خیلیا مثل خودم دارن شبانه با سرعت 900 کیلو دانلود میکنن اونوقت شما میگی 250 کیلو ؟ :n09:نقل قول:
Printable View
خیلیا مثل خودم دارن شبانه با سرعت 900 کیلو دانلود میکنن اونوقت شما میگی 250 کیلو ؟ :n09:نقل قول:
برای 128 تا 512 سرعت شبانه برابر با خط اختصاصینقل قول:
برای 1024 سرعت شبانه حدود 90 تا 100
برای 2048 سرعت شبانه حدود 120 تا 130
بیشتر از این را تجربه نکردم و اطلاع ندارم
مشکل قطع و وصل خط؟
خیر برای سرویس های نامحدود فقط این قوانین وجود داره در اسیاتک که بنده هم توصیه نمیکنم نامحدود را
اگر خواستید سرویس بگیرید من درخدمتم
میشه شفاف توضیح بدید چه دزدی؟!نقل قول:
شبانه چه سرویس از چه شرکتی؟ سرعت هر شب؟بدون محدودیت؟نقل قول:
پارس آنلاین - سرویس 512 - کمترین سرعت تو شبانه از موقعی که خط ها رو 9 مگ بسته شدن 400 کیلو بوده !!!نقل قول:
از تابستون تا حالا دانلود کردیم محدود هم نشدیم :n06:
خوب شما شراز نيستيد احتمالا و در مركز و شهر شما پهناي باند زياد دارن جهت تبليغات سرعت را باز گذاشتن[CENTER][/CENTERنقل قول:
آباده هستم ! 270 کیلومتر با شیراز فاصله داره :n01:نقل قول:
بله معروف به پارس کوچولو!:n02:نقل قول:
خوب دیگه شانستونه
سلام
این دروغ گو ها گفته بودند مشکل پینگ وقطعی مخصوص نامحدود هست و باید محدود بگیری تا مشکل حل شه
ماهیانه 40 تومن ریختم توی حلقوم آسیاچرت ، پینگ بالای 400 هست ، قطعی داره که وصل شدنش چندین دقیقه طول می کشه.(حدود 10-15 دقیقه)
همش هم بهانه های واهی میگیرن انگار من نفهمم
میگه از مودمته!
یکی نیست به این دزد ها بگه آخه ابلها ها ، مودمی که از طریق vp n سیستک می تونه به 150 برسه پینگش ، چرا با اینترنت معمولی شما 3 برابره پینگش!
خوب معلومهمسیرهای شما به شبکه مشکل داره ، این قدر دیگه نفهم نیستم
من خر رو بگو سرویس 8 گیگ ماهانه مخابرات با ماهی 13500 و پینگ 180 اون هم post paid رو کنسل کردم و به حرف این دروغ گو ها اعتماد کردم ، حالا ماهی 40 تومن میدم برای سرویس 10 گیگ اون هم با این فضاحت
حالا دیگه نمی تونم از مخابرات سرویس گذشته ام رو بگیرم (اون سرویس مخصوص مشترک ها قدیم بود)
خاک بر سر دزد های آسیاتک.
دوست عزیز اگه سرعت هر شب روی 100 تا 130 بود که مشکلی نداشتیم حداقل شبی 2.5 گیگ دانلود میکردیم میسوختیم و میساختیم تا تموم شهنقل قول:
اما همین الان که ساعت 2:40 شب هست سرعتم خیلی کم شده روی 5 کیلوبایت هم میره !!!! :n04: خیلی زیاد بشه تا 50 میره و دوباره میاد پایین که آدم پشیمون میشه بزاره دانلود
یه شب سرعت 100 هست یه شب مثه الان اصلا نمیشه دانلود کرد
آسیاتک = دزد :n18:
بچه ها که فن آوا دارن نامحدوداش چطوره ؟ 1مگ نامحدود سرعت 128 میده ؟ سرعتش بعد از یه مقداری دانلود کم میشه یا نه ؟
حیف مخابرات اصفهان دیگه نامحدود نمیده وگرنه میگرفتم
علیرضا جون فن آوا نامحدود 1مگ سرعت دانلودش 128 کمتر نمیشه یعنی ؟ حداقل تبادل و این مزخرفاتو نداره ؟نقل قول:
ببین به کجا رسیدیم ! یه روزی نامحدود داشتیم ماهی 10 تومن میدادیم در ماه 100 گیگ دانلود میکردیم حالا ... ریدن به فیلترنت رفت :n29:
من نامحدود میخوام بگیرم پیشنهادتون چیه ؟ الان دارم ماهی 45 تومن به آسیافاک میدم میخوام حداکثر با همین قیمت نامحدود باشه سرعتش 100 باشه :n30: خدا ازشون نگذره
همین امروز رفتم واسه تخلیه فرم پر کردم که تا چند روز دیگه تخلیه شه سرعت شبانه رو نیگا کنین :[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
من پاک گیج شدم! چقدر تناقض وجود داره! بالاخره نفهمیدم! "تو مشهد"کیمیا 2 مگ شبانه بقول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حدود 1مگ استیبل هست یا بقول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به شدت نوسان داره و هنر کنه به 50 کیلوبایت برثانیه برسه!
توی تاپیک مشهد پست بزنید ببینید دوستان کسی از آسیاتکـ داره سوال کنید ازشون!نقل قول:
من که هفته پیش توی برنامه خوشا شیراز از طرف آسیاتکـ یک سکه تمام بهار برنده شدم.
سلام
الآن پینگ شما چطوریه؟
پینگ 8.8.8.8 و 8.8.4.4 رو میشه بگید؟
C:\Users\xxxxx>ping 8.8.8.8
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=288ms TTL=41
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=274ms TTL=41
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=288ms TTL=41
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=283ms TTL=41
C:\Users\xxxxx>ping 8.8.4.4
Pinging 8.8.4.4 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.4.4: bytes=32 time=405ms TTL=39
Reply from 8.8.4.4: bytes=32 time=391ms TTL=39
Reply from 8.8.4.4: bytes=32 time=405ms TTL=39
Reply from 8.8.4.4: bytes=32 time=404ms TTL=39
طرح 2 مگ 10 گیگ محدود
مشهد
مثلا" تو این هفته من سرعت 800 کیلو بایت هم داشتمنقل قول:
70 کیلو بایت هم داشتم
130 140 کیلو بایت هم داشتم
نوسانش اینجوریه
شبانه - طرح 2 مگ 10 گیگ - مشهد
من نمیتونم پیغام خصوصی بدم لطفا شمارتون رو برای خرید سرویس برام بفرستید.نقل قول:
سلامنقل قول:
واقعا ممنون
شما کدوم مرکز هستید؟
ارسال شد.....نقل قول:
سرعت سرویس 2مگ کیمیا توی روز خوبه که میتونی 10 گیگ مصرف کنینقل قول:
ولی تو شب فرق داره. یه شب سرعت روی 100 تا 130 میره ولی دیشب سرعت 50 بود
خلاصه از من نصیحت به شما ، با این هزینه اصلا نمی ارزه سراغ آسیاتک نرو که پشیمون میشی
خودم قبلا پیشگامان نامحدود داشتم مشکلی نداشت تا سرعتش کم شد اومدم آسیاتک که الان خیلی پشیمونم واقعا حیف 45 تومن که دادم به اینا رو قولشون عمل نکردن
به من گفتن سرعت شبانه 250 هست که الان 100 هم نمیرسه :n15: خدا ازشون نگذره یه مشت دروغگوی ... :n22::n21:
شهید فرشچی ( امامت )نقل قول:
سلام در مورد نامحدود آسیاتک مثل این سرویس (اينترنت پرسرعت چالاک نامحدود برنزي 256 با امکان تبادل حداقل 8 گيگ) که نوشته امکان تبادل حداقل 8 گیگ ، یعنی چی؟ یعنی بعد از اینکه 8 گیگ دانلود کردی، اینترنتت قطع میشه؟ و اگه قطع نمیشه سرعت به چند افت میکنه؟
قطع نمیشه ولی سرعت کاهش پیدا میکنه فکر کنم نصف بشه من در مورد سرویس های نامحدود اطلاعات زیادی ندارمنقل قول:
توصیه میکنم سرویس محدود بگیرید
خواستید سرویس بگیرید من در خدمتم
سرویسای نامحدود در واقع محدودهنقل قول:
8 گیگ با سرعت 32 دانلود میکنی بعدش در حد دیال آپ میشه حدود 10 کیلوبایت :n02: خنده داره
مطلب جالبش اینجاس که نمیتونی 8 گیگت رو توی چند روز دانلود کنی
8 گیگ رو تقسیم بر 30 روز کن روزی همین قدر میتونی با سرعت 32 بگیری بقیش سرعت میاد پایین که اصلا نمیتونی هیچی دانلود کنی :n16: اینم از طرف آسیاتک هدیه به شما :n08:
فروش ویژه اینترنت پرسرعت آسیاتکـ فقط 5 هزار تومان به مناسبت میلاد حضرت رسول اکرم(ص) (ویژه 29 دی ماه)
==================================
اشتراک 128 کیلوبیت 3ماهه با 3گیگ حجم. فقط 5 هزار تومان(ویژه مشترکین جدید)
اشتراک 4096 کیلوبیت 2ماهه با 3گیگ حجم. فقط 5 هزار تومان(ویژه مشترکین جدید)
این سرویسهایی که میگی باید چطوری بگیریم؟نقل قول:
شمارتون و مشخصاتون را ارسال کنید برامنقل قول:
سلام میگم قضیه این سرویس 10 مگ با مودم وایرلس با 1200 گیگ دانلود رایگان که تو مشهد میدن چیه؟؟ تو قزوینم میشه این سرویسو گرفت؟ :n16:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1200گیگ؟ ! 1ترا؟! اطلاع ندارم!نقل قول:
برای قزوین سرویس ویژه این دوتا هست توی پنل
( 6144 ) - * اينترنت پرسرعت شهاب تک دو 12 گيگ در سال ( + 88 گيگ هديه از 4 تا 10 صبح ) (112800 ريال + آبونمان)
( 10240 ) - * اينترنت پرسرعت شهاب تک يک 6 گيگ در سال ( + 94 گيگ هديه از 4 تا 10 صبح ) (112800 ريال + آبونمان)
قیمتی هم که زده در 12 ماه ضرب میشه
سلام دوستان سرويس نامحدود با اين قيمت و شرايط مشابه يا از اين بهتر كسي سراغ داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اينترنت پرسرعت کولاک نامحدود برنزي 4096 با امکان تبادل حداقل 50 گيگ 4096 1,058,940 ريال 3,082,469 ريال 5,850,436 ريال 8,398,252 ريال 10,442,865 ريال
پیشگامان نامحدود یونیک میده سرعت واقعی هستنقل قول:
قیمتش بالاس
128 : 125 تومن
512 : 250 تومن با سرعت 64 نامحدودم هست حداقل تبادل نداره
یه مگ هم میده قیمتشو درست نمیدونم ولی خیلی بالاس :n10:
سلام دوست عزيز .خوب اين كه گفتين گرونتر هست و رقابتي با اين سروي آسياتك نداره و البته سرعتش هم فكر كنم پائين تر باشه.نقل قول:
دوستان سرويس مشابه اي با كيفيت و سرعت اين سرويس در شركتهاي رقيب سراغ ندارن؟
وزارت مخابرات افغانستان از کاهش سی درصدی قیمت اینترنت باند پهن و ۲۰ در صدی اینترنت پرسرعت خبر داده است.
امیرزی سنگین، وزیر مخابرات به بیبیسی گفت که قیمت جدید برای هر ۱۵۵ مگابایت از ۲۰ به ۱۴ هزار دلار کاهش یافته که ویژه شرکتهای تهیهکننده خدمات اینترنتی است.
به گفته او، قیمت اینترنت پرسرعت (DSL) برای استفاده خانگی در چهار نرخ مشخص شده: ۲۵۰ کیلو بیت در ثانیه هزار، ۵۱۲ کیلو بیت در ثانیه دو هزار، یک مگا بایت در ثانیه چهار هزار و دو مگا بایت در ثانیه هشت هزار افغانی.
این کاهش از ۱۲ دلو/بهمن قابل اعمال است. منبع اصلی ارائه خدمات اینترنتی باند پهن و پرسرعت شرکت دولتی افغان تلکام است.
این کاهش به دنبال اعتراضهای کاربران اینترنت در افغانستان امروز (۲۹ جدی/دی) رسماً اعلام شد که آقای سنگین در مصاحبه خود با بیبیسی به این اعتراضها اشاره کرد.
او افزود: "هموطنان عزیز ما از ما سوال میکنند که چرا قیمت اینترنت در هند و پاکستان بسیار پایین است و در افغانستان چرا این قدر بالا است. هند و پاکستان ممالکی هستند که به دریا راه دارند. تمام کابلهای تحتالبحری فیبر نوری به این دو کشور آمده و وصل شده. به همین دلیل، در این ممالک این امکان هست که قیمت اینترنت بسیار پایین باشد."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شمار کاربران اینترنت در افغانستان به دو میلیون و چهار صد هزار نفر می رسد
او افزود: "افغانستان کشوری محصور به خشکی است. قیمت اینترنت ما وابسته به آن است که کشورهای همسایه با ما چه رویهای را اختیار میکنند. مثلی که ما در مسایل ترانزیتی خود مشکل داریم، در اینترنت هم عین مشکل را داریم."
به گفته آقای سنگین، در حال حاضر اینترنت افغانستان از طریق فیبر نوری از پاکستان وارد میشود و واردات اینترنت از پاکستان نسبت به ازبکستان و ایران، که افغانستان از طریق فیبر نوری با این کشورها متصل شده، ازرانتر است.
وزیر مخابرات گفت: "بیشتر ترافیک اینترنتی ما با دنیا از طریق پاکستان صورت میگیرد. البته ما با کشورهای همسایه مذاکره میکنیم که قیمت اینترنتی را که به ما میفروشند، پایین بیاورند."
براساس آمار وزارت مخابرات، حجم ترافیک انترنیت افغانستان در حال حاضر هشت هزار گگا بایت است و شمار کاربران اینترنت به دو میلیون و چهار صد هزار نفر میرسد.
یعنی ما ملت عرضه افغانستان رو هم نداریم
2 مگ مخابرات 74 تومن هم قیمت ارزونتر هم سرعت بیشتر روزی 16 تا 19 گیگ هم دان میکنه راحت خودمم داشتم برای دانلود عالی. این کولاک مسخره روزی 1 گیگ بیشتر سرعتش 4 مگ نیست بعدش میشه چقدر ؟ 120 کیلوبایت یعنی 1 مگ !!! روزی ماکس 9 - 10 گیگ. اطلاعات بیشتر رو هم از دوستانی که داشتن می تونی بگیری :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من یه سرویس محدود میخوام ماهی ۲ ۳ گیگ بدون دانلود رایگان شبانه و میخوام سرعتش تو روز خوب باشه بالای ۱۵۰، آسیاتک چیزی داره ؟
مثل اکو ۱۲۸ شاتل میخوام...
ممنون
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
سلام دوست عزيز من شهرستان نيشابور هستم . تهران فكر كنم نامحدود ميده مخابرات ولي تا جايي كه ميدونم تو شهرستان سرويس نامحدود نداره چون من خودم يوزر مخابرات بودم و متاسفانه سرويس نامحدودش رو حذف كرد و مجبور شديم بيايم آسياتك كه روزاي اول خوب بود ولي يه مرتبه خراب شدنقل قول:
فن آوا هم سرویس های نامحدودش مثل مخابرات هست. ببینید تو شهرتون فن آوا یا نمایندش سرویس میده یا نه.قیمت دو مگش هم 89 تومنه.نقل قول:
دوستان تو رو خدا جواب منم بدید . ممنون میشم .
سه روز پیش رفتم و یه مودم TP LINK W8151N خریدم . تنظیماتشو انجام دادم و بدون هیچ مشکلی وارد اینتنت شدم .
ولی من مودم رو برای اتصال از طریق وای فای به گوشی گرفته بودم که هر کاری میکنم گوشی وصل نمیشه به اینترنت . انگار واسه گوشی همه چی فیلتره . موبایلم ویندوزفونه . نه تو استور میتونم برم و نه آپدیتها !!! با کلی ذوق و شوق 70 تومن دادم به مودم ولی اینجوریه !!! :n03:
اتصال از طریق وای فای رو پیش یکی از دوستام هم انجام دادم ولی همون گوشی که سه روز اصلا وصل نمیشد ( با همون تنظیمات ) مثل آب خوردن به اینترنت وصل شد ISP اون پیشگامان بود !!!!
کسی تو این تاپیک مشکل منو نداشته ؟؟؟؟؟؟؟ چیکار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟ به خود آسیاتک هم ایمیل زدم ولی کو تا جواب بدن !!!
کسی میتونه راهنمایی کنه ؟؟؟؟؟
اینجور مشکلات برای مودم های تی پی لینک زیاده یه سرچ بزنید توی همین انجمن یا گوگلنقل قول: