امیدوارم های وب یه تغییری تو سرعتها هم بده حجم میده اما سرعت کمه / انگار فن آوا هم میخاسته از قافله عقب نیوفته اونم حجم را کرده 1 ترا روی 16 مگ . امیدواریم های وب هم دست به تغییر بزنه
Printable View
امیدوارم های وب یه تغییری تو سرعتها هم بده حجم میده اما سرعت کمه / انگار فن آوا هم میخاسته از قافله عقب نیوفته اونم حجم را کرده 1 ترا روی 16 مگ . امیدواریم های وب هم دست به تغییر بزنه
پول سرویس رو چه جوری میشه پس گرفت حالا که هایوب کندی سرعتش رو برطرف نمیکنه؟
دوستان بخصوص کسانی که فن آوا دارن لطف میکنید یک مقدار از وضعیت و کیفیت خدمات این آی اس پی بگید های وب واسه من هر ده دقیقه دیسکانکت میشه اعصاب و روان نذاشته واسمون یعنی حتی از اینکه توضیح و شرح هم بدم خسته شدم سال به سال به ندرت پیش میومد شاید یک دوبار که به های وب بابت مشکلی زنگ بزنم اما لان باید هر روز تماس بگیری یک مشت خزعبلات و چرت و پرت رو بشنوی اگه مطمئن بشم فن آوا وضعیت و کیفیت خوب و با ثبات ارائه میده با این وضعیت از های وب تخلیه میکنم
داداش اینجا که تاپیک های وب هست تو فن اوا بپرسی فکر کنم بهتر جواب بگیرینقل قول:
در ضمن این قطعی که میگی لینک مودم هم میپره ؟ و چند ثانیه طول میکشه ؟
195 شکایت کن اگه درست نشد تجدید نظر رو بزن و بعد احتمال زیاد پول شما رو پس میدن.نقل قول:
گاهی اوقات کامل قطع میشه و دوباره شروع به اتصال میکنه گاهی اوقات هم نه به ظاهر کانکشن وصلِ اما هیچ دیتایی رد و بدل نمیشه و تایم اوت میده و باید خودم بصورت دستی اتصال رو قطع کنم و دوباره وصل بشم تماس هم گرفتم خودشون گفتن آره مشکل قطعی زیادی دارید اما شروع کرد به مزخرف گفتن من هم تماس رو قطع کردم نهایتا اگر این وضعیت ادامه داشت خط رو جمع میکنم، در مورد سوال از فن آوا هم چون برخی از دوستان در مورد پیشگامان و شاتل نظر داده بودن و صحبت کرده بودن گفتم شاید اینجا بشه کمکی گرفت اما همین کار رو میکنم اگه این قطع شدن ها اجازه بده میرم داخل تاپیک خود فن آوانقل قول:
در ضمن این قطعی که میگی لینک مودم هم میپره ؟ و چند ثانیه طول میکشه ؟
از چه شرکتی سرویس گرفتید؟نقل قول:
نوشتن که دوست من، شرکت شاتل!
واقعا خیلی آشغال شده خیلی.... مثلا با این سرویس جدید قرار بود نسبت اشتراک بهتر بشه باید گل گرفت در این شرکتو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم سرعت من...تازه سرور داخلی هست...برا منم هر از گاهی با اینکه چراغ اینترنت سبز هست برا 20 ثانیه تا یک دقیقه دیتا رد و بدل نمیشه
شما به 195 شکایت کن از طریق سایت و 3تا اسپید تست بگیر یکی از تهران یکی از شهرستان و یکی از خارج از ایران مثلا امریکا و نیویورک باشه و یا پاریس .. لینک هاشون نگه دار و یا عکسشون رو و پیوست شکایتت کن براشون بفرست.. خودش بزرگترین سند برای محکم بودن شکایت شماست..نقل قول:
من خودم مشترک های وبم فقط دیدم یسریا به تغییر isp فکر میکنن خواستم بگم از چاله تو چاه نیفتن همین
سرویس های جانبی برای تغییرات در سرویس های اینترنتی وجود داره ، ولی فروش و تبلیغات اون در تایپک های انجمن نه کار درستی هست نه منطقی داره یعنی به صورت کلی خلاف قوانین هست .
تبلیغات نیاز به هزینه داره و در انجمن های اینترنت جایی براش در نظر گرفته نشده . کسایی که میخواین سرویس های خودشون رو تبلیغ کنن از انجمن بازارچه استفاده کنن. اگه زمانی کسی ضرر کنه یا به مشکلی بخوره مقصر اصلی ما هستیم .
لطفا اگر کسی سرویسی رو برای فروش داره از انجمن بازارچه استفاده کنه . یا از طریق پنل ثبت آگهی با هزینه ای تبلیغات اینترنتی انجام بده
موفق باشید:n01:
افت سرعت های های وب و قطعی هاش در سرویس های جدید برطرف شده؟!نقل قول:
من هنوز سرویسمو با تعرفه های جدید تمدید نکردم الان تعرفه 16 مگابیت دارم که سرعت دانلودم تا 1.6 مگابایت میره ولی یه مدته خیلی نوسان دارهنقل قول:
دوستان عزیز داشتم از جلو سرویس های های وب رد می شدم یک سوال برام ایجاد شده:n02:
نمی دونم سیاست جدید چند تا از شرکت هاست که ضریب ترافیک خارجی رو نمی نویسن یا چیز دیگری تغییر کرده:n23:
الان این 1100 گیگ که نوشتن جایی ندیدم ضریب ترافیک خارجی نوشته باشه در توضیحات، بعد پایین ترش باسه سایت های منتخب ( که نمی دونم چرا تمام سایت هارو باز پوشش ندادن:n15:) نوشته که ترافیک مصرفی نیم بها می باشد.:n27:
این الان یعنی این 1100 گیگش همش بین الملل است یا داره گمراه می کنه با ننوشتن دقیق و اطلاعات گمراه کننده:n13:؟
یواش یواش داره این استاندارد محدودیت حجم من دراوردی که اینا ساختن داره رو مخ می ره.:V16:
این ادم حجم رو بر اساس استاندارد بین الملل بر روی حجم اینترنت بزارن و بعد ضریب هارو 1/2 1/3 1/4 داخلی رو بر اساس ان بزنن راحت کنند همه رو... این چه کاره هر دفعه ادم باید کلی بالا پایین کنه ببینه حجم واقعی چقدر است:n34:
یک چهارمش یعنی فقط 275 گیگ حجم بین المللهنقل قول:
ایران و محدود باز با دنیا مقایسه میکنیش؟:n38:نقل قول:
من یک دوست دارم تو وزارت فناوری اطلاعات کار میکنه و اتفاقا تو پروژه نت ملی کار کرده و ساختش
هر وقت بش میپریم این چه وضعه ما اینترنت ملی رو نمیخوایم جمعش کنید کاملا ازش دفاع میکنه و امنیت داخلی و بانکی رو مطرح میکنه خوب خودش ساخته باید هم دفاع کنه
چی بگم :n34:
در کل دنیا زیرساخت های امنیتی بانکی و هر چه که به داخل ربط داشته باشن بر بستر شبکه داخلی قرار می دن یعنی اینطوری بگم که سازمان ها ، بانک ها، مراکز امنیتی ، همه شون شبکه داخلی دارن تا اینجای کار درسته اما فرقی که داره این هست که اونجا حجم اینترنت رو داخلی و خارجی حساب نمی کنند.:n31:نقل قول:
سلام
آقا منم های وب دارم ططرح 1 ساله دارم.ولی برا یکی از بستگانم هم های وب گرفتم.
امروز رفتم تو پروفایلم دیدم ارزون ترین سرویس 25 تومن هست هزینش.
یعنی تو های وب حدقل هزینه ماهی 25 تومن شده؟؟؟اون فامیلم که های وب براش گرفتم ماهی 2 گیگ هم مصرف نداره.الان باید 25 تومن هزینه کنه؟:n29:
سلامنقل قول:
های وب سرویس های ارزانتر هم داشت ولی متاسفانه حذفشون کرد ...:n15:
سرویس 512 با ترافیک 50 گیگ و قیمت 12500 تومان حذف شد.
سرویس 1مگ با ترافیک 100 گیگ و قیمت 20000 تومان حذف شد.
و کاربران بالاجبار باید سرویس 2 مگ تا 16 مگ را خریداری کنن ...
دیروز سرویس جدید غیر حجمی را خریداری کردم و خواستم تجربه ام را اینجا به اشتراک بذارم
در سرویس جدید غیر حجمی 520 گیگ 8 مگ محدودیت تک کانکشن بین الملل همچنان برقرار هست و قطعا در مشاهده ویدیو و گیم و .. به مشکل خواهید خورد
با تستی که با سرویس جدید انجام شد همانند سرویس های پیشین (فشفشه) سرعت تک کانکشن در ساعات پرمصرف زیر 1 مگ است
قبلا بهانشون این بود که میگفتن سرویس فشفشه شما چون ضریب اشتراک 1 به 8 هست و چون ارزانتر از جاهای دیگست در ساعت های پرمصرف سرعت تک کانکشنها پایین میاد و این درحالیست که در یکی از بندهای توضیحات سرویس جدید غیرحجمی بر اشتراک 1 به 1 با سرعت ثابت تاکید شده است و طبق این بند باید سرعت کاربر هیچ افتی نداشته باشد و حداکثر سرعت تعیین شده را بدون محدودیت ارائه کند
با توجه به عدم اجرای این بند من حق شکایت با ارائه مدارک به 195 برای خودم محفوظ میدانم و به وقتش اقدام خواهم کرد
میخوام از هایوب کوچ کنم. کدوم شرکت ها بهترین کیفیت سرعت و وبگردی رو ارائه میدن؟
بله دیگه راستش من همون سرویس 12500 تومنی رو برا اون اشنام بعد از ثبت نام گرفتم.البته 3 ماهه گرفتم.
ولی الان دیدم اون سرویس حذف شده. خیلی کارشون مسخره هست اگه سرویس ارزون نداشته باشن.
هیچ شرکتی خوب نیست و بهتره همونجا باشید اینترنت ADSL اصلا همه جا مثله همه و حتی به درد استفاده هم نمیخوره :n33:نقل قول:
سلام دوست عزیز...از کجا حذفشون کرد ؟؟؟ نمیدونم خود شما بودین یا دوستان دیگه ,قبلا هم گفته بودن این طرح ها حذف شده من هم هر دفعه میرم چک میکنم میبینم این طرح ها هم تو پنل کاربری هست و هم تو سایت های وب قسمت تعرفه ها ... دیگه نمیدونم از کجا حذف شده...الان اسکرین شات گرفتم..روشون هم که کلیک میکنم قابل خرید هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منم تا 15 روز پیش که مشترک های وب بودم و رفتم پیشگامان الان هنوز دسترسی دارم به پنل و تمام سرعت ها هنوز قابل خریداری هست و حذف نشده!
اولا کسی نگفت طرحها مثل گذشته باشه.نقل قول:
دوما قدیم اگه سالی صد گیگ میدادن با سرعت 16 خودت میتونستی حجمشو زیاد کنی و حجم بخری حتی گیگی زیر هزار تومن پس حداقل یه راه حل داشتی .ولی الان ایا کم مصرفها میتونن حجمشونو کم کنن که هزینشون بیاد پایین؟ ایا راهی گذاشتن براشون؟پس اعتراض ما این نیس برگردیم به عقب حرفمون اینه درست پیشرفت کنیم اینترنت 512 کیلوبیت چه اگه اون قدیم بود چه اگه الان هست واقعا جکه
سوما ما نگفتیم این طرحها بده گفتیم برای یه عده از مردم خوبه یه عده بده .بدترشم اینه که برای اون عده ای بد شده که قشر متوسط جامعه هستن و حتی پایین تر از متوسط.ایا نباید به فکر اینا باشن؟ایا واقعا از دستشون بر نمی اومد چند تا طرح کم هزینه با سرعت بالا برای اینا پیشبینی کنن؟
در اخر شما گفتی نواقصی داره ما هم داریم به همین نواقص اعتراض میکنیم همین نواقصی که بالا گفتم ولی نمیدونم شماها چرا ناراحتید که این نواقص برطرف بشه
خوب مثل اینکه شما منظور منو اصلا متوجه نشدید.نقل قول:
یکی اومد گفت دنیا داره پیشرفت میکنه ماهم میخوایم پیشرفت کنیم من گفتم راه درستش اینه اگه واقعا با دنیا میخوایم پیشرفت کنیم.راهی که وزیران ما پیش گرفتن اسمش پیشرفت با دنبا هست وگرنه خواستشون یه چیز دیگه هست
دوما ما سرمایه دار نیستیم و خدا شاهده از همونایی هستیم که به نون شبمون مهتاجیم و الانم حرف من اینه یه فکری به حال همینا بکنن نداریم ماهی 80 هزار تومن بدیم به اینترنت مثلا پرسرعت کف هزینه هم که سرعت 512 هست خودتون فک کنید با این سرعت تو این عصر ارتباطات چیکار میشه کرد یه خونواده کم درامد چرا باید در حقش ظلم بشه که بیاد با این وضعیت به اینترنت دسترسی داشته باشه پس اگه واقعا به فکر مردم هستن راه درستشو انتخاب میکردن.برای مثال از سرعت 2 مگ شروع میکردن با همون قیمت ماهی 12500 قطعا این مبلغ با سرعت نسبتا خوب با دخل و خرج یه خانواده ایرانی میخوره .ما هم منظورمون حرف شماست اگه میخوان پیشرفت کنن از همه نظر پیشرفت کنن
و اینکه من قبلا از مخابرات طرح میگرفتم شیش ماهه ده هزار تومن با سرعت 16.فقط حجمش کم بود که 6 گیگ حجم داشت ولی طرحها و بسته های حجمی زیاد بود کاربر حق انتخاب داشت که من سرجمع ماهی 9500 خرج میکردم با سرعت 16 مگ و با حجم 15 گیگ بدون جداسازی حجم داخلی و خارجی .یعنی 15 گیگ خارجی .خوب میتونستن کنار همین طرحها طرحهای جدید رو بزارن همه بسته به نوع استفادشون هزینه کنن.یا حداقل اگه حذفشون کردن در این طرحهای جدید یه فکری به حال کم هزینه ها میکردن.که البته ویز قبلی میخواست این جدیدا رو اجرا کنه ولی قبلش گفته بود اول باید یه فکری به حال کم مصرفا بکنیم.ولی این اقای جهرمی سریع اجراییش کرد و راهه حل کم مصرفها رو استفاده از سیم کارتها کرد که این نشون از بی تجربه بودن این اقا میرسونه که حتی نمیدونه خیلی از مناطق ایران تحت پوشش 3G یا 4G نیست
و اینکه گفتید اسانسور با چرخ چاه فرقی نداره پس به نظر شما یه اپارتمان با کلی خونواده که داخلش زندگی میکنن بهتره بگیم از چرخ چاه استفاده کنن راحت ترن تا اسانسور
پارس انلاین و شاتل گزینه های مناسبی هستن و کیفیت و پینگ خوبی دارن با بسته های مناسب !نقل قول:
این سرویس ها تو پنل من هستننقل قول:
امشب به معنای واقعی ر.... همش قطع میشه یا در کمال تعجب میره تو صفحه تمدید :||| چندبار وسط بازی آنلاین بودم واقعا گند زد تو اعصابم احمق ها از زمانی که سرویسارو عوض کردن گند زدن حسابی تو نت و پینگ هم افتضاح... بخواد اینطوری پیش بره عمرا از ماه بعد تمدید کنم
امشب چه مرگشونه این بی شرفا رو
دقیقه ب دقیقه قطع و وصل
خاک تو سرتون با این سرویس دادنتون
همش قطع میشه
برای من و بسیاری از دوستان دیگه این سرویس ها رو حذفش کردن !!!نقل قول:
منم زنگ زدم خطم رو روی 4 و اپلود 1 گذاشتننقل قول:
اینم تست :
نقل قول:
در سرعت وب گردی تاثیر ی داشت؟ پینگ شما چقدر بالاست!!!
اینم تست الان
به نظرم یه کم بهتر شده به خاطر اپلودنقل قول:
دیگه خودت میدونی پینگ تو های وب نوسان داره الان پینگ 8.8.8.8 هم گرفتم 180 بود در صورتی که مثلا همین چند روز پیش 95 بود !!! ( دیگه های وب رو که میشناسی خودت :n06: )
تست ایران رو بیخیال سرور خارج تست بگیر
یک سوال داشتم ، من الان خط خونم ، اینترنت های وب دارم ، که به خاطر نویز بیشتر از ۲ مگ نمیکشه ، هر کاری هم کردیم ، نتونستم ، سرعت بالاتر ببندم ، پورت عوض کردم ، سیم تلفن از سر خط اصلی گرفتم ، اسپلیتر عوض کردم ، با چند تا مودم مختلف هم تست کردم ، نشد که نشد ، اخر های وب بهم گفت مشکل از خط ات هست و کاریش نمیشه کرد.
الام من یک امتیاز تلفن دیگه هم دارم ، میخواهم این رو انتقال بدم به خونم ، به نظرتون احتمال ش هست که این خط جدید وضع بهتر باشه ، یا اینکه این هم شرایط اش مثل قبلی میشه و الکی وقت ام رو هدر میدم ؟ (این خط جدیده رو اگر وصل کنم ، از یک IPS دیگه ای میگیرم)
سلام دوستان
آقا من چند روزه مشترک های وب شدم. تعرفه یکماهه هشت مگ گرفتم. از چهار شنبه شب ارتباط برقرار شد. دیشب یکهو پیغامی ظاهر شد که میگه مشترک گرامی میزان اعتبار شما یا دوره شما خاتمه یافته است و به پنل کاربری خود مراجعه کنید.
1- پنل کاربری برام باز نمیشه
2- حدود 28 روز از اعتبار زمانی و 520 گیگ از حجمم باقی مونده ( به گفته پشتیبانی های وب)
3- چراغ DSL و اینترنت روی مودم روشنه
4- تو تنظمیات مودم وضعیت اینترنت بصورت connected نمایش داده میشه
4- پروفایلم درهای وب فعال هست
اما عملا اینترنت ندارم.
به پشتیبانی هم که زنگ میزنم ، دنبال قاتل بروسلی میگردن و معلومه سر در نمیارن. این مشکل تا حالا برای کسی پیش اومده؟