نقل قول:
نه اشتباه می کنی برای من دقیقا دیشب اینطوری بود وقتی محدود می شی سرور داخلی یا خارجی روی همین هست دیگه هشت مگ هر چقد پهنا کم باشه 1 مگ رو میده .
Printable View
نقل قول:
نه اشتباه می کنی برای من دقیقا دیشب اینطوری بود وقتی محدود می شی سرور داخلی یا خارجی روی همین هست دیگه هشت مگ هر چقد پهنا کم باشه 1 مگ رو میده .
مثل اینکه محدودیت داخلی رو برداشتن. دیروز داخلی و خارجی هر دو روی 190 بودن ولی الان داخلی و خارجی روی 500 هست.
تست الان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خارجی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
دیگه بعد ساعت 8 اگه حجمی هستید معنی نداره محدودیت مهم شبانه هست
بچه هایی که از مشهد هستن شاتل چطوری هست الان ارزش داره از مخابرات کوچ کنیم بیایم ؟
من نهایت شبی 1 گیگ دانلود دارم محدود میشم ؟ چه قانونی واسه محدود کردن داره ؟
حرفتون درسته ولی اگه توجه کرده باشید وقتی که روزانه داخلی محدود نباشه شبانش هم نیست. اونوقت میشه دوباره شاتل رو دور زد و پست بنده معنی دار میشه. حالا تا شب صبر میکنیم ببینیم چی میشه.نقل قول:
نقل قول:
نه ببنید شاتل از خداش هست صبح شما دانلود کنید از داخلی چون براش زیاد هزینه نداره حدودا 10 به 1 هزینه داره ازتون گیگی 5 هزار تومان پول بگیره پس محدود نمی کنه .
شب اون تایم معلوم می شه چطوری هست خدا کنه برای کسی محدود نشه در خوبی و خوشی دانلود کنید :n09:
نه اگه شبی 1 تا 1.5 گیگ دانلود دارید هیچ مشکلی نیست بهترین گزینه هست .نقل قول:
نه ربطی به اون نداره شبها که محدود نبودم پبنگم روی ۴۰ بود وقتی محدود شدم اینطوری شدنقل قول:
برای من از چند شب پیش که اینطور شده روزانه اصلا محدود نبوده، حتی ساعت 12:45 شب هم که امتحان کردم سرعت خوب بوده. حدودا 10 دقیقه قبل ساعت 1 سرعت رو میارن پایین!نقل قول:
سلام .
دوستانی که سرویس 512 دارند میشه بفرمایند پینگ شما چنده ؟
من برای رسوندن اینترنت به ----- نیاز به اینترنت دارم که سرعت مهم نیست فقط پینک مهمه . حالا میخوام بدونم پینگ 512 و 256 چنده تا اگه خوب باشه هزینه زیاد نکنم .
ممنون میشم /