پس چرا مال من چیزی ننوشته روش؟نقل قول:
چه كتابي گرفتي؟رياضي عمومي 1 دو جلده..
Printable View
پس چرا مال من چیزی ننوشته روش؟نقل قول:
چه كتابي گرفتي؟رياضي عمومي 1 دو جلده..
خخخخخخنقل قول:
نيست خيلي وقته پاس كردم رياضيارو يادم رفته...
شرمنده رياضي 2 دو جلده رياضي 1 يه كتاب 600 صفحه اي بود.
آقا اين درس آزمايشگاه فيزيك 1 چرا توي ليست انتخاب واحد نيست ؟؟؟
من ميتونم آز فيزيك 2 را همزمان با درس فيزيك 1 بردارم ؟؟
نقل قول:
نه نميشه .از فيزيك 2 رو بايد همزمان با فيزيك 2 يا بعد از پاس كردن فيزيك 2 برداريد.
من هم راه گرفتم هم طلایی اما به نظرم راه بهتره هم حجم صفحاتی که درسو توضیح داده کمتره هم بیان درسش بهتره تستاشم خیلی جامع است طلایی هم اون درسایی که جواب سوالاشو زیره تستاش داده خوبهنقل قول:
پیام نور رشته زیست شناسی هم داره ؟
نقل قول:
درسایی که پیش نیاز داره مثل اصول حسابداری 1 و 2 یا هر درس دیگه ای اگه 1و برداری بری سر امتحان و قبول نشی از ترم بعدش با هماهنگیه کارشناس رشته میتونی هم 1 و هم 2 رو با هم برداری
بله داره.نقل قول:
پیام نور رشته زیست شناسی هم داره ؟
بله براي درسهاي غير عملي اينكار رو ميشه انجام داد ولي براي ازمايشگاه نميشه.بايد همزمان با درس غير عمليش باشه يا بعد از گذروندن اون درس.نقل قول:
درسایی که پیش نیاز داره مثل اصول حسابداری 1 و 2 یا هر درس دیگه ای اگه 1و برداری بری سر امتحان و قبول نشی از ترم بعدش با هماهنگیه کارشناس رشته میتونی هم 1 و هم 2 رو با هم برداری
فردا ثبت نام فراگیر شروع میشه، درسته؟
ثبت نام اینترنتی هست دیگه درسته؟
دوستان مثلاً اگر یکی 2 سال افتاده باشه یا به هر دلیلی 2 سال درجا زده باشه میتونه امسال برای فراگیر کارشناسی ثبت نام کنه؟
آخه توی دفترچه بهمن ماه زده بود متولدین 71 به بعد مجاز به شرکت در آزمون هستن!
حالا مثلاً یکی متولد 70 (نیمه دوم) باشه نمیتونه برای آزمون امسال شرکت کنه؟ (باتوجه به اینکه همزمان مشغول به تحصیل در دوره پیش دانشگاهی ـه)
ممنون میشم....
ویرایش:
دوستان تشکر، جوابم رو گرفتم دیگه نمیخواد زحمت بکشید!!!!!
دوستان ميشه يكم درباره درس تربيت بدني توضيح بدين؟
ميخوام ببينم مثل همون زنگ ورزش تو دبيرستان هست يا يه درس تئوريه.