انگار اینجا هیچکس نیست من موندم چرا الکی تاپیک بالاست :18:
انگار اینجا هیچکس نیست من موندم چرا الکی تاپیک بالاست :18:
با درود
ایا در گوشی w880 میتوان تاریخ میلادی روی صفحه گوشی را به فارسی تبدیل کرد؟
بوسیله تم یا روشی دیگر.
ممنون
سلام خدمت همه ی دوستان
سال نوتون مبارک باشه
من توی چندتا گوشی سونی اریکسون قبلا دیده بودم اس ام اسی که جدید میاد یا میفرسته نمیاد اول اینباکس یا سنت الان برای گوشی خودم این مشکل پیش اومده نمیدونم باید چیکار کنم هرکاری هم کردم اگه از اساتید محترم کسی میدونه خواهش میکنم راهنمایی کنه
با سلام به دوستان عزیز و عرض تبریک سال جدید
گوشی c905 دارم . وقتی گوشی رو شارژ میکنم نمایشگر باتری فول میشه در صورتی که در phone status شارژ باتری رو 92 یا 98 و ... نشون میده . به نظر دوستان علت چی میتونه باشه؟
از کمک و راهنمایی عزیزان بی نهایت ممنونم
موفق و پاینده باشید
سلام یه سوال دارم که خیلی برام مهمه و اون اینکه آیا صفحه نمایش hazel هم مثل elm کم نور و ماته؟اول میخواستم الم بگیرم قیمتش هم خیلی مناسبه ولی وقتی صفحه نمایششو دیدم بدجوری ضد حال خوردم و اصلا صفحه نمایش درخشانی نداره
سلام از بچه ها کسی هست منو راهنمایی کنه این داستان علاءالدین چیه هر گوشی که میخوای بخری میگه باید یه برنامه نصب کنی تا بشه کار کرد باهاش بعد میگه فارسی هم بریزم از این داستانا میگن کلی هم پولشو میگیرن واقعا کمکی میکنه یا اینکه پول اضافه تو جیب ریختنه؟
سلام
من يه گوشى w760دارم مدام هنگ ميكنه و بعد صفحش بنفش ميشه مدت بين هنگ اول تا بعدى از 1دقيقه داشتم تا 24ساعت
بدون رم هم اين اتفاق ميفته
باتريشو عوض كردم فلشش كردم فلتشو عوض كردم ولى تاثير نداشت
ديگه راهى به ذهنم نميرسه شما بگيد چيكار كنم؟:-(
سلامنقل قول:
این داستانا فقط برای طبقه ی اول هست.
بی خود پول بابت برنامه و فارسی و .... نده. هر چی بخوای تو همین فروم هست.
بهترین جا برای خرید گوشی : طبقه ششم
بدترین جا برای خرید گوشی : طبقه اول
موفق باشی.
سلام من j10i2 دارم.. کیفیت عکسش خوب نیست.. روش یه رم 4 گیگ انداختم که مدتیه همش هنگ میکنه... اینترنتشم کار نمیکنه.. چی کار کنم؟
سلام دوستان
قصد خريد X10 min دارم.
در مورد X10 mini سوني اريكسون كجا ميتونم اطلاعاتي راجع به مشكلات و نقصها و همچنين رفع نقصهايش پيدا كنم؟
لطفا لينك مربوطه رو بديد.
منتظرم
پيشاپيش ممنونم