سلام
1می دونی دوست من
من دنبال این نیستم که بگم کدوم دوربین بهتره . کدوم بدتر
اگر دقت کرده باشی دفعه قبل هم نگفتم به چه دلیل رفتم سراغ سونی
بعدش شما تلویحا علت انتخاب رو پرسیدی و منم دلایلی رو که قطعا فقط برای خودم معتبره بیان کردم
اصلا قصدم قیاس دوربین ها نیست . مثلا برای من اجرای فایل از روی خود دوربین بسیار مهم تر از کمی وایدتر بودن لنز هست . از نظر یه عکاس قطعا این قضیه درست برعکسه . من متوجهم . به همین خاطر می گم که این قیاس ها برای اینه که من به دوربینی که بیشتر به دردم می خوره برسم نه به دوربینی که لزوما توی بنتچ مارکها اونیکی رو شکست می ده
82- سونی دو سایز مختلف در مود 9 به 16 عکس می گیره اما کانن فقط یک سایز بخصوص رو می تونه در حالت 9 به 16 عکس بگیره . احتمالا الان شما داری از خنده منهدم می شی اما اینم برای من خیلی مهمه چون دوست ندارم گوشه های تلوزیون وقتی می خوای عکس ببینی خالی بمونه و احتمالا همه عکسام رو در مود 9 به 16 می گیرم
93- دقیقا اینجا فرق ما انتظارات ما مشخص می شه . من فوقش بخوام عکس درحد A4 چاپ کنم که در این حد دوربین 5 مگاپیکسل هم خیلی خوب جواب میده . ( اگر فیلمبرداری نمی خواستم قطعا 160 تومن بیشتر هزینه نمی کردم بجای 350-60 تومن ) اصلا به عکس بزرگ احتیاج ندارم
114-
Rotating Images: Recorded images can be rotated 360-degrees in 90-degree increments on the camera's LCD screen.
یا من بد برداشت کردم . یا این سایته دروغ می گه . یا واقعا این قابلیت رو داره دیگه