واقعا مسخرست
من بات و جانگل رو اتخاب میکنم
موقع انتخاب چمپ موقعیت منو زده بود ساپ !!!!
اینا فازشون چیه
Printable View
واقعا مسخرست
من بات و جانگل رو اتخاب میکنم
موقع انتخاب چمپ موقعیت منو زده بود ساپ !!!!
اینا فازشون چیه
همیشه اینجوری نیست انگار وقتایی ک پلیر کمه یا چی دقیق نمیدونم auto fill فعال میشه و فرق نداره چی انتخاب میکنی بهت یچیزی میدهنقل قول:
RYZE جدیدو ببینین :n04:
میتونه کل تیم رو تلپورت کنه به جای دیگه
من که امشب دارم دوتا 2 رو میزارم دانلود شه. یک چند شب طول میشکه دان شه
برم یکمی بازی کن. خسته شدم از لول..... :n08:
باید نظریه هام رو اونجا هم تست کنم
کسی از بچه ها میاد دوتا 2؟ ساختم میام آیدیم رو میگم اد کنید بریم ببینیم چه جوریه بازیش
من تو گیم نت رفیقم دیدم. گرافیکش که خیلی خوبه. ولی نمیدونم با اینکه شبیه لول هستش من نگاه می کردم گه گیجه میگرفتم. گم میکردم چمپ رو ( البته بازی نکردم ) :n08:
من بازی میکنم امدی بگو
دوستان من تازه واردم کسی نیست با من بیاد بازی؟ تنهایی حال نمیده
دوتا 2 خیلی گرافیک خوبی داره
من بعضی وقتا بازی میکنم اما زیاد خوشم نمیاد چون هیرو رو گم میکنی بین اون یونیت ها ( مینیون ها اسم دقیقشونو نمیدونم ) خیلی بزرگن نسبت به خود هیرو ها
خیلی نسبت به لول سخت تره شاید 5 برابر سخت تر و یکم هم غیر منطقیهِ مثلا میتونی مینیون عه خودت رو بکشی که هیرو حریفت نتونه بکشه همون دنی کردن
و اینکه اسپل ها آخر بازی شاید مثلا اگه بازی 50 دقیقه طول بکشه دیگه useless میشن چون مثلا دقیقه ی 10 هم مکس کنی مثلا 300 تا دمیج میده 50 دقیقه ی بعد هم همون 300 تا میشه تازه با کلی آیتم hp و armor که گرفتی از اون 300 تا کم هم میشه
حجمی هم که هر بازی کم میکنه رو من یه دفعه حساب کردم 40 دقیقه نزدیک به 140 مگ حجم کم کرد
من حدود یک سال دوتا رو بازی کردم و وقتی هم که دوتا 2 اومد چند دست بازی کردم حالا اینا مشکل بزرگی حساب نمیشن میشه کم کم عادت کنی و حرفه ای بشی و واسه ی حجم هم میتونی انترنت نامحدود بگیری اما چیزی که من نمیتونم تحمل کنم پلیر هاش هستن
مثلا این حد زیادی که toxic و flamer و ... تو لول وجود داره توی دوتا 10 برابر بیشتر هستن که من اصلا نمیتونم تحمل کنم وقتی که دوتا 2 رو باز میکنم از ایرانی بودنم متنفر میشم:/ تنها کاری که ایرانی ها بلدن فحش دادنه و البته خارجیها هم اینجورین ولی ایرانیا 20 برابر باز بدترن ...
مرسی فیدالی جوننقل قول:
دوتا 2 خیلی گرافیک خوبی داره
من بعضی وقتا بازی میکنم اما زیاد خوشم نمیاد چون هیرو رو گم میکنی بین اون یونیت ها ( مینیون ها اسم دقیقشونو نمیدونم ) خیلی بزرگن نسبت به خود هیرو ها
خیلی نسبت به لول سخت تره شاید 5 برابر سخت تر و یکم هم غیر منطقیهِ مثلا میتونی مینیون عه خودت رو بکشی که هیرو حریفت نتونه بکشه همون دنی کردن
و اینکه اسپل ها آخر بازی شاید مثلا اگه بازی 50 دقیقه طول بکشه دیگه useless میشن چون مثلا دقیقه ی 10 هم مکس کنی مثلا 300 تا دمیج میده 50 دقیقه ی بعد هم همون 300 تا میشه تازه با کلی آیتم hp و armor که گرفتی از اون 300 تا کم هم میشه
حجمی هم که هر بازی کم میکنه رو من یه دفعه حساب کردم 40 دقیقه نزدیک به 140 مگ حجم کم کرد
من حدود یک سال دوتا رو بازی کردم و وقتی هم که دوتا 2 اومد چند دست بازی کردم حالا اینا مشکل بزرگی حساب نمیشن میشه کم کم عادت کنی و حرفه ای بشی و واسه ی حجم هم میتونی انترنت نامحدود بگیری اما چیزی که من نمیتونم تحمل کنم پلیر هاش هستن
مثلا این حد زیادی که toxic و flamer و ... تو لول وجود داره توی دوتا 10 برابر بیشتر هستن که من اصلا نمیتونم تحمل کنم وقتی که دوتا 2 رو باز میکنم از ایرانی بودنم متنفر میشم:/ تنها کاری که ایرانی ها بلدن فحش دادنه و البته خارجیها هم اینجورین ولی ایرانیا 20 برابر باز بدترن ...
:n04:140 مگ؟ چه خبره بابا
در مورد نامحدود که وجود نداره. تو شهر ما که چه صبا چه شاتل مثلا نامحدود 10 گیگ هستش :n08:
اینچور که تو میگی 2 هفته ای کمتر تموم میشه
من چون کانتر بازی می کنم. کانتر هز یک ساعتش 150 مگ استفاده می کنه
بعد میخوام برم های وب بگیرم
چون مثلا یک طرحی داره 40 گیگ 30 روزه 30 تومان ( طرح فشفشه )
یا می تونید یک ساله بگیرید هر ماه 30 گیگ داری ( شبانه نداره )
250 260 تومان
خلاصه میخوام های وب بگیرم. حساب کردم دیدم اگر کانتر روزی 3 ساعت بازی کنم. 15 گیگش فقط تو ماه اینطوری میره
15 گیگ میمونه که اگر دانلود چیزی دارم یا مثلا همین سایت گردی و ....
حالا اگر قرار باشه دوتا 2 هم 140 مگ استفاده کنه ؟ :n04: که به درد عمه جانش میخوره
حالا باید تست کنم گرافیک رو بیارم روی پایین ببینم چند مصرف می کنه
کلا این بازی های استیم مثل اینکه بالای 100 مگ استفاده می کنند تو یک ساعت
:n21:
بساطی داریم با این اینترنت ایران :n24:
بازم مرسی از اطلاعات خوبت
استاد بیا HOTS رو هم تست کن.
من تازه رفتم دارم معتادش میشم.
چی هست ؟ چه سبکیه ؟نقل قول:
استاد بیا HOTS رو هم تست کن.
من تازه رفتم دارم معتادش میشم.
Heros of the Storm
سبک Moba
شرکت سازنده Blizzard
راستی ی موقع اگه اول بازی افلاین دارین سور بدین بازی حساب نمیشه
مرسی از پیشنهادتنقل قول:
Heros of the Storm
سبک Moba
شرکت سازنده
Blizzard
ولی اون خیلی بی نمکه
نه آیتمی داره نه چیزی
یک مدت بازی کنی خسته میشی ازش :n31:
تو بیا اور واچ به من بده من بازی کنم خوبه برم بخرم. 2تایی میریم تو بازی
lvlدوم چمپ fizz چیکار میکنه؟
با سلام دوستان آیا با سرعت دانلود 50 میشه دوتا2 رو بدون لگ بازی کرد؟!نت پینگش 130 هستش
بهترین اسپل فیز دبلیو هستشنقل قول:
lvlدوم چمپ fizz چیکار میکنه؟
تو حالت عادی بدون فعال کردن
لول 4 دبلیو
60 دمیج مجیک + 45% ابیلیتی پاورت + 6% هلسی که دشمنت نداره رو دمیج میشه
یعنی مثلا فرض کن دشمنت 1000 تا هلسش رفته
ابیلیتی پاورت هم 100 هستش
پس تو 60 + 45 + 60 دمیج تو 3 ثانیه به دشمن دمیچ میزنی. یعنی وقتی اتکش دادی. در حین 3 ثانیه 165 دمیج میخوره ( مثل ایگنایت که مثلا تو چند ثانیه 200 300 ..... دمیچ میزنه )
حالا اگر فعالش کنی ؟
اگر فعالش کنی. تو 6 ثانیه. وقتی به دشمن اتک میدی
30 + 30% ابیلیتی پاورت رو به دشمن دمیج میدی. این یکی تو 6 ثانیه هستش و هربار که اتک بدی اتک میده.
یعنی اگر ابیلیتی پاورت 100 باشه
تو 6 ثانیه. هربار که اتک میدی. 60 تا دمج به دشمن میزنی.
شما برو تو راننقل قول:
با سلام دوستان آیا با سرعت دانلود 50 میشه دوتا2 رو بدون لگ بازی کرد؟!نت پینگش 130 هستش
بزن سی ام دی
ping 4.2.2.4 -t
اگر پینگی که نشون میده واقعی باشه و زیر 200 باشه . راحت می تونی بازی کنی.
البته اینجا برای لول هستش
ولی من تست کردم برای کانتر تقریبا یکی هستش
100 اینا باشه که چه بهتر
150 200 باشه 1 ثانیه تاخیر داری تقریبا ولی میتونی بازی کنی
250 باشه میشه بازی کرد. ولی یکمی رو مخه. ولی چاره ای نباشه. میشه بازی کرد
به سرعت کاری نداره خیلی
سرعت دانلودت هم 50 هستش یعنی اینکه سرعت نتت احتمالا 512 کیلو چیزی باید باشه
من میخوام در هر نقش یه چمپ انتخاب کنم و باهاش خوب بازی یاد بگیرم
واسه مید fizz
واسه تانک darius
اما بقیه نمیدونم میتونین بهم کمک کنین؟
از من میشنوی اصلن دنبال ایننباش ک از کسی کمک بگیری یا چمپ ها op برداری اینکار خوب هست ولی بهتر از اون اینه ک با هر چمپی حال میکنی بری چمپی ک از بازی باهاش لذت میبرینقل قول:
اگه نمیخوای ب طورتخصصی بری تو رول ها برا adc jinx یا caitlyn خوبه برا ساپ braum خوبه (اینارومیگم چون یادگیریش اسونه و برا کسی ک تخصص اش این رول نیست بهتره ) برا jngl vi یا اگه چمپ ارزون میخوای ww خوبه اینا هم jngl clear خوبی دارن هم یاد گیری اسونه
حالا شاید دوستان نظرات بهتری داشته باشن:n01:
برای جنگل بهترین Voli هستش
Xin هم خوبه
هم باهاشون میشه راحت گنک کرد. هم اپی هستند
فقط یک نکته رفیق
اولا هیچ وقت هیچ وقت پولت رو برای اسکین حروم نکن
نکته دوم اینکه
سعی کن زمانی که خواستی تو بازی حرفه ای بشی؟ حتما 2تا رول رو با چند تا چمپ یاد بگیری
یعنی اگر بخوای همه رول ها و چمپ های زیادی رو یاد بگیری به صورت حرفه ای؟ تو هیچ کدوم خوب نمیشی
باید تمرکزت رو روی 2 لاین بزاری
مثلا ای دی سی مید . یا مثلا مید جنگل . یا هرچی حال می کنی
و اینکه تو اون لاین مثلا مید ؟ سعی کن 2 3 تا چمپ حرفه ای بشی که اگر بن شد یا پیک شد بتونی دشمن رو بزنی
به قول دوستمون باید چمپی رو هم بازی کنی که حال می کنی
ممنون از همه
من هم LOL بازی کردم و هم Dotaنقل قول:
درسته که HOTS آیتم نداره اما مپ هاش کاملا متفاوت هستن. یعنی فقط برج پایین آوردن نیست.
همین که هیرو ها به صورت تیمی لول آپ میشن هم به نظر من خیلی خوبه. یعنی حتی اگر یه نوب تو تیمت باشه خیلی تاثیر نمیذاره.
البته این نظر شخصی منه و مطمئنا شما بهتر میدونید
باباااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااا
دوتا 2 رو شبانه دانلود کردیم
300 400 مگ هم آپدیت کردیم
رفتیم آموزشیش که به دلمون نچسبید
بعد رفتیم با آدمیزاد بازی کنیم. که جالبه که 2 3 تا ایرانی تو تیم من افتاد ؟ حالا چه جوری . جلل خالق
خلاصه کش تاریک ( من سانسور کردم اونایی که دوتا1 بازی کردند میدوند کیو میگم ) برداشتیم خلاصه رفتیم 5 به 5
اصلا آدم گه گیچه میگیره سر آیتم خریدن
بعدیک چیز خنده دار بگم
من چمپم رو لوک نکرده بودم یک تایمی بود مثلا 30 ثانیه. بعد شد 20 ثانیه مثلا. بعد من لوک رو زدم. رفتم تو بازی دیدم همه دارند بازی می کنند =))
یعنی بدون اینکه من بیام تو بازی . بقیه تو بازی بودند. مسخرس
خلاصه رفتیم جلو . تو لول شما دکمه اسپس رو میزنی هیروت رو قفل موقت میکنی پیداش می کنی مثلا.
اینجا آدم هیرو رو گم می کنه. خلاصه رفتیم جلو. اقای بلید مستر فکر کنمب ودند چرخیدن ما مردیم :n04:
منم نامردی نکردم. از بازی اومدم بیرون
......
یعنی خدائیش باید اونجای ریوت رو بوسید با این لول
اقلا آدم گه گیچه نمیگیره. مشخصه چی به چیه. این دکمه تنظیمات ستینگش رو هم من پیدا نکردم گرافیک رو بالا پایین کنم مثلا....
بابا ریوت اونجات طلا
چی چیه این دوتا 2 ملت تعصب هم روش دارند =))
لوک!!!!! :n19::n19::n19:نقل قول:
اوووووووووووووووووووووه جان من دوتا 2 نرو ازت خواهش میکنم
تو توی لول به این راحتی هنوز نوبی اونوخت رفتی دوتا 2!!!!!! اصــــــــــــــلاااااااا به درد تو نمیخوره
2 ساله که فقط اینجا داری در مورد لول بدوبیرا میگی قبلش هم حتما آشنا نشده بودی با فروم پس نتیجه میگیریم 3 ساله لول بازی کردی ولی هنوز نوبی شما بیخیال دوتا 2 شو عزیزم
بخاطر سختیشه که میگم لول بازا نوبننقل قول:
و راست هم میگن به نظر من:n02::n02:
لول فقط خوبیش اینه به بازی اهمیت میده ولی استیم به جیبش
تو خوبینقل قول:
لوک!!!!! :n19::n19::n19:
اوووووووووووووووووووووه جان من دوتا 2 نرو ازت خواهش میکنم
تو توی لول به این راحتی هنوز نوبی اونوخت رفتی دوتا 2!!!!!! اصــــــــــــــلاااااااا به درد تو نمیخوره
2 ساله که فقط اینجا داری در مورد لول بدوبیرا میگی قبلش هم حتما آشنا نشده بودی با فروم پس نتیجه میگیریم 3 ساله لول بازی کردی ولی هنوز نوبی شما بیخیال دوتا 2 شو عزیزم
تو حرفه ای
من روی سرور اروپا که پینگ خوب باشه تقریبا از فصل 5 اومدم
یعنی فصل قبلی که تو آمریکا با پینگ 280 تا 500 بازی می کردم
که حساب نمیشه
تو حرفه ای. تو خوب :)
داداشنقل قول:
بخاطر سختیشه که میگم لول بازا نوبن
و راست هم میگن به نظر من:n02::n02:
لول فقط خوبیش اینه به بازی اهمیت میده ولی استیم به جیبش
میخوای ببینی یک چیزی خوبه یا بده. به تعداد طرفداراش نگاه کن
مثلا لول 23% بازی می کنند.
بازی های دیگه مثل کانتر دوتا 2 ورد اف وارکرافت رو 5%
در رابطه با سختیش؟ مسخرس. سخت نیست
من 7 8 سال دوتا 1 بازی کردم به صورت حرفه ای
ولی این برای منی که تازه وارد هستم. تو نوبت هستم. بعد میرم تو بازی میبینم بقیه بازی رو شروع کردن. من هنوز 30 ثانیه تو نوبتم =))
بعد آدم هیرو رو گم می کنه.
این ها نقطه ضعف های بازی هستند. نه سختی و آسونی
یا مثلا آیتم هاش اینقدر شلوغ پلوغه آدم گه گیجه میگیره
ببین مثل نصب ویندوز اکس پی و 7 هستش
اکس پی باید 100 تا گزینه بزنی نصب بشه. ویندوز 7 تا کلیک می کنی نصب میشه. خوب حالا اگر کسی مثلا سون استفاده کنه نوبه؟ نه. وقتی راحت تر میشه استفاده کرد و دلچسب تر هستش و به روز تر. خوب مگه آدم مریضه
البته یک چیزی بگم. همه روز اول لول رو هم شروع کردند همین حس دوتا 2 رو داشتند . و به مررو زمان آدم عادت می کنه
ولی
غیر از این عیب هایی که گفتم
عیب های دیگه ای هم دوتا 2 داره
مثلا شنیدم چمپ های ای پی ( مجیکی ) اسپلا هاشون مثلا 300 تا میزنه. دقیقه 50 هم همون 300 . یعنی چمپ ای پی بی مصرف میشه. پس فقط تو این بازی چمپ های اتکی باید قوی باشند
در کل فکر می کنم همین لول بیخودی این همه بازی کن کیلویی نداره و واقعا دلچسب تر هستش
حالا شاید بعدا دوباره تست کردم. ولی چیزی که من دیدم فقط گرافیک بود
تازه بازی لول با گرافیک بالاش 35 مگ استفاده می کنه تو یک ساعت
این 150 مگ ؟ با این اینترنت ایران؟ فرض کن بخوای روزی 3 4 دس بازی کنی
یعنی روزی 600 مگ؟
ماهی 18 گیگ ؟
جلل خالق
:n08:
البته فکر کنم بشه آفلاین بازی کرد قبلا که میشد الان رو نمیدونم
اینجوری قبل اینکه حجم نتت کم بشه همه هیرو ها رو یاد میگیری بات هاش مثله لول نیستن حتی آسونم انتخاب کنی سخت میشه بردشون از پلیر ها هم قوی تر هستن
در رابطه با اینکه اونا تو بازی بودن بازی بهت وقت میده 1 دقه هیرو انتخاب کنی تو این مدت انتخاب نکنی بازی شروع میشه بع اضای هر ثانیه 1 دونه گلد ازت کم میشهنقل قول:
در رابطه با دمیج بازی به دمیج نیست به اینه که به موقع لول بزنی
اول بازی باید کری فارم کنه و ایتم بگیره تا اخر بازی همه رو بزنه
ولی لول هرکی کیل بگیره بازیو جمع میکنه
اونجا بازی به استفاده هر ثانیه به نحو احسنته
باید تیمی بازی کرد نه مثه اینجا تا بازی شروع میشه همه میریزن رو هم کیل میگیرن
ولی اونجا حساب شده باید بازی کرد
ن داداش من حرفت خیلی نسنجیده و برنز ای ه بهتره پاک کنیش تا کسی چیزی بهت نگفته :n02:نقل قول:
نمیدونم شما تو چ elo ای هستید ک اینجوری بازی میکنید لول رو و از وقت ب نحو احسنت استفاده نمیکنید
سلام کسی اکانت میخره ؟؟
مشخصات:
همه ی چمپیون ها جز 4 5 تا
9 rune page
platinum 3
2000 normal win
600 aram win
24 تا اسکین
اینم لیست اسکین ها
سلام
برای تغییر اکانت از یک سرور به سرور دیگه حتما باید 2600 پوینت داد؟! یکم زیاده. بعد اطلاعات اکانت کامل منتقل میشه به سرور جدید؟ دیگه نمیشه با سرور قبلی ادامه داد؟
و اینکه اگه پوینت یه منطقه رو بخری روی مناطق دیگه کار می کنه؟ مثلا یورو بخری اکانت ترکیه هم میشه شارژ کرد؟!
تشکر بابت پاسخ
اره/بستگی ب منظورت از اطلاعات داره/ خیر /خیرنقل قول:
وقتی منتقل می کنینقل قول:
سلام
برای تغییر اکانت از یک سرور به سرور دیگه حتما باید 2600 پوینت داد؟! یکم زیاده. بعد اطلاعات اکانت کامل منتقل میشه به سرور جدید؟ دیگه نمیشه با سرور قبلی ادامه داد؟
و اینکه اگه پوینت یه منطقه رو بخری روی مناطق دیگه کار می کنه؟ مثلا یورو بخری اکانت ترکیه هم میشه شارژ کرد؟!
تشکر بابت پاسخ
مثلا اگر تو سرور شرق دیاموند 4 هستی
احتمالا وقتی بیای غرب بندازه مثلا دیاموند 5
ولی ترکیه؟ من بازی کن هاش رو دیدم. یارو اونجا دیامونده. میاد اینجا در حد سیلور 1 2 به زور هستش. فوقش گلد 5
پس احتمالا وقتی اونجا دیاموند باشی. اینجا بندازتت تو طلا چیزی :-؟ چون اگر قرار باشه اونجا دیاموند باشی ( که خیلی راحت تر میشه گرفت ) بعد بیای اینجا بندازه دیاموند. که خیلی عالی میشه :)
آر پی هات رو هم میاره برات فکر کنم. چند وقت پیش یکی از بچه ها از شرق اومد غرب
دارک پیرست
اون بهتر میدونه
باید 2600 تا RP بدی.نقل قول:
اگه بخوای به یک سرور Transfer کنی ، هر Division که باشی اونجا معادل سازی میشه ؛ من خودم 2 هفته نمیشه که از EUNE به EUW رفتم که Diamond IV بودم وقتی رفتم EUW اونجا اکانتم Placement خورد و بعد 1 بازی Ranked رفتم که باختم و منو انداخت Diamond V .
همه اطلاعات اکانتت منتقل میشه بجز Friends List و اگه داخل Team Ranked باشی باید اول Leave بدی تا بتونی Transfer کنی و با سرور قبلی نمیتونی ادامه بدی .
به نظر من که خیلی ارزش داره اگه به یک سرور خوب مثل NA یا EUW یا KR منتقل کنی ، من الان تو EUW که پلی میدم واقعا لذت میبرم واقعا نسبت به EUNE سطح بازیکن ها خیلی خیلی بهتر هست الان 2 هفته نمیشه که اومدم EUW اما خیلی راحت تونستم به Diamond III برسم در صورتی که حدود 1 ماه تو EUNE فقط بین Plat I و Diamond V سوییچ میشدم.
خیلی ممنون از جواب دوستان.
بعد بهترین سرور بازی کدومه؟ EU West خوبه؟ کلا بهترینش چیه.
دقیقا نمیدونم اما فکر کنم اینجوری باشه :نقل قول:
Korea
North America
EU West
دوستان شما ها از چه برنامه کاهش پینگی استفاده میکنید؟
سلام عجیجمنقل قول:
من از cpr استفاده میکنم بهتر از بقیه ست!
نقل قول:
باید 2600 تا RP بدی.
اگه بخوای به یک سرور Transfer کنی ، هر Division که باشی اونجا معادل سازی میشه ؛ من خودم 2 هفته نمیشه که از EUNE به EUW رفتم که Diamond IV بودم وقتی رفتم EUW اونجا اکانتم Placement خورد و بعد 1 بازی Ranked رفتم که باختم و منو انداخت Diamond V .
همه اطلاعات اکانتت منتقل میشه بجز Friends List و اگه داخل Team Ranked باشی باید اول Leave بدی تا بتونی Transfer کنی و با سرور قبلی نمیتونی ادامه بدی .
به نظر من که خیلی ارزش داره اگه به یک سرور خوب مثل NA یا EUW یا KR منتقل کنی ، من الان تو EUW که پلی میدم واقعا لذت میبرم واقعا نسبت به EUNE سطح بازیکن ها خیلی خیلی بهتر هست الان 2 هفته نمیشه که اومدم EUW اما خیلی راحت تونستم به Diamond III برسم در صورتی که حدود 1 ماه تو EUNE فقط بین Plat I و Diamond V سوییچ میشدم.
خدا پدرت رو بیامرزه. یک عمره دارم میگم من بازی همه سرورها رو اسپک کردمنقل قول:
Korea
North America
EU West
اول کره بعد امریکا و بعد غرب
بعضی دوستان میگفتند غرب شرق یکی هستش. چون مثلا اکانتشون تو شرق بود
ولی سطح بازی و سی اس و اسکیل ملت رو که تو این سه سرور به ترتیب مقایسه کنی میفهمی واقعا این ترتیب درست هستش
korea
na
euw
البته من چند وقته حوصله بازی ندارم. ولی خودم رو اینجا قاطی می کنم =))
سلام
میشه یه نفر کله اسپل های illaoi رو توضیح بده حنی passive
من واقعا نمیفهمم منظورتون رو از بهترین سرور و اینکه میگین euw از eune بهتره!
من مطمئنم اگه از همون اولش euw بودم سال ها بعد میرفتم eune باز هم میگفتم مثل هم هستن
شما که میگین شرقی ها بد تر بازی میکنن و یک ماه بین plat و diamond سوئیچ میشدی خب اگه اونا بد تر بودن نباید سوئیچ میشدی و اتفاقا باید راحت تر میرسیدی به diamond 3 یا بالاتر !
یا اگه euw ها قوی تر بودن شما که eune بودی باید سخت تر به diamond 3 میرسیدی!!
همه چیز لول روی mmr میچرخه!
هیچ ربطی هم به سرور نداره
تنها فرق سرور ها به نظر من فقط community شه! از نظر من سرور آمریکا بهترینه از این نظر ولی متاسفانه پینگ خیلی بالاست :n03:
فکر کنم چون شما مقدار زیادی پول ترنسفر دادی داری به خودت تلقین میکنی که غرب بهتر از شرقِ
میشه حین بازی فیلم گرفت؟ چون توی documents یک پوشه هست به اسم league of legends و توی اون یک پوشه دیگه به اسم replays هست واسه همین گفتم بدون برنامه جانبی از خود بازی شاید بشه فیلم گرفت