سينا من گفتم كم نيارم اين كار كردم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط *سینا*
Printable View
سينا من گفتم كم نيارم اين كار كردم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط *سینا*
بنا بر گفته هرودت، مورخ يوناني 3851 سال پيش در چنين روزي هنگام طلوع آفتاب در يك روز گرم تابستاني مردي قوي هيكل سوار بر اسب سفيد با توشه سنگين و ابزار جنگي پس از گذر از كوهها دشتها نامه پادشاه خود را به پسر پادشاه كه در حال نبرد با دشمن بود تحويل داد كه سرنوشت آن جنگ را دگرگون ساخت. در نامه نوشته شده بود: پسرم، هر دري وري كه بهت ميرسه، نخون!
زن بايد نجيب باشه مثل اسب، چشماش قشنگ باشه مثل آهو، زيبا و باوقار باشه مثل طاووس، ولي مرد فقط كافيه خر باشه!
خرسها با يه ظرف عسل خر ميشن، اسب با چند حبه قند، سگ با يه مقدار استخوان، مرد با زن زيبا، زن با تمجيد، راستي تو هنوز موز دوست داري؟
از وقتي تو رفتي چراغهاي خونمون خاموش شده، آخه نفت رو واسه چي برداشتي و رفتي؟
تو خيلي ميفهمي! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! تو خيلي باهوشي! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ميفهمي . . . . . . . . . . . . . . . . . . باهوشي . . . . . . . . . . . . . . . . . . (اساماس تلقيني براي مونگولا)
وقتي به چهرهي تو فکر ميکنم، به شوخ طبعي خدا پيميبرم!
آخرين فتواي مراجع : احتكار اس ام اس حرام بوده و پاسخ دادن به آن از واجبات است !!!!!!!
m.b.m از مطالب قشنگت ممنون.
نقل قول:
نوشته شده توسط shahabstar
خیلی باحا بود مرسی :biggrin: