اگه فرمت رو general باشه اونطوری نشون میده رو texti حل میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اگه فرمت رو general باشه اونطوری نشون میده رو texti حل میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که دوستمون گفتن فرمتش رو بذار روی تکست...نقل قول:
ولی اکثرا بعد از تغییر فرمت یک سل ، باز اکسل همونطوری میاره که باید اول فرمتشو ریست کنی ( clear formats ) و قبل از اینکه دیتا وارد کنی فرمتشو تعیین کنی و بعد دیتا..
اینکه کاری ندارهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
قل از هر چیز از مطالب مفیدتون ممنونم
ببخشید تو قسمت ماژول جهت تبديل تاريخ شمسي و ميلادي به يكديگر فال ضمیمیه وجود نداشت میوند راهنماییم کنید
بچه ها من دو تا فرمول می خوام بنویسم اما بلد نیستم از توابع استفاده کنم.میشه این دوتا فرمول رو برام بنویسین:
فرمول اول : اگر سلول g10 کمتر از 6.5 بود، مقدار g10 رو 6.5 قرار بده.
فرمول دوم: اگر سلول g10 بزرگتر مساوی 12 یا g11 کوچکتر مساوی 10 بود،اونوقت مقدار سلول g1 رو 0.75 قرار بده،در غیر این صورت مقدار سلول g1 برابر 1 قرار داده شود.
کسی این فرمول نویسی رو بلد نیست؟؟:n03::n03::n03::n03:
نقل قول:
برای سئوال اول این فرمول میشه البته ننوشتی در غیر اینصورت چند قرار بده ولی من تو فرمول 1 قرار دادم هر مقداری که میخوایی فقط کافیه عدد 1 فرمول رو تغییر بدی
برای سئوال دوم هم چون دو سلول و. دو شرط رو میخوایی قرار بدی از if های تو در تو باید استفاده کنی چند تا فرمول نوشتم ولی درست عمل نکرد اگر دوستان بلدن بذارننقل قول:
=IF(G10<6.5;6.5;1)
بچه های عزیز حرفه ایه اکسل کاره انجمن،پیلیز هلپ می .کسی فرمول دومیه رو بلد نیست آیااا ؟!
اگه میشه یه بار خواسته تونو واضح تر بگین یا یه فایل بذاریننقل قول:
-------------------------------------------------------------------------------------نقل قول:
فرمول دوم که در خانه G1 نوشته میشه :
:n01:کد:=IF(OR(G10>=12;G11<=10);0.75;1)