نرو طرفش بخوای بخری خیلی گرونه!!!!نقل قول:
برای -- هم اونقدر دست زیاد شده که چیزی بهت نمی رسه و از طرفی درست هم نیست
Printable View
نرو طرفش بخوای بخری خیلی گرونه!!!!نقل قول:
برای -- هم اونقدر دست زیاد شده که چیزی بهت نمی رسه و از طرفی درست هم نیست
50 درصد قیمت سرویسا رو زیاد کردن بعد ژست میگیرن میگن 25 درصد سرعتا رو زیاد خواهیم کرد ... انتظار دارن کف و سوت هم بزنیم براشون!
باید یه فکری برای این سرویسای یک به ده کرد زبون خوش حالی مخابرات نمیشه باید دادو بیداد کرد ! مانزندارن رو مثال نمیزنم همین تهران که سرعتای مثل ما دارن چرا نصف ما پول میدن! مگه ما جز ملت ایران نیستیم؟
طبق اعلام خودش کاربرنقل قول:
sc@ry
از عوامل مخابراته که این تنوع سرویسی رو ایجاد کرده !!! هر چی دلت می خواد بهش بگو
داداش این افزایش 1به 5 ها اعمال شده ؟؟نقل قول:
الان من دارم با سرعت قبلی دانلود می کنم
512
60 تا
جدی ؟ اقا خدا وکیلی خودت بیا بگو اگه کاره شماست هدف چی بوده اصلا ؟ توضیح بده این سرویس که مدام سرعتش بین 60 تا 70 تاس چه فرقی با 512 داره ؟ اگه میگی شیر شده نباید یه نوسان یا افزایش سرعتی داشته باشه ؟ من پولم رو پس میگیرم ولی این سرویسهای مسخره رو حذفش کنید بهترهنقل قول:
بله به این میگن اینترنت ماهواره ای دوطرفه و این را میتوان ردیابی کرد و البته فکر نکنم شرکتهای مثل open sky اجازه داشته باشن به کاربرهای معمولی سرویس بدند. اما در ایران برای کاربرای عادی همش یکطرفه است گه قبلا توضیح دادمنقل قول:
sc@ry الان من بخوام 512 نامحدود 60 کیلوبایت دانلود کنم کدوم باید بگیرم؟هزینش چقدره؟نقل قول:
چرا تو تهران قیمت افزایش نداشته ولی اینجا...
چرا سرعت تو شهرهای مثل مازندران تا 1 مگ میرسه ولی اینجا...
نیازی نیست برای اینترنت ماهواره ای پول بدین.با کارت دی وی بی میشه دانلود آفلاین داشت و تو چند تا گروه عضو شد و فایل هایی که بقیه دانلود میکنن برای شما هم میاد.خودش یه نوع سرگرمی و تنوعه : دی
اوضاع دانلود افلاین هم خیلی خرابهنقل قول:
به خاطر پارازیت و از طرفی -- مک ها کسی دیگه دانلود نمی کنه
این فرومها هرچی دلشون بخواد دانلود میکنن و سلیقه کاربراشونو در نظر نمیگیرند در ضمن پول هم میگیرن و گاه گاهی هم دوره های رایگان برای کسب مشتری بپا میکنند ولی در کل به دوستان توصیه میکنم نرن پاشن یک --- بخرن برای دانلود آفلاین چون الان اوضاعش اصلا خوب نیست در بهترین شرایط شاید ساعتی 1 تا 4 گیگ دانلود داشته باشی و خیلی هاش هم چرت و پرت است ...اما توی سالها 83 تا 87 اوضاعش خوب بود و توی یکساعت میتونستی 20 گیگ هم دانلود داشته باشی و اکثرا هم بدربخور ولی الان اصلا اوضاعش خوب نیستنقل قول: