یکم دانلود کن ببین از پارتاک حجم کم میکنه یا نهنقل قول:
Printable View
یکم دانلود کن ببین از پارتاک حجم کم میکنه یا نهنقل قول:
من پارتاک ندارمنقل قول:
از ibs کم نمیکنه
اگه پارتاک نداری پس چطور تمدید میکنی؟:n13::n13:نقل قول:
همیشه حضوری از وقتی که سیترا رو بستن همیشه حضوری باید تمدید کنمنقل قول:
مثل اينكه دارن توي ibsng تغييراتي ميدن، همين الان يوزر من عوض شد! قبلا با CN شروع مي شد الان فقط با كد و شهر و شماره وارد ميشه(شماره قديم)
الان يوزر اينترنت و پارتاك و ibsng با هم متفاوت شدن! باز خوبه رمزشون يكيه:n02:
بخورید و بیاشامید .اما اسراف نکنید:n10:نقل قول:
تو که میتونی همه جور سرویسی ظاهر کنی پس باید از تو پارتاک هم بتونی نامحدود بگیری :n02:نقل قول:
نمودار پهنای باند هم رفته
:n02:نقل قول:
این پارتاک یه ذره پیشرفته شده ,سطح دسترسی ها رو محدود کرده
ولی اگه تو سیترا باشی همه چی میشه تمدید کرد (اونم به قیمت های قبلی)
مثلا 512 نامحدود 1 ماهه رو 25 میده یا 128 یکساله جشنواره زمستانه(فک کنم مال پارساله) +3 ماه اضافه به صورت نامحدود رو 45 میداد
حیف که نمیدونم چطوری میشه منتقل شد اونجا
هر چی هم زنگ میزنم 2020 میگه رو خط تلفن شما سرویس adsl وجود ندارد
ولی اگه دوستانی که تو سیترا هستند بگن تا واسشون تمدید بکنم
میتونی زنگ بزنی 2020 بپرسی میشه منتقل شد به سیترا یا نه؟نقل قول:
اخه من هر چی زنگ میزنم میگه رو خط شما سرویس adslوجود ندارد
زنگ میزنی؟
دوستان هیچ راهی هست که مودم بدون خاموش و روشن شدن ای پی جدید بگیره؟ مودم 2730 سفید
اکسین که همش رنج ایپی هاش با 2.189.170 شروع میشه خیلی دیر به دیر ایپی عوض میشه پینگ هم جالب نیست:n21:
گسترش ارتباطات با تست روت بیشتر مال کدوم نمایندگی هستن؟
اخه خیلی عجیبه یکدفعه پینگ از 700 میاد رو 30-40 و سرعت هم فول میشهنقل قول:
اگر بخاطر ترافیک شبکه باشه فکر کنم باید تدریجی اتفاق بیفته
از طرفی من به این قضیه ایپی 2.189 خیلی مشکوکم چون مطمئنم کیش اواسیس و ماناماد همچین ایپی ندارن اصلا , اگر داشتن توی این سه ساله حداقل یک بار باید این ایپی رو میدیدم
من تا 26 قرارداد دارم الان بخوام تخلیه کنم قراردادم میسوزه , همون 25 اینا تخلیه میکنم میرم ضحی چون نت اینجوری بدردم نمیخوره
نهایتش یک هفته بدون نت میمونم که اونم با همراه اول حله
سلام
بچه ها پسورد اکانت رو چطور میتونم بدست بیارم همیشه حالت انلاین بوده پسورد اصلا یادم نیبست؟؟؟؟؟
ماناماد و ضحینقل قول:
از پشتیبانینقل قول:
الان اومدم وصل بشم ديدم وصل نميشه، يوزرم رو تغيير دادم وصل شد.
يه خبر نمي دن كه يوزر عوض شده!
محمد اکانت 10مگ نامحدود میخوای؟:n10:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرشاد امروز مودم 8960 رو از یکی از دوستام گرفتم الان گذاشتمش سر خط واسه تست ماکس ریت خط رو زده بالای 25 مگ:n19::n20:
مگه adsl2 پلاس نهایت تا 24 مگ نیست؟
حالا حساب کن اگر با dmt اس ان ار رو تقویت کنم چی میشه فکر کنم تا 50 مگ رو بکشه :n19:
snr اپلودم هم همونجور که دیروز بهت گفتم زیر 15 نمیاد :n24:
الان پینگ با انگلیس 150 ولی ظهر به بعد پینگ با داحل کشور میشه 500 به بالا
به قول دوستمون فقط از ساعت 4 صبح تا 12 ظهر نت وضعیت خوبی داره بقیه روزو مرخصه
دوستان 5 مگ خزیدم اما dsl rate 2045/2048
snr upstream 12
attenutaion upstream 13
snr downstream 42
attenuation downstream 15
این جه سرعتی میده فکر کنم کمتر از 5 بسته شده
سرعت هم 230 هست حداکثر . تو پرتک که اصلا وارد نمیشم ( نمایندگی میگه باید تو پرتک هم بتونی وارد بشی ) تو ibsng هم وضعیت اینه .
من این همه بهش گفتم شبانه داره یا نه گفت اره داره ( البته من 1 روز دقیقا 1 روز قبل اینکه استاد فرشاد بنویسه حذف شده خریدم ) ولی تو سیستم از دیروز سرویس من وارد شده . خداااااااا
نه ممنون خطم تا 2 مگ بيشتر نميكشه:n02:نقل قول:
خونه داييم 300-400 متر با مركز مخابرات فاصله داره از مخابرات اينترنت گرفتم براش ، خطش تا 22 مگ جواب ميده!
:n08:
ما که منتقل شدیم به مبین خاوران فعلا هم که قابلیت پرداخت آنلاین نداره،حجمم که تموم شه بجاش 5 یا 10مگ میخرم شاید شبانه داشت،شاید دوستانی که پرتک هستن شبانه براشون نداشته باشه،شاید واسه ما باشه؟:n13:
جالبه هنوز با یوزر قبلیم میتونم وارد ibs بشم
عزیز 5مگ رو با مجوز گرفتی؟ شیانه نداره؟چندماهه گرفتی؟نقل قول:
ماکزیمم سرعتت روی230؟کم نیست؟این سرعت دومگ رو بهت میده که
با مجوز - تو اینجا نوشته nofree یعنی نداره امشب باید تست کنم ولی مطمعنا نداره . 1 ماههنقل قول:
بله سرعت کمه شاید توی آبادان اینطوریه . باید زنگ بزنم درست کنن دوستم 10 مگ گرفته بود اون هم 230 بود ( مرکز مخابراتیش یه جای دیگه بود)
توی امضات نوشتی داری مودم رو میفروشی که از پارس بری مخابرات ؟؟ مودم ربطی به سرویس دهنده نداره ها با هر مودمی میتونی از هر شرکتی سرویس بگیری.
4 ماه پیش تهران بودم زنگ زدم 2020 گفت 128 نامحدود 12500 پولش هم هر ماه میاد روی قبض . حالا خوزستان فکرکنم بشه 128 با حجم 6 گیگنقل قول:
حامد جان نمیشه یجوری 5 مگو بی مجوز گرفت اخه230 هم شد سرعت؟ اونم بامجوز؟
در مورد مودم میدونی چیه این مدم رو میگن بری خطوط ضعیف خوبه که نویزشون زیادهsnr کم
من اینو خریدم باید برم دومگ مخایرات رو بگیرم مخابارتم خطا رو بالا نمیبنده احتمالا 4مگ ببندن الان خطم با9مگ تقریبا سرمرزه مطمئنا 4مگ اوضا خیلی بهتره وا حتیاجی به9-- 10 مگ ندارم
اها.نقل قول:
فقط شما گفتی رو 9 مگ سر مرزه یعنی داون استریم رو حدودا روی 9 بستن اونوقت سرعتت اینه؟؟
دوستان در IBS تفاوت KHZ با Standard در چیست؟
بله واسه همین دارم میرم از پارس چون هرچی باشه از این بدتر دیگه نیست دان استریم 9 مگ اس ان از روی 7-8 البته خطور رو 4 مگ هم گذاشتن که اس ان ارحدود18 شد ولی سرعتها تغییری نکرد چون فکر میکردم تاثیر میذاره ولی نهنقل قول:
البته این شبانه هست و روزها اوضاع بهتره و سرعتم 1مگ هست اکثر اوقات و دانلودم روی 100-120
بابایتشم 27تومن دادم یک ماه دومگ گرفتم ببینم چطوریه که دیدم نه خانه از پای بست ویران است
دوستان یه سری صحبت در مورد انتن مودم بود من روی کارتن مودمم نوشته 2db در حالی که 2 تا انتن دارم یکی خیلی کوچک که در حد یک اتاق رو ساپورت میکنه یکی دیگه انتن بزرگ حالا میشه از بیرون انتن تهیه کرد با db بالاتر که مکان بیشتری رو پوشش بده؟ مدل مودم Zyxel p 660 hw t1 v2 که اگر مشخصات میخواید برید شرکت دلسا )delsa( رو ببینید رنگ سفید .
پارتاک و ibs کلا باز نمیشن دیگه
آپلود هم روی حجم حساب میشه یا نه؟
اون چیزی که من توی IBS حساب کردم بله اپلود هم حجم کم میکنه
پینگ مخابرات افتضاحه دلمون خوش بود اینقدر میگین پینگ خوبه .
پینگ با 8.8.8.8 شده 375
با شاتل روی 250 بود .
DNS مخابرات چیه؟
کلیه اکانتینگ مخابرات قطع شده
الان داره کنتور میندازه یانه؟
ادیت:
IBSدرست شد
ibs برا من کنتور نمیندازه همش صفر میزنه
میشه یه عکس بزاری استادنقل قول:
سیترا باز نمیشه