1.1.1 که همون فایل اصلی بازی وقتی نصب میشه اولین ورژنه یعنی همون 1.1.1
Printable View
1.1.1 که همون فایل اصلی بازی وقتی نصب میشه اولین ورژنه یعنی همون 1.1.1
توی سایت اصلی بازی ورژن 1.2.5.0 نیست
مگر از سایت هایی که از قبل لینک گذاشتن پیدا کنی یا تو گوگل سرچ کنی ببینی پیدا میشه
میگم مشکل از نسخه بازی نیست؟
حالا دارم بازیو دانلود میکنم بببینم این یکی درسته
از سایتش دانلود کنی بهتره
دوستان سلام...
یه مرد پیدا بشه تمام پچ هاییکه اومده رو با آموزش در مورد نصب و بالا بردن ورژن ها ی 1.1.1 و 1.1.3 و ... بذاره صفحه اول تاپیک و کاری کنه که به روز باشه .
هرچی میگردی این صفحه هارو سردرد میگیری !!
بچه های گل گلاب پیشنهاد میکنم ورزن1.5 نقشه مصرو دانلود نکننن.چون محدودیت سرعت 130 کیلومتر براش گذاشتن
کار زیاد سختی کردن خسته نباشن اینو که خودمون هم درست میکنیم :دی
بیارن یه کاری کنن بار به همه جا بره نه اینکه بریم مثلا tunis و کل بارا بره genova خسته شدم از این وضعش اینو درست کنن یه کار کنن با پروفایل قبلی هم بتونیم کار کنیم
حیف خیلی قاتی پاتی فایلهاش و من این روزا اصلا حوصله ندارم خودم میشستم ادیت میکردم
اون قبلی هم داشت باید خودت تغییرش بدی طبق درستور العمل تاپیک های قبل
سلام دوست مننقل قول:
صفحه اول تاپيكو نميشه ديگه كاري كرد چون بيشتر از 6 ماه شده كه تاپيك راه افتاده و ديگه نميشه اديت كرد
شما چجور مدي ميخواي بگو اگه در توانم باشه كمك ميكنم:n01:
محدوديت ميشه بر داشتنقل قول:
اول مد رو با نرم افزار winrar يا 7zip باز كنيد بعد از پوشه هايي كه هست پوشه ي def رو باز كنيد بعد فايل game_data.sii رو با نت پد باز كنيد و دنبال truck_speed_limit بگرديد عددش رو ،رو هر چي ميخواهيد بزاريد تا اون عدد ميتونيد بگازيد
در ضمن truck_damage_coef و trailer_damage_coef و truck_to_trailer_dmg رو عددهاشو به 0 تغيير بديد ديگه ماشين آسيب نميبينه
بعد كه تغييراتو انجام دادين ببندين بعد ازتون ميپرسه ميخواهيد سيو كنيد كه yes رو ميزنيد بعد برنامه ي winrar يا 7zip از شكا ميپرسه ميخواهيد آپديت كنيد آرشيو رو كه ok يا yes حالا دقيق يادم نيست رو ميزنيد و تاييد ميكنيد
اميدوارم به دردتون بخوره:n01: