پیش بینی قیمتش $150 هست و 4 نوامبر(اول تو آمریکای شمالی) عرضه میشه و یک بازی که میدونم همراهش به رایگان عرضه میشه، Kinect Adventures هست.
پیش بینی قیمتش $150 هست و 4 نوامبر(اول تو آمریکای شمالی) عرضه میشه و یک بازی که میدونم همراهش به رایگان عرضه میشه، Kinect Adventures هست.
سلام میشه 2 تا دسته رو با سیم و4 تا رو بی سیم به کنسول وصل کرد؟
سر جمع 6 تا
نه رفیق xbox360 بشتر از 4تا دسته رو ساپرت نمیکنه من خودم تست کردمنقل قول:
نقل قول:
4 تا دسته ه ه ه ؟؟!:18:
چی میخواین 4 نفره بازی کنید آخه شما؟!
دوستان من تو خرید xbox , Ps3 تردید دارم به نظر شما از لحاظ کیفیت بازی تفاوت ان چنانی دارن؟ بعد بازی های این کنسول همشون مشترک هست؟ قیمت های روز هم اگه دارین بگین یک راهنمایی کلی کنید ممنون برام این مهم که کیفیت بازی ها بالا باشه لطفا از روی تعصب نگین
هر چیز کامل تر و بهتر پیشنهاد بدین اگه در نزذیکی چیزی بهتری داره میاد که صبر کنم
بعد که رسیدم پشت شهرداری بگم مغازه میثم کجاست همه می دونن؟ :31:نقل قول:
ادرس دقیق بده قربونت. اسم مغازه ای، اسم کوچه ای، اسم خیابونی چیزی
عزیرم کیفیتاشون فرق زیادی با هم ندارن (به نظرم) ولی کیفیت جفتشون از PC کمتره. ولی خب خیلی وقته دیگه کسی pc رو تحویل نمی گیره. از روی کیفیت نمی شه تصمیم گرفت باید از روی بازی های انحصاری تصمیم گرفت.نقل قول:
مثلا اینکه شما Gears of war 2 رو دوست دارین یا Killzone . . من خودم یه هفتست 360 گرفتم هنوز هیچ تعصبی بهش ندارم
البته گرونی بازی های PS3 هم خودش یه بحث دیگست
همه بازی های مشترک نیستن، بیشترشون مشترکن. اونا هم که مشترک نیستن رو Sony یا Microsoft خودش یا منتشر می کنه (حتی می سازه) یا پول های هنگفت به سازنده هاشون میده تا اون بازی انحصاری بمونه.
New 360 اومده ولی هنوز کپی خور نشده. به نظرم ارزش صبر کردن نداره، تا بخوای صبر کنی براش تابستون تمومه. ممکنه به اخرای تابسونم نرسه
دمو از kinectکد:http://rapidshare.com/files/411916114/kinnn.flv
جالبه
داداش دستت درد نکنه ولی این برای دهه 90:31:نقل قول:
افرین به پستات اضافه شدنقل قول:
توپخونه-پاساژ شیرازی-فروشگاه حقیقتنقل قول:
سلام
دوستان این Kinect که میگین چیه و به چه درد میخوره؟
اینجا رو مطالعه کننقل قول:
forum.p30world.com/showthread.php?t=335629
کاربر محترم mp3 :
1.بهتره از این به بعد اول یه گشتی بزنی تا مطالب قدیمی پست نکنی
2.مگه من چی گفتم شما اینطوری ترش کردی
3. بهتره این بحث همین جا تموم بشه تا از زدن اسپم جلوگیری بشه
سلام
يه مشكل دارم ممنون ميشم كسي كمك كنه
1.فرمور درايو دستگاه من پريده چه طوري ميشه دوباره بر گردوند؟
2.cpu key دستگاه رو چه طوري ميشه گرفت ؟
سيستم اينفور دستگاه 73.63
ممنون
سلام میشه چند تا بازی توپ دونفره خوشگل موشگل موعرفی کنین؟
(به جز اسپلینتر سل و ارتش دو نفره :روزچهلم)
فوتبال دوست عزیز !! واقعا آخرت حاله !!نقل قول:
از تو که چیزی کم نشد !نقل قول:
پریـــــــــــــده !!!؟؟؟ چیکار کردی مگه با بنده خدا :31: !؟نقل قول:
منظورتون DVD-Key هست دیگه ؟! اینو توسط نرم افزار های Jungle یا iPrep و یا X-Flasher پیدا میکنن و همچنین با کیت مخصوص که مربوط به درایو های قدیمی تر میشد.
سیستم اینفور چیه ؟
عزیز شما این 2 مورد رو از کجا اوردین ؟نقل قول:
اول این که بازی های PS3 و X360 در نسخه های Multi کیفیت یکسان دارن
دوم این که PC از جفتشون بهتره ( در حالی که اکثر بازی هاش از 360 پرت میشه )
دقیق عکس چیزی هست که شما گفتی
فکر کنم کیفیت بازیهای دوتا کنسول تفاوت زیادی نداشته باشن ولی اونطوری که شنیدم CPU کسنول PS3 از XBox قوی تر هستنقل قول:
به غیر از مساله عنوان های احتصاصی ، مساله هزینه هم هست .
اگه میتونی هزینه کنی که کنسول کپی خور نشده بگیر با بازیهای اصل (Xbox) یا که PS3 بگیر
البته توی حالت offline کپی خور و اصل فرقی ندارن ولی اگه میخوای آنلاین بازی کنی و ار امکانات آنلاین استفاده کنی PS3 یا xbox کپی خور نشده بهتر هستن(البته الان به iXtreme LT 1.1 امکان بن شدن خیلی کم شده)
بازی های xbox توی بازار در دسترس تر هستن
بازی های xbox بین 3 تا 5 هزار تومان هستن.
بازیهای PS3 هم بسته به بازی و انصاف فروشنده فکر کنم قیمت های مختلفی دارن
البته توی تهران و مشهد ممکن هست جاهایی باشن که بازی PS3 کرایه میدن.
البته الان که کینت هم داره میاد به نظرم xbox جذاب تر باشه
بیشتر از نصف بازی های multi platform که میان نسخه 360 خیبی بهتر از ps3 هستنقل قول:
هم تو texture هم fps
اخرین نمونه ها هم bayonetta و red dead redemption
درسته که cell قوی تر از cpu کنسول 360 هست ولی Ram و gpu کنسول 360 قوی تر هست و در کنار cpu 3 هسته ای این کنسول یک قدرت خوفی بهش میده
cell اصلا نباید با این cpu مقایسه بشه چون ساختارش خیلی متفاوته
داداش اولی رو که هم چون خودم چندین گیم مختلف رو روی هر 2 کنسول تجربه کردم.هم اینکه توی ریویو های بازیها هست این مسائل. مثلا گیم اسپات. اگه مثل خودمی و حوصله ریویو خوندن نداری می تونین راه حل ساده و سریع که rating هاش هست رو چک کنی. معمولا بازی ها نسخه های 360 و ps3 شون یه نمره دارن ولی نسخه pc یه کمی نمرش بیشتره.نقل قول:
البته همیشه استثناهایی هم هست
دوم هم که نصفشو بالا گفتم. بقیش هم اینکه هنوزم هیج دستگاهی نمیتونه قدرت کارت های pc که با انواع سخت افزار مچ میشن رو روی کنسول بیاره. روز به روز گرافیک ها و CPU های جدیدتر و قدرتمند تر برای pc میاد ولی بازی ساز ها هنوز مجبورن بازی هاشونو برای کنسول ها با همون سیستم همیشگی، با کم کردن جزییات گرافیک و ... وفق بدن. بعدشم به اسم 1080p به خورد ما میدن. در حالی که کلی از جزییاتش کم شده
جمله مدیر تیم سازنده Crysis 1 رو وقتی که هنوز بازی بیرون نیونده بود رو یادت میارم که ازش پرسیدن چرا Crysis رو برای کنسول ها نمی سازین؟ گفت چون هیچ کنسولی نمی تونه اون چیزی که ما تصمیم داریم بسازیم رو اون طوری که ما می خوایم اجرا کنه
حالا اینکه چرا نسخه دوم قراره برای کنسول هم بیاد یه بحث دیگست
کنترل عالی ماوس+کیبورد هم که دیگه احتیاج به گفتن نداره
ثانیا پورت شدن که نشد دلیل. بازی ساز ها می تونن از هر پلتفرمی به پلتفرم دیگه بازی شون رو پورت کنن. اونم برای اینکه ساختنش دوباره کاری نشه. نه اینکه نمی تونن از همون اول برای pc بسازن. که اونم معمولا خوب از اب در نمیاد. باگ های فراوان، کنترل محدود و .... اخرین موردشم GTA IV بود که گند زد توی پورت کردن
اگه این طوریه اصلا فکر کردین خود بازی های کنسول رو با چی می سازن؟ مثلا red dead رو با چی ساختن؟ فکر می کنین گرافیکی که روی سیستم بازی ساز های استدویو راک استار نصب بوده چیه؟
به نظرم pc هم توی سخت افزار بازی و هم توی خود بازی هارقیب نداره. ولی خب دیگه تحویلش نمی گیرن، به خاطر دانلود های اینترنتی و ضرر های مالی شرکت ها و ...
ترش نکردم شیرینش کردمنقل قول:
شما چه کاره هستی به من میگی اسپم نزن؟
شرمنده فکر کردم حدودشو میگین.(واستون پ.خ میکنم):10:نقل قول:
بعد که رسیدم پشت شهرداری بگم مغازه میثم کجاست همه می دونن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادرس دقیق بده قربونت. اسم مغازه ای، اسم کوچه ای، اسم خیابونی چیزی
سلام دوستان
دسته ی ایکس باکسه من تو بازی خود به خود خاموش می کنه! دلیلشو نمی دونم
کسی می تونه راهنماییم کنه؟
ذاستی قبله اینکه خاموش بشه چند بار چراغ ایه دسته به صورت ضربدری چشمک می زنن
باتریشم عوض کردم ولی مشکلم حل نشده
لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره کمکم کنه
سلام. باتری چی میندازی؟نقل قول:
سلام دوستان
دسته ی ایکس باکسه من تو بازی خود به خود خاموش می کنه! دلیلشو نمی دونم
کسی می تونه راهنماییم کنه؟
ذاستی قبله اینکه خاموش بشه چند بار چراغ ایه دسته به صورت ضربدری چشمک می زنن
باتریشم عوض کردم ولی مشکلم حل نشده
لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره کمکم کنه
اگه الاکالاین میندازی بازم اینجوری میشه باید ببری تعمیر.
من هموني هستم كه aqua روزي ٢٠ بار به من اخطار مي دهنقل قول:
برای تک تک این موارد که گفتی جواب های چند حطی با لینک و مدرک دارم که دقیقا عکسش رو اثبات میکنهنقل قول:
و از بعضی دلایلت تقریبا خندم هم گرفت مثل این :
نقل قول:
با کم کردن جزییات گرافیک و ... وفق بدن. بعدشم به اسم 1080p به خورد ما میدن.
نقل قول:
معمولا بازی ها نسخه های 360 و ps3 شون یه نمره دارن ولی نسخه pc یه کمی نمرش بیشتره.
تو همین 3 تیکه نقل قول موضوع کاملا بر عکسهنقل قول:
به نظرم pc هم توی سخت افزار بازی و هم توی خود بازی هارقیب نداره
ولی خوب راستش رو بگم علاوه بر این که اینجا جاش نیست و بحث ادامه دار میشه و تاپیک به گند کشیده , خودم واقعا حوصله تایپ کردن و استدلال های تکراری برای چیزی که 6 ساله اثبات شده رو ندارم و دلیلی هم نمیبینم که بخوام دوباره اثبات کنم چون شما باز هم رو حرف خودت میمونی
پس به قول معروف
نقل قول:
بی خیال دادا ! همونی که تو میگی
aqua روزی 20 بار اسپماتو پاک میکنه:27:نقل قول:
ایکس باکس فلش 4 گیگ رو ساپورت میکنه ؟
مال من وصل میشه ولی باز نمی کنه داخلش فایل سیو بریزم ؟
تا 16 گیگم ساپورت میکنه :8:نقل قول:
(نه عزیز فقط 8 الی 16 رو Support میکنه متاصفانه)نقل قول:
آقا شرمنده اصلا حواسم نبود , من برای ریختن بازی گفتم حواسم به Save نبود. برای Save و داشبورد مشکلی با فضا نداره.
نقل قول:تمومش ميکنين يا نه !!؟؟ همينجوريش بار اطلاعاتي تاپيک 360 به نصف کشيده شده !! حالا شما 2 تا هم گير آوردين همديگرو !!؟نقل قول:
خب !نقل قول:
يکي از اصلي ترين موضوعات مطرح شده نسبت Price/Performance هست که مقايسه ي اين موضوع بين PC/Consol واقعا آدم رو متعجب ميکنه !!
شما الان براي خريد يک سيستم بر پايه ي Core i7 به غير کارت گرافيک نزديک به 650 الي 700 تومن نيازمندي 200 الي 250 تومن هم
کارت گرافيک ميخري ميشه چي ؟! ميشه 950 الي 1 ميليون تومن !! خب ! ما الان اين سيستم رو جوري در نظر ميگيريم که از نظر گرافيکي با Consol ها 5 الي 10% افزايش کارايي و گرافيک داره !! اونوقت قيمت چي !؟
در صورتي که ما اينجا 75% اختلاف قيمت داريم !! واقعا اگه يک آدم عاقل بشينه با خودش فکر کنه کدام گزينه رو انتخاب ميکنه !!!؟؟
تازه ! ما به يک سري از بازي هايي که براي PC نمياد رو هم در نظر نگرفيتم و همچنين مشکلاتي که تازگي ها بوجود اومده که يه نمونش DRM !!
مورد ديگه هم اينکه شما هيچ وقت نميتوني کيفيت بازي تو LIVE رو با XFire PC مقايسه کني .
شما در PC با انواع و اقسام سانسور ها و حذف يکسري موارد مواجه ميشي که در Consol ها اين قضيه اصلا وجود نداره !! چون امکان
دسترسي به ويرايش اطلاعات بازي وجود نداره !
من نمیدونم ما ایرانی ها چرا همش به فکر گرافیک بیشتر و هیجان بیشتر هستیم !! این همه نکته تو یک بازی در نظر گرفته میشه
اونوقت ما همش به فکر اینیم که کدوم گرافیکش قوی تره !
در ضمن دوستانی که نمیدونستن الان میگم تا بدونن !! کار کردن با Mouse کامپیوتر بیش ا ز 2 ساعت در مدت طولانی باعث آرتوروز دست و همچنین بیماری های مفصل انگشتان میشود
یه جوری هم دوستان تعریف میکنن که انگار کسی اینجا تا حالا با PC بازی نکرده !!
خوده من 8 سال PC باز بودم و سره همین قضیه نزدیک به 1 میلیون تومن فقط کارت گرافیک و Ram عوض کردم .
بازم بگید PC !!
یه سوال اگه داشبورد رو به غلط رو دستگاه نصب کنیم یا اون داشبورد مشکل داشته باشه کنسول dead نمیشه می شه دو باره داشبورد ریخت( منظورم از داشبورد مشکل دار اینه که مثلا فایل داشبوردی که دانلود کردی ناقص باشه)
------------------------------------------------------------------------------------
راستی اقا سعید من همون جا به ایشون گفتم که تموم کنه ولی ایشون ادامه دادن
باز همینجا ازش می خوام که تموم کنه
کاش جواب هاتو می گفتی، لااقل با پ.خ . چون واقعا خوشحال میشدم که یکی اشتباهامو برام تصحیح کنه. حداقل ادم اینجا ضایه بشه بهتر از اینکه جلوی عده زیادی ضایه بشه. حوصله استدلال ندارم که نشد حرف. مثل سردبیر روزنامه کیهان که هی می گفت دلیل و مدرک دارم و هیچوقت هم ارائه نمی داد. پس اگه جواب داری و نمی خوای تاپیک به گند کشیده بشه حتما برام پ.خ کن.نقل قول:
تعصب زیاد روی هر چیزی خوب نیست داداش
دوما من که بین حرف هام تناقض زیادی پیدا نکردم. جز اون 1080p و کم کردن جزییات. که باید بگم که کاملا همچین چیزی ممکنه. من که خودم توی ریپ کردن فیلم ها خری هستم برای خودم (اگه تعریف از خود نباشه) و تقریبا کار روزانم هست، به عینه همچین چیزی رو دیدم و کاملا ممکنه. فرق سایز هردو فیلم که 1080p ریپ شدن، چند گیگابایت هست. ولی یکی واقعی و اونیکی خالی بندی. با هزارتا ترفند هم نمیشه فهمید کدوم واقعیه کدوم نیست. فقط باید به چشم هات اطمینان کنی
پس زیاد تعجب نکن.
حالا اگه چشمه ای شما عادت کرده، اون یه قضیه دیگست. ولی من که تازه 360 گرفتم برام مشخصه کاملا
اگرم میگی چه ربطی داره این دو موضوع که هیچی دیگه، اصلا من معذرت می خوام پس:
نه داداش. اصلا همونی که تو میگی.نقل قول:
پس به قول معروف:
بی خیال دادا ! همونی که تو میگی
فقط اگه حرف های همو قبول نداریم با لحن بدمون روی تاپیک تاثیر منفی نذاریم
تمام حرف هاتونونو قبول دارم جز اون درصد 5 الی 10 درصد اختلاف Performancنقل قول:
درصد بیشتر از این حرف هاست. البته متفاوته در بازی ها.
Price/Performance هم قبول دارم برای همینه که خودمم پاشدم رفتم 360 گرفتم. ولی به حرف های خودمون گوش کنیم. Price/Performance یعنی در قبال پولی که میدی Performanc می گیری. پس یعنی می تونی با پول بیشتر Performance بیشتری هم بگیری. یعنی همون حرف اولیه من.
اون سری از بازی ها هم که برای PC نمیاد هم که گفتم خودم، خیلی وقته کسی PC رو تحویل نمی گیره
که بازم بگم: برای همینه که خودمم رفتم 360 گرفتم
چرا ناقص :31: خب خیلی راحت میشه از جایی Download کرد که 100% مطمئن باشی. مثل سرور های EasyXbin - خود سایت MS.نقل قول:
=============
ممنون از درایتت .
من درصد رو برای بازی های Port شده گفتم نه بازی هایی که مثل Crysis 1 برای PC انحصاری بودن.نقل قول:
خب در قبال پولی که میدیم چقدر Performance میگیریم !؟ این مهمه عزیزم.
ببین اصلا نمیشه گفت که میساختن و میشد و ... چون ما باید با واقعیت زندگی کنیم نه با چیزی که وجود نداره حتی اگه امکان بوجود آمدنش هم باشه باز باید با چیز هایی که موجود هست تمام مقایسه ها در نظر گرفته بشه !!
کلا به نظر من بیهوده ترین و خسته کننده ترین بحث دنیا همین PC و Consol هست که خیلی هم اعطش آوره و هر چقدر بحث بشه
تمومی نداره .
سلام
میخاستم یه ایکس 360 بگیرم حالا چندتا سوال داشتم
ایا بازیهای سری قدیم xbox رو میخونه (نه 360)میخاستم بازی mortal kombat shaolin monk رو اجرا کنم
2. قیمت مدل الیت چقدره و همینطور ارکاد
ایا مدل ارکاد بخرم می تونم بوسیله فلش یو اس بی کار هارد رو انجام بدم یعنی بازی رو روی فلش نصب کنم
. یه فروشگاه عالی که خداشناس باشه اگه سراغ دارید برای خرید معرفی کنید (اگه پیام خصوصی برام بزنید بهتره)(خرید اینترنتی)
.جریان این ریجن چیه کدومش بهتره ؟
آره ساپورت میکنه من الان 2 گیگ انداختم هم داشبورد روش نصبه و هم سیو ها .نقل قول:
نکته ای که هست اینه که فلش باید بوسیله کنسول یه بار فرمت بشه که با این کار بخشی از فضای فلش به کنسول اختصاص پیدا میکنه و بعد از این فرمت تا زمانی که دوباره اونو توی کامپیوتر فرمت نکنید نمیتونید در جایی غیر از خود کنسول از این بخش فلش استفاده کنید. در مورد 4 گیگ فکر کنم کل حجم فلش به کنسول اختصاص پیدا میکنه
اوه اوه :31: خدا خیرت بده من اصلا حواسم نبود .نقل قول:
دوستان من می خوام یه x box بخرم.آخرین کنسولی که خریدم سگا بود پس از بازار پرتم و هیچی حالیم نیست.:31:
لذا چند تا سوال داشتم
1-اولا هنوز مدل primium پیدا میشه؟اگه میشه قیمتش چقدره؟
2-مدل arcade خروجی html داره؟
3-قیمت مدل arcade چقدره؟
4-هارد الیت دقیقا به چه درد می خوره؟(غیر از ریختن موسیقی و این حرفا)
5-مشکل سه چراغه شدن حل شده؟اگه نشده چطور باید تشخیص بدم؟
6-اگه برم بخرم باید چه چیز هایی رو امتحان کنم تا ببینم که خراب نیست؟
7-هر توصیه ای دارین بگین لطفا
متشکر
هیییی !!! یادش بخیر سگا !!! اون بازی خرگوشه ...نقل قول:
1 - خیر
2 - بله
3 - دقیقا نمیدونم فکر کنم زیر 250,000
4 - گرمای کمتر زندگی بهتر :31: ... Load سریعتر زندگی بهتر :31: ... عمر بیشتر زندگی بهتر :31:
5 - بله
6 - از جای معتبر خریداری کنید خیالتون راحت !!!
7 -کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=349872
سلامنقل قول:
1 - همه بازی ها رو نه
یک لیستی هست به اسم backward compatibility که فقط اونها رو اجرا میکنه
و حتما باید دستگاهت هارد هم داشته باشه
لیست کامل این بازی ها به همراه توضیحات تکمیلی این جا هست :
2-کد:http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Xbox_games_compatible_with_Xbox_360
340 و 230 تومان به ترتیب
3 - بله
4 - همین اقا میثم خودمون با ای دی joykiller360
اینجا هم تاپیک دارن
5 - پالکد:http://www.bazyrayaneh.com/forum/showthread.php?t=5790