به نظر من به ریسکش نمی ارزه و بهتره اقدام کنید ... عکس دار کردن شناسنامه اصلا کاری نداره یک صبح تا ظهر بیشتر طول نمی کشهنقل قول:
من کارت ملی هم ندارم!!!!
شناسنامم عکس نداره!!!!
چی کار کنم؟
به نظر من به ریسکش نمی ارزه و بهتره اقدام کنید ... عکس دار کردن شناسنامه اصلا کاری نداره یک صبح تا ظهر بیشتر طول نمی کشهنقل قول:
من کارت ملی هم ندارم!!!!
شناسنامم عکس نداره!!!!
چی کار کنم؟
طول میکشهنقل قول:
گواهینامه
کارت ملی
کارت دانش اموزی
از این چیزها هم ببر
ضرر نداره
می تونید یک اتود 1 بخرید که هم باهاش محاسبات را تو دفترچه انجام بدین هم گزینه ها رو پر کنین ...نقل قول:
بچه ها توصیه می کنم اتود همراه خودتون داشته باشید! چون دفترچه ی کنکور کوچولو است و جای زیادی برای محاسبه نداره!
و مثل دفترچه قلمچی یا سنجش نیست! برگ ها ی دفترچه اندازه ورق های کتاب دینی پیش دانشگاهی است
هر چی بود درس هم نتونستیم بخوانیم
و چیزی بارمون نیست
به دانشگاه آزاد هم راضی هستیم
اگر نزدیک به محل سکونت باشد که عالی هست
اگر قبول نشم باید برم سربازی
بنابرین دعا های خالصانه ی خود برای بنده را فراموش نکنید.
با سپاس از همگی دوستان
والا من که عکس دار کردم طول نکشید ، حالا شما میگی خوب حتما طول می کشه :31:نقل قول:
همچین ریسکیم نیس قبول که نمیشم یا نگران بر باد رفتن زحمت 1 سالم که نیستم...نقل قول:
به نظر من به ریسکش نمی ارزه و بهتره اقدام کنید ... عکس دار کردن شناسنامه اصلا کاری نداره یک صبح تا ظهر بیشتر طول نمی کشه
همون کارت دانش آموزی و با شناسنامه میبرم....الان زنگ زدم به ناظممون گفت من تو حوزه هستم هواتو دارم مشکلی نیس واسه
شناسنامه......
کارت آزاد رو کی باید گرفت ؟
میشه صبح ازمون تو حوزه گرفت؟
فکر نکنم سوالا انقدر زیاد باشه شما چند تا تالیفی گویا گذاشتی تو سوالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :46:نقل قول:
بچه ها شونصد میلیارد درهم بدید کلید کنکور امسالو بگیرید!:biggrin:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خدایا یعنی میشه................. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما مطمئنید؟ آخه اگه قبل از آزمون اثر انگشت بزنیم از کجا معلوم مال خودمون باشه ....نقل قول:
نوشته قبل آزمون پر کنید ! خب ما هم هین کارو می کنیم دیگه!
لینک میشه بدید؟ ممنون
برادر عزیزنقل قول:
اگر نگران این موضوع هستید
یک پرینت دیگر هم بگیرید.
یکی رو انگشت بزنید و یکی دیگه رو خالی ببرید.
اما مشکلی اصلا پیش نمی آد. :40: