نقل قول:
نه مثل اينكه نيست!انگار اينجا فقط به آدماي خاصي جواب داده ميشه!منم مثل اينكه اشتباهي اومدم و بايد جاي ديگه اي دنبال حل مشكلم باشم!:41:
Printable View
نقل قول:
نه مثل اينكه نيست!انگار اينجا فقط به آدماي خاصي جواب داده ميشه!منم مثل اينكه اشتباهي اومدم و بايد جاي ديگه اي دنبال حل مشكلم باشم!:41:
یک سی دی Ubuntu نسخه ی 9 به بالا پیدا کن. سیستم رو از طریق همین سی دی بالا بیار تا وارد محیط Ubuntu بشه. دقت کن که install رو نزنی. فقط از روی سی دی بالا بیا.نقل قول:
حالا دونه به دونه USB هاتو امتحان کن ببین مشکل همچنان پابرجاست یا خیر...
اگر در محیط Ubuntu مشکلی وجود نداشت پس مشکلی که داخل ویندوز دارید میتونه از خود ویندوز, درایوها و یا نصب برنامه هایی که در کارکرد USB اختلال ایجاد کردند باشه. ویندوز رو عوض کن .. پیشنهاد 64 بیتی... درایو ها رو آپدیت کن... پیشنهاد از سایت اصلیشون... برنامه هایی که معتبر نیستند نصب نکن... پیشنهاد اگر هم نصب کردی سعی کن هیچ وقت از پچ جهت کرک کردن استفاده نکنی و همیشه کیجن یا سریال و یا Retail استفاده کن.
اگر باز هم مشکل وجود داشت در این صورت مشکل شما سخت افزاری هست و اینجا کسی کمکی نمیکتونه بکنه. بهتره بدی بیرون چک بشه.
با سلام خدمت دوستان عزیز من لپ تاپ inspiron 1545 dell دارم دو تا ویندوز نصبه یکی xp و یکی 7 مشگل اینجاست که تو ویندوز 7 وایرلس اطراف رو پیدا میکنه ولی در xp هیچ وایرلسی رو نمیتونه سرچ کنه کسی می دونه علتش چیه ؟ .لطفا کمک کنید ممنون.
به خاطر نرم افزار خود دل هست باید با اون پیدا کنی نه خود ویندوز
اگه میخوای خود ویندوز رو فعال کنی برو توی پراپرتیز وایرلس تب دوم چک باکس اولیو تغییر بده
خدایی یادم نیست دقیق چی بودش
اگه میخوای عکس بزار بهت بگم
پیدا میکنم. موقع نصبش این پیغامو میده the devise may not be present or could have been ejected/unplugged from the system.Aborting the install please insert the card and try the in staller again . این مشگلو فقط در ویندوز xp دارم .در ویندوز 7 به راحتی وایرلسهارو پیدا میکنه
سلام دوستان من لپ تاپ inspiron N5010 Dell هستش،این یه card reader داره ولی وقتی رم رو میذارم داخلش نمیخونه رم روفمشکل چیه ؟ چیکار باید کنم؟
درایورش رو نصب کردی !!؟؟نقل قول:
سلام
یه مدتی هست این پیام در لپتابم ظاهر میشه به نظرتون باید چیکار کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد دوباره یکی دیگه ظاهر میشه میگه نتونست آنالیزش بکنه
ممنون
مشكل نوت بوك نیستنقل قول:
در واقع آنتی ویورس یك فایل مشكوك پیدا كرده كه براش مسجل نیست كه ایراد داره و ویروس هست
میفرسته واسه شركت اصلی از طریق نت كه بررسی بشه
نگرانی نداره
كسي از دوستان ميتونه مشگلمو حل كنه؟نقل قول: