دوستان سرعت بازکردن صفحات وب و دانلود در حالت عادی پایینه اما با فعال کردن هات اسپات خیلی خوب میشه حتی با مابقی فیلت ر شکن های پولی هم اینقدر سرعت نمیگیرم که با هات اسپات میگیرم چه با سرور داخلی چه خارجی ، مشکل از کجاس ؟
Printable View
دوستان سرعت بازکردن صفحات وب و دانلود در حالت عادی پایینه اما با فعال کردن هات اسپات خیلی خوب میشه حتی با مابقی فیلت ر شکن های پولی هم اینقدر سرعت نمیگیرم که با هات اسپات میگیرم چه با سرور داخلی چه خارجی ، مشکل از کجاس ؟
تست سرعت با 4g ایرانسل هست هروز داره پهنای باند کمتر میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت روی 3G افتضاح شده. سرعت معمولا روی 20 تا 30 کیلوبایت میچرخه... یهو میشه130 باز میشه 0 ! باز همین داستان....
کنتور که نمیندازه..یه دفعه میگفت 100 گیگ 10 هزار تومن.نقل قول:
اخه همون روش قبلی هم چمئ نفر تو کل ایران می تونستند توی 4 ساعت 10 گیگ دانلود کنند؟
ایرانسل فقط داره جمله میفروشه.سرویس نمی فروشه.
اگر راست میگند ک حجم میفروشند محدودیت یک روزه رو بردارند !!
و به جاش دانلود 20 گیگ در یک ماه رو 2 هزار تومن قرار بدند.
دوستان من سیمکارت جدید گرفتم از روزی که گرفتم احساس میکنم هر روز یه چیزی از اعتبارم کم میشه حدود 200-300 تومن. کمکم کنید کسی تا حالا چنین مشکلی نداشته؟؟
هیچ بسته ای فعال نکردم به هیچ پیامکی پاسخ ندادم ولی مفتی مفتی 3-4 تومن تا حالا رفته 2 تومن هم انتقال دادم به شماره دیگه تا اونم نخوردن.
از ویترین ایرانسل هم چک کردم هیچ بسته ای فعال نیست.
قبل از اینکه بخام به 700 زنگ بزنم میخام علتش رو حتما بدونم تا یه جوابی بهشون بدم گوه خورا از این غلطای اضافی نکنن:n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n 34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n 34::n34:
الآن گزارش کارکرد گرفتم دیدم به صورت نامنظم 350 تومن 350 تومن ازم به خاطر سرویس ارزش افزوده کم کرده. قضیش چیه؟؟؟:n28:
شما اول پیام های تبلیغاتی رو غیر فعال کنید یه اس ام اس خالی بدید به 5005 بعد اگه دیدید بعد 24 ساعت بازم از شارژ پولی کم میشه با اپراتور درمیان بزارید مشکل رو تا براتون حل کنن.همینطوری که اس ام اس نمیاد شاید شما سرویسی فعال کرده باشید یا دستتون خورده.نقل قول:
دکل که محدود نمیشه بستگی به مکان داره تعداد یوزر ها هم مهم هستن.من چند کیلومتر از منطقمون دور شدم دیدم سرعت دانلودم به 350 هم میرسه تو منطقه ما از 80 بالاتر نمیرفت.بعدش آخر شب سرعت بهتره چون تعداد کاربرا کم میشه.اول صبحم دیگه عالیه راحت 4 مگابایت بر ثانیه سرعت میدهنقل قول:
از اینجا می تونی بخرینقل قول:
نقل قول:از اینجا می تونی بخری[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما از همین لینکی که گذاشتی کدوم رو برای تقویت 4g پیشنهاد میکنی ؟ داخل ساختمون باشه بهتره یا خارج روی میله آنتن آدم سیم بکشه داخل ؟نقل قول:
با تشکر از لینک مفید شما
سه مورد پایینی اولی از راست با قیمت 95 برای داخل خانه و بهترین گزینه مورد وسطی باقیمت 190 برای بیرون از خانه و اگه سیگنال یک یا دو خط دارید مورد سوم باقیمت 110نقل قول:
نقل قول:
از من هم دو سرویس به نام های HSDP service و CEEC تو ریز مکالمات روزانه 500 و 1300 کم میکنن طوری که من الان گوشی رو دیگه شارژ نمی کنم صفر شده
به اپراتور گفتم میگه نمیدونم ارجاع داده بخش پشتیبانی ایرانسل بخش پشتیبانی ایمیل زده مشکل شما در حال پیگیری هست
من اول فکر میکردم مشکل از منه نت مصرف دارم تا اینکه از سایت ایرانسل ریز مکالمات گرفتم فهمیدم داره دزدی میشه
اینا هم که انگار دوست ندارن برطرف بشه
از اینجا می تونی بخری[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اینجا می تونی بخری[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان شما برای LTE یا همون 4G قدرت سیگنالتون چقدره؟ برای من حدود منفی 98dbm هست.
ولی بر اساس توضیحی که تو گوگل نوشته بود، سیگنال کمتر از منفی 96dbm یعنی کلا سیگنال وجود نداره!:n04:
*سرعت دانلود هم 1 تا 2 مگابیت هست (120KB/s تا 25KB/s )
کسی با این ارورها برخورد کرده وقتی دو تا بسته 30 دقیقه میزنم پشت هم توی بسته دوم بعد از یک دقیقه این ارور میده البته تو بستهای شبانه هم بعضی وقتها دو تا بسته پشت هم میزنیم اینجوری میشه
چه توی 3g چه 4g
امروز نت ایرانسل یه جوریه !!:n02:
نت قطع و وصل میشه :دی همین چند دقیقه پیش هم با یه آنتن بخور نمیر داشتم 800 تا 1.2 مگ برثانیه دانلود میکردم که بعد از دانلود 300-400 مگ سکته زد و سرعت رسید به زیر 2 مگابیت :n02:
چرا اینجوری شد ؟ بعد یه عمری خواستیم با نت موبایل دانلود کنیم اونم تو ساعات عادی که اینجوری شد :n02:
من الان قدرت سیگنال دریافتی بیننقل قول:
85dbm و 96dbm
46 asu و 59 asu
متغیر هست لازم به دکرم که با دکل ایرانسل 800 متر فاصله داریم ولی قبلا خیلی بهتر بود...
آره، اگه مودمت جای اتصال آنتن را داشته باشه.نقل قول:
آنتن -80 دسی بل !! از وقتی جهت سکتور ها رو عوض کردن اصلا انتن دهی تو خونه ما مطلوب نیس !! وقتی گوشی رو میگیری تو دستت سویچ میشه رو شبکه نسل 2 !! قبلا تو همین جایی که تست کردم میشد 20 مگ سرعت گرفت !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا به دستگاه تقویت میخوره نه مودم دقت کنید فیشاشون باید ریز باشه در ضمن اینا برای 4g نیستن . پیشنهاد میشه فعلا انتن تهیه نکنید چون این انتنها تو ایران نیست جز یک عده ای کمی چند تاش ازش دارن که اطلاعات آنچنانی در موردش ندارن .نقل قول:
طرح شبانه 20 گیگ، 2 تا 6 صبح با توجه به سرعت پایین، یعنی کلاهبرداری آشکار در شب!!!
این طرح باید تحریم بشه.
کافیه امتحان کنید تا متوجه حرفم بشید، شما در این بازه زمانی و با سرعتی که دارید بیشتر از 10 گیگ حتی کمتر نمی تونید دانلود کنید این یعنی 1000 تومن از شما اضافه گرفته میشه.
بنظرت هدف اینکار چی بود ؟!نقل قول:
80 90 درصد کاربرها نهایتش 10 گیگ بتونن دانلود کنن
خوب ایرانسل بدون هیچ افزایش قیمتی بسته 10 گیگی رو کرد 20 گیگ قیمتش رو دوبرابر کرد رو کاغد هیچ افزایش قیمتی نداشت!!!
خوب این دقیقا مثل همون جریان مکالمه 4444 هست که از 200 تومن 20 هزار شروع شد و الان شده 10 هزار 1 میل وبالاتر اگه تناسب بگیری روی کاغذ هیچ افزایش قیمتی نداشته ولی هیچ کس توی 1 ماه 1 میلیون حرف نمیزنه
همین طرح رو هم طبق همین سیاست گرونش میکنه مثلا 50گیگ 5 هزار
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
نقل قول:
حرفتون درست ولی یه مقایسه با های وب یا شرکتهای دیگه کنیم میبینیم که بستهای ایرانسل واقعا به صرفه است با توجه به اینکه خیلی وقته کسی دیگه نمیتونسته دانلود درست حسابی داشته باشه .
بسته 30 دقیقه محدودیت حجم 10 گیگ داره و همچنین چندتا بسته پشت هم نمیتونین باهم استفاده کنید .نقل قول:
من نمیفهمم واقعا.. ایرانسل طرح شبانه گذاشته 10 گیگ 1000 تومن یعنی گیگی 100 تومن ! اصلا قیمت دوبرابر کنه بشه گیگی 200 تومن...نه؟ گیگی 500 تومن... دوستان ،ADSL گیگی چنده ؟! وایمکس مبین نت گیگی چنده ؟ حالا هزینه ماهانه هم که برای فعال سازیو نگهداری خط و غیره میگیرن هم هست!
حالا میاد ایرانسل یه طرح تشویقی میزاره... گیگ 3600 تومنیه ADSL رو میده 100 تومن 200 تومن در حالی که هیچ جای دنیا اینترنت موبایل هر گیگ زیر 5000 تومن ایران نیست! یکسری ناراحتم میشن! بهش دزد هم میگن.
از طرح 2000 تومنی 20 گیگ فقط تونستید 4 گیگ دانلود کنید ؟ بازم به نفع شماس که نرفتید 15 تومن بدید بابت 4 گیگ !
یکم منصفانه به قضایا نگاه کنید.
درستهنقل قول:
ولی عدالت چی ؟ یکی 20 گیگ دانلود کنه یکی 3 گیگ!
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
توی شهرهای اصلی که اکثرا یکنواخت فقط بعضی جاها اونم تک توک بعضیا سرعتهای بالاتری دارننقل قول:
دوستان برای ارسال فرم و فعال سازی سیم کارت فقط مدارک میخوان یا اثر انگشت میگیرن؟
خوب حالا من چکار کنم همین حالا مودمم رو با یه کابل افزایش طول ده متری ارتفاع چهارمتری پشت بام نصب کردم دو خط ااااااااااااااااااااااااا ااااانتن با کیفیت 97 میاد صبح سرعت دانلودش خوبه ولی ظهر و شب دیگه وب هم باز نمیشهنقل قول:
این که کلاه برداری هست.نقل قول:
ولی اگر شما میتونی 10 گیگ هم استفاده کنی برو بسته رو بخر و صداش رو هم در نیار :)
چون ما که با همین طرح بیشتر از دو گیگ نمی تونیم استفاده کنیم
ساعت 8:17 دقیقه صبح : آنتن -75 دسی بل 19 asu
اینم با چیز شکن :
سرعت کاملا متغیره !!
دوستان بیشترین سرعتی که تجربه کردید، چقدر بوده!؟
من دیروز کمی تو شهر چرخ زدم و چند جا تست کردم، بعضی جا ها که آنتن تا منفی 58dbm میرسید، سرعت تا 16Mbps هم بالا میرفت!
میخوام بپرسم بیشتر از اینم دیده شده!؟
توی دفاتر پیشخوان دولت که میری برای فعال سازی سیم کارت اثر انگشت هم میگیرن.نقل قول:
درضمن کسی از مودم Irancell D100 استفاده کرده!؟ قدرت انتن دهیش چطوره در مقایسه با موبایل!؟
و آنتن خارجی نصب بشه، چقدر فرق میکنه!؟
دیگر دانلود برای ما هیچ لذتی ندارد
هیچی هم برای دانلود نداریم !
یادم میاید چندین سال پیش با سرعت 50 کیلوبایت کلی ذوق میکردیم و کلی فایل برای دانلود داشتیم ولی حال دیگر ....
4G IRANCELL - Mobile - 03:37 - 10gig
شما کدوم شهر هستید؟نقل قول:
ب تری جی تست گرفتید یا ایرسل ؟
و اینکه چه ساعتی؟
ایا ساعت 2 تا 6 هم همین سرعت رو دارید؟
من که فقط حسرت خوردم
نه بستگی به مکان منطقه هست.شما جاتو عوض کن سرعت و سیگنال تغییر میکنه لحظه به لحظه سرعت هم بالا پایین میشهنقل قول:
اگه تو نمایندگی ایرانسل هستی ازت کارت ملی میگیرن اثر انگشت هم میخواد باید رو فرم dms بزنینقل قول:
نسل 3 یا 4 هستنقل قول: