونند به نفع شرکت.
از طرفی هیچ کس هم نمیتونه مطمئن باشه بعداز 10 آذر سرعتش بهتر از چندماه قبل خواهد بود بقول معروف هندوانه سر بسته است همراه با ریسک غریب الوقوع به فعل ضرر.
ممکنه اولش سرعت اسمی بدن یا بالاتر در ساعات شب بعد از مدتی به خدمتتون برسند.
خلاصه بوی بدی داره میده این داستان حواستون باشه نره توی پاچه مبارکتون.
باورت نمیشه دقیقا داشتم به همین فکر میگردم به نظرت برم یه ساله رزرو کنمنقل قول:
:n33::n33::n33::n33::n33::n33:
میترسم از سیستم پاک بشه یهو :n36::n36::n36::n36:
ایرانی جماعت فکرش تو این قضایا کار میکنه دیگه اون از پارس انلاین اینم ما کاربراش :n08::n08:
:n08:
معلومه حجم تخلیه ها خیلی بیشتر از اون 10 درصدی بوده که فکر میکردن کار به جایی رسیده که رسما به گـ... خوردن افتادن:27:
ما که تخلیه کردیم رفت ولی دلم به حال اونایی می سوزه که گول این داستانها رو می خورن از کجا معلوم یه ماه دیگه مثل صبانت یا شاتل که زیاد دان کنی محدود میشی سرعت رو روی 128 محدود نکنن اونوقت دستتون به هیچ جا بند نیست
عینا از سایت نقل میکنم:
نقل قول:
تغییر طرح هدیه شبانه که در ادامه توضیح داده شده است، مربوط به سرویسهایی می باشد که پس از تاریخ 10 آذر ماه 93 خریداری یا تمدید شوند؛ بنابراین هدیه شبانه کلیه سرویس های خریداری شده قبل از این تاریخ، مطابق روال گذشته اعمال خواهد گردید.
پس قرارداد نسوزونید!!! اگه رزرو کنید هم شبانه مثل قبل رایگانه......
دقیقا حرفتو قبول دارم با این تغییر که احتمال احتماله فقط مال پارس نیست بقیه شرکت ها هم میتونن در اینده هر گندی بزنن حد اقل ما پول رانژه که نمیدیمنقل قول:
یه هفته هم بی نت نیستیم
احتمال رو هم که کاریش نمیشه کرد
ولی ایول به کسایی که دهن پارسو صاف کردن تا زنگ زدم گفتم تخلیه طرف به التماس افتاد
فکر کن رفتی طرح کمپین مخابرات گرفتی...:n09: مگه اونجا دستتون به جایی بنده؟ :n07:نقل قول:
=====
در ضمن موقع تخلیه میشه پول رو کم و بیش پس گرفت...حالا شاید 20 درصدشو بالا بکشن ولی بقیشو میدن دیگه....
.............
بابا اذیت نکن دیگه ور نداشتن خبرو