خود شما کانون بودی؟نقل قول:
من نزدیک به 6 ترم کیش بودم
بدش رفتم سربازی
حالا میخوام ادامه بدم
Printable View
خود شما کانون بودی؟نقل قول:
من نزدیک به 6 ترم کیش بودم
بدش رفتم سربازی
حالا میخوام ادامه بدم
برای منفی کردن فعل have ... باید همانند افعال دیگه با do/does منفی بشه در حال ساده و در گذشته ساده هم مسلما" با didنقل قول:
مثال: I have a care
- : I don't have a car
کاملا اشتباه هست اگه بگیم: I haven't a car
+
have not برا منفی کردن زمان ماضی نقلی استفاده میشه (present perfect) :
I haven't eaten Sushi
had not هم فقط براي ماضي بعيد استفاده ميشه ؟ در غير اين صورت هميشه از didnt have استفاده ميكنيم ؟
برای منفی کردن جملات past perfect(گذشته کامل) از had not استفاده میشه. بقیه موارد همونطور که خودت گفتی Didn't haveنقل قول:
درسته سپید خانم.بستته به معنی میتونه اشتباه باسه.اما از نظر ساختار جمله مشکلی نداره که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته من همچنان رو نظرم هستم که it آخر اشتباه ِ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه فرق ندارن دکتر.تو جمله بهتر میشه فرقاشون رو بررسی کرد.نقل قول:
dont have با have not چه فرقي ميكنه ؟!
نقل قول:
کسی نیست جواب بده؟؟؟
یه سوال آسون :20:
داداشم کلاس زبان ثبت نام کرده حالا میخوان ازش مصاحبه بگیرن ... از همین چیزا که اولش میگیرن :31: باید خودتو معرفی کنی و این حرفا ... حالا یکی این جمله فارسی رو واسم به انگلیسی تبدیل کنه :31: :
من فارغ التحصیل رسته ی مهندسی صنایع دانشگاه آزاد نراق واقع در 16m دلیجان هستم :31:
I have graduated in Industrial engineering field from Azad university of the Naragh in which placed at 16 KM from Delijan.نقل قول:
پ.ن: به نظرم داداشت بهتره اگه زبانش خوب نیست راستشو بگه و از همون ترم یک شروع کنه. در غیر اینصورت فقط سر خودشو کلاه میزاره!
با سلام ممنون میشم معنی این جمله ها را لطف کنید
the facts outweigh his argument
a walk sharpens the appetite
این حقیقت به استدلال او اعتبار( ارزش) میبخشد ( میدهد)نقل قول:
پیاده روی اشتها رو زیاد میکنه