خب
من دلو زدم به دریا
سوزوندم اقا سوزوندم حجمم منتقل شد
و الان به امید خدا تا یه سال راحتم
Printable View
خب
من دلو زدم به دریا
سوزوندم اقا سوزوندم حجمم منتقل شد
و الان به امید خدا تا یه سال راحتم
خداحافظ پارس آفلاین عزیز
5 شنبه در خواست فسخ رو دادم امروز زنگ زدن می گن اگر سرویست رو تمدید کنی (قبل از 10 آذر ) تا پایان قراردادت شبانت رایگانه منم خیلی شیک گفتم مگر مردم مسخره شمان نخیر بیاید جمش کنید بنده خدا جا خورد گفت اگر رزرو هم کنید قبوله منم گفتم ختم کلام جمش کن!:n25::n25:
امروز با فن آوا قرارداد بستم منتظرم پارس آفلاین خطش رو جمع کنه[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n27:خداحافظ پارس آفلاین عزیز:n27:
دو بار به من تأکید کرد که تا فردا اگه خرید (تمدید) سرویس انجام بدیم تا پایان قرارداد رایگان شبانه باقی میمونه. تا 7 صبح. و نیازی نیست که سرویس رو فعال کنیم.:n23:
دوستان قرارداد رزرو رو پرسیدید؟ دقیقا چی گفتند
ما که تخلیه کردیم
به قول رفیقمون اومدید و دیدی سرعت رو مثل رایگان صبانت رو 15 بستن چی ؟؟؟
صبانت هم نگفته رو چند محدود میکنه که روی 15 محدود میشه
اعتماد کردن به یه حرف کار اشتباهیس
پس اگه ضررش بیشتر از 20-30 تومن میشه نسوزونید قراردادو!!!!!!نقل قول:
ولی بچه ها یادتون باشه اگه این قضیه دروغ بود باید خودمون بریم رسما جرشون بدیم! :n02:
به من که رسما گفت بسوزون منم سوزوندم ینی رفت تو پاچم ؟
هرچند مدتهاس که گیگی در جیبمان نمانده است
تایید میشه یه قرار میزاریم با کشتی میریم خلیج فارس از رو فیبر نوریاشون رد میشیم لنگر میندازیم اگه دروغ باشه:n33::n25::n25::n25:
خیر اشتباه نیست از کجا معلوم همون جایی که شما رفتی از دو ماه دیگه نکنه تو پاچت اقانقل قول:
منم همین فکرو دارم میکنم فعلا از صبانت رو خط دیگم 3 ماه موندهنقل قول:
می خواستم برم فناوا که به همین حرفی که شما زدی فکر کردم فعلا نا محدود خابرات میگیرم تا این 1 2 ماه بگزره بفهمیم که اوضاع چی میشه
به من گفت «اگه تا قبل از 10 آذر سرویس تمدید کنید تا پایان قرارداد سرویستون.»نقل قول:
پرسیدم باید قرارداد جدید رو قبل از 10 آذر فعال کنم؟
جواب داد که «تا قبل از 10 آذر خرید کنید.»
حالا منم موندم چی کار کنم.