وایمکس مبین نت و این سرعت؟؟ عجیبه واقعاً. اگه واقعاً نامحدودش چنین سرعتی رو با چنین مبلغی میده که خیلی عالیه.نقل قول:
Printable View
وایمکس مبین نت و این سرعت؟؟ عجیبه واقعاً. اگه واقعاً نامحدودش چنین سرعتی رو با چنین مبلغی میده که خیلی عالیه.نقل قول:
آقا یعنی نامحدود داری ؟نقل قول:
وایمکس دیگه ؟
مطمعنی ؟!!!!
والا من 1 مگ محدود دارم تا حالا بیشتر از 60 کیلو در رشت ندیدم پینگ هم که قربونش برم تا تهران 200 میلی ثانیه ستنقل قول:
تهران تا 130 کیلو هم دانلود کردم باهاش
وضعیت چی ثابت بشه ؟ چراغ لینک ؟نقل قول:
اگر آره که مشکل فیزیکیه , اسپلیتر رو وردار ومودم رو مستقیم به خط تلفن وصل کن
اگر باز مشکل داشت SNR خط رو چک کن شاید نویزت زیاد شده
یا زنگ بزن پشتیبانی
به نظر من که خوبه.نقل قول:
اگه اندیشه همچین سرویسی داشت راضی کننده بود!
حالا کدوم ISP ؟
آره عجیب نیست که !نقل قول:
فقط از ساعت 8 تا 20 میشه دانلود کرد که به نظرم خوبه .
پ ن پ GPRS ؟؟:n02:نقل قول:
آره عزیز ...
من 4 راه گلسار هستم .نقل قول:
آنتن هم نداره !! سرعت تا 120
دوستان صحی کیش، 2020 - دیگه با کارت دانشجویی سرعت 512 نمیدن؟
الان 256 دارم که سرعتش افتضاحه!
میگن قانون عوض شده، سرعت بالاتر از 256 مدرک حقوقی میخواد! خیلی سرعتشون خوبه که واسه 512 هم مدرک حقوقی میخوان! مسخره ها :n27: !
شروع کنن به پا*را*زیت انداختن ، اونموقع اوضاعت چطوره؟ تا حالا برات پیش اومده؟:n02:نقل قول:
این ورا از این چیزا خبری نیست :n02:نقل قول:
همیشه مثل برق می گیره :n09:
ولی واقعا سیگنال ها شون با هم تداخل می کنن ؟؟
من فکر می کردم فرکانس کاری شون با هم فرق داره ؟ :n13:
512 نامحدود مخابرات.. از امروز داغونتر شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
واسه من تغییری نکرده.
به نظرم شما که رشت هستی از اندیشه بپرس پورت خودش خالی داره برید اندیشه. اگه خالی داشت پول بدید براتون نگه دارن و به کسی ندن.
معلوم نیست دارن کجا را دست کاری می کنند.از حدود ساعت 4 پینگ رسید به 400 و کلا تعطیل هست اندیشه.
تائید میشه از ظهر تا حالا، افت و نوسان سرعت زیاد داشتیمنقل قول:
اندیشه خط 5
نقل قول:
احیانا شما هم مهندس مبین نت نیستی مثل اون دوستمون:n02:
حالا اگه 1 ماه سرعتت اوکی بود فکر کنم ارزش داره که بریم رو مبین نت:n22:
256 نامحدود اندیشه ... سرعت از 10 کیلو بالا نمیره ... بی خیال عادت کردیم ... حتما کنده کاریه
نمیدونم اندیشه چند روزه چشه...بعد افطار پینگ وحشتناک میشه و مدام تایم اوت میده!:n30:
انزلی 128نامحدود
نزدیک 2 هفته میشه اندیشه داغونه و پشتیبانی هم جواب درست و درمون نمیده :n21:نوسان سرعت دانلود رو نادیده بگیریم ... وضعیت وب گردی خیلی داغونه ... همین انجمن 20 ثانیه طول میکشه یه صفحه ی سبک و بدون عکسش کامل لود شه :n21:نقل قول:
+
فقط ساعت 7 تا 8 صبح اون حدودا اوضاع عادی و خوبه ... :n27: خطوط اندیشه هم ظاهرا روزه دارن تا هیچ data ای رو انتقال ندن :n02:
اینورا هوا آفتابیه:n02:256 نامحدود اندیشه پورت مخابرات:n06:
حتما اون بلایی که 2 هفته پیش سر پورتای مخابرات آورده بودن الان دارن سر پورتای خود اندیشه میارن:n09:
نقل قول:عزیزم بنده هم پورت مخابرات اندیشه ام خوب :n29: :n21:نقل قول:
+
جواب اندیشه که همین 1 ساعت پیش داد :
با سلام و احترام فراوان مشترک گرامی، مشترکینی تحت پوشش سرویس های مخابراتی می باشند، گاها با کندی سرعت و اختلالاتی رو به رو می شوند که این مشکلات به مخابرات گزارش گردیده و مخابرات در حال بررسی می باشد. بدیهی است، در حال حاضر این اختلالات از سوی شرکت اندیشه سبز خزر نمی باشد. با سپاس و احترام فراوان اندیشه سبز خزر :n29:
+
دوستان بنده باید کیو ببینم تا از پورت مخابرات برم پورت خود اندیشه !؟ چاره چیه ؟! :n27:اصلا فایده ای هم داره ؟! یا هر دو یه ... ان ؟ :n02:
هر دو یه .... ان :n02: خیالت راحت.خیلی خوبم با هم در ارتباط هستن (عین یه زن و شوهر:n09:) و اینی که میگن ما نمی دونیم و مطلع نیستیم و به ما ربطی نداره ، همش دروغه:n21:نقل قول:
اما اینکه چه کار دارن می کنن . حدود 3 هفته پیش به مدت یه هفته به بهانه ی نبود پهنای باند نت نداشتم:n13:بعدش که درست شد (بنده که نامحدودم اینجوریه ، قبلش اینجوری نبود:n24:) از ساعت 12 به بعد سرعت دانلود نصف میشه تا سر صبح که به حالت عادی برگرده:n14:
:n21:
آره من مدیر کلشم :n09:نقل قول:
از ساعت 8 صبح تا الان حدود 1.5 گیگ دان کردم :n18:
چه سرویسی؟نقل قول:
در زمان رایگان؟
1 مگ نامحدود .نقل قول:
رایگان نداره .
خوب مثل اینکه امروز مال ما هم شروع شد.تا حالا دو بار قطعی دیتا داشتم از صبح هر کدوم یک الی دو ساعت. آخر جان بکنید شما :n02:
سراسری بود عزیز.دارن مشکل را حل می کنند.برای من 3 بار قطع شد.نقل قول:
برای منم چند باری قطع شد (2020). گفتن تا 2 ساعت دیگه مشکل به طور کامل برطرف میشه.نقل قول:
نگفتن که علتش چیه؟(یعنی ممکنه مشکل افت سرعت کم بشه؟)نقل قول:
واسه منم قطع شده بود - فعلا درست شده
نه، پشتیبان تا تلفن رو برداشت گفت روز بخیر اگر به خاطر مشکل قطعی تماس گرفتید تا 2 ساعت دیگه مشکل به طور کامل برطرف میشه.نقل قول:
در مورد پهنای باند هم فکر نمی کنم به همین زودی ها مشکل حل بشه. چون تا حالا بین یک ماه و نیم تا 2 ماه گذشته ولی مشکل برطرف نشده و هر وقت هم زنگ می زنم می گن ما هم نمی دونیم کی مشکل حل میشه. و فقط داریم نامه نگاری می کنیم.
آقا یه چیزی میخوام بگم اسپم نیست
مخابرات مازندران هم 2 روز پیش نتش با کمی پهنای باند روبه رو شد که طبق گفته خودشون تو 2 روز مشکل کندی سرعت رو حل کردن
باید مخابرات استان شما پیگیر باشه تا پیگیری نکنن تو این کشور هیچی کارشو درست انجام نمیده
وای خدا دارم خواب میبینم؟!بعد مدتها داشتن سرعت 10 تا 20 کیلوبایت برثانیه یهو الان سرعتم شده 40-60 کیلوبایت....امیدوارم مقطعی نباشه!ضحی کیش 256 نامحدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم از سرور میهن دانلود:n04::n04:
:n04:
من تائید می کنم سرعت خیلی بهتر شده
امروز صبح هم قطع بود
مثل اینکه داره وضع بهتر میشه انشا الله که مقطعی نیست
سرعت من بهتر نشده که هیچ بدتر هم شده. قبلاً بین 25 تا 50 نوسان می کرد. الآن بین 20 تا 35 نوسان می کنه.
پینگ هم رفته بالا:
البته باید تا فردا صبر کنیم ببینیم تغییر سرعت چطور میشه.
ابن سؤال رو از پشتیبانی پرسیدم چیزی نمی دونست و می گفت که هنوز قطعی داریم و تا چند ساعت دیگه برطرف میشه. یعنی می تونه این افزایش سرعت برخی از دوستان به خاطر عدم استفاده همه کاربران و در نتیجه خالی شدن پهنای باند باشه. باید تا فردا صبر کرد.
فقط دوستان لطفاً تست پینگ رو می ذارن ببینیم وضعیت چطوره.
512 نامحدود مث سابق شد تا یه ساعت پیش داشتم با سرعت 70-80 اونم با نوسان دانلود میکردم پشتیبانی هم اصلا علت این قطعی و افت سرعت رو نمیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
افت سرعت شدید دیروز رو قطعی های امروز تکمیل کرد..!!
مثل اینکه قطعی سراسر استان بوده و تو چند روز گذشته هم یه سری استان های دیگه هم مثل مازندران و لرستان مشکل داشتن..!!
ما که دیگه قطع شدن کابل و برخورد لنگر و ازین جور اتفاقات تخیلی برامون عادی شده..!!!
حالا این دفعه ببینید چه بهانه هایی رو میارن..
واسه من تازه ساعت 5 وصل شد!
این تست بعد از وصل شدن مجدد :
تغییرات ظاهرا که مثبته! حالا بازم باید صبر کرد و دید..
اندیشه
برام جالبه موقعی که اندیشه اینترنتش قطعه(منظورم کاملا قطع و گرنه همیشه مشکل که داره)
یا تلفنشون کلا اشغاله یا اگه هم بوق بخوره کسی جواب نمیده
کلا خودشون رو راحت می کنن