به به رتبه های تک رقمی و دو رقمی و سه رقمی بیان خودشونو معرفی کنن ... :)
Printable View
به به رتبه های تک رقمی و دو رقمی و سه رقمی بیان خودشونو معرفی کنن ... :)
ببینم با 15000 میشه کجا نرم افزار خوند ؟ ؟ !
ادبیات خیلی سخت بود دو تا سوال که شمارش معنای کلمات نادرست بود یکی هم شمارش نویسندگان بود. خلاصه تو ادبیات جنایت کرده بودند. بقیه عمومی ها هم خوب بود.
ریاضیش از پارسال آسونتر بود اما بازم مشکل بود فیزیک متوسط بود. شیمی رو هم آسون گرفته بودند.
چطور میشه به سوالات دسترسی پیدا کرد؟ آخه چرا نمیذارن روی سایت؟
اینطور که گفتی سوالا ادبیات مثل گزینه 2 بوده که تعداد کلمات غلط معنی شده رو دادن.نقل قول:
من که همیشه اشتباه میزدم نامردا:13:
خدا رو شکر من 2 سال پیش خوش گذروندمتمموم شد رفتنقل قول:
حالا دیگه واقعا خوش بگذرونین:10:
من نظرمو راجب کنکور و اینکه چطور دادم بدم ، بن میشم !
چرا همه میگن شیمی آسون بود؟ مسئله ها رو که میخواستم حل کنم با ماشین حساب هم نمیشد حل کرد.
نگید که میشه ساده کرد و از این حرفا، به هیچ عنوان اصلآ نمیشد حلشون کرد. شایدم من خنگم. ولی واقعآ ما نسل سوخته
در حقمون خیلی دارن بدی میکنن اون از امتحان نهایی ها که نوبت ما شد حسابان این جوری اومد. اینم از کنکور
اصلآ این کنکور بود یا المپیاد؟
بلاخره تموم شد..:8:
اینا نظره منه:
فارسی : فقط چندتا اولی هاش سخت بود
عربی: تقریبا" سخت بود
دینی: آسون
زبان: متوسط
ریاضی :متوسط
فیزیک : سخت!
شیمی : آسون!
در کل به نظرم خوب بود و فکر کنم غیر از فیزیک بقیه رو تقریبا" خوب دادم..
دقیقآ تایید میشه. تشکر رو نبود نقل قول کردم. سر جلسه اینقدر فحش دادم به طراحان سوال عقده ای مشکل دار.نقل قول:
البته ببخشید اینجا اینطور صحبت میکنم ولی دیگه خیلی مسخره بود.
---------- Post added at 12:22 PM ---------- Previous post was at 12:21 PM ----------
دینی کجاش آسون بود:19:نقل قول:
لطفآ قضاوت رو بی طرفانه انجام بدید اگر تو درسی ضعیف یا خیلی قوی هستید از سطح بقیه رو هم در نظر بگیرید(ولی میدونم کار سخته چون فقط هر کسی از خودش خبر داره)
در کل سخت بود. راستی سوالا رو از کجا باید گیر بیاریم (منظورم همراه با پاسخ تشریحی)