دوستان Yahoo Messenger واسه 5700 هست؟ من یکی dl کردم با سایز صفحه ام نمی خونه!
Printable View
دوستان Yahoo Messenger واسه 5700 هست؟ من یکی dl کردم با سایز صفحه ام نمی خونه!
با سلام به همه ، ماشاالله اجب کلوپی هست این 5700 هنوز چند ساعت نیست که پست زدم میبینم چند نفر دیگه هم مطلب گذاشتن
من خودم شاید حدود 1 هفته شدیدا پیگیر این گوشی بودم که آیا خوبه ، بده ؟ ؟؟؟؟
اخر دل رو زدم به دریا و گرفتمش
بعد از حدود چند هفته ای که دارمش به چند تا نکته برخوردم که شاید به دوستانی که قصد خرید این گوشی رو دارن کمک کنه :
حالا شاید دوستان به خودشون بگن که چرا این قدر وقت گذاشتی و اینجا مطلب نوشتی ؟؟
به نظر من اگه کسی چیزی رو بدونه و نگه خیانت کرده در حق دوستاش ، خب شما هم دوستای من هستین دیگه !!
مگه نه ؟؟؟
اول بریم سراغ معایبش :
1- همونجوری که تو پست قبلیم گفتم کیفیت عکس تو شب پائینه ولی تو روز خوبه
2- اگه یکی 24 ساعت بخواد آهنگ گوش بده ، این گوشی بدردش نمی خوره چون 3.30 بیشتر زمان Talk Time نداره
و باید هر روز بزارن شارژ بشه ولی اگه عادی و نرمال آهنگ گوش بدین میتونی 3 روز باطریشو داشته باشی ، البته بازم به تعداد دفعات زنگ خوردن گوشی بستگی داره .( دقت به راه کارهای پایانی )
3- نداشتن نور در دکمه های Menu و C . وقتی یه جای تاریک میرین این دو تا دکمه روشن نمیشن .
4- البته این نظر شخصی منه : برای هر بار شارژ باید اون درپوش کنار گوشی رو باز کنی که زیاد به نظر من جالب نیست ولی باز یه مزیت داره که درگاه های شارژ و USB کثیف نمیشن که خیلی مهمه
5 - امکان دسته بندی مستقیم آهنگ ها نیست و باید تکنیک بزنی به گوشی تا بتونی آهنگ ها رو دسته بندی کنی
6- با دوربین این گوشی به راحتی بقیه گوشی ها نمیشه کار کرد
دیگه فکر نکنم ایراد اساسی داشته باشه
و اما مزایا که این قسمت برا کسانی که می خوان بخرن خوندنی تره :
1- کیفیت فوق العاده تصویر ، 16 میلیون رنگ در صفحه که آدم کور رو بینا میکنه
2- امکان اضافه و حذف کردن فونت های دلخواه که خیلی جالب و کاربردیه
3- امکان بزرگ و کوچک کردن اندازه فونت ها که یکی از قابلیت های خود گوشی هست
4- کیفیت فوق العاده تصویر برداری ، با فرمت MP4
5- نمایش های جالب منو به صورت هایی که تو گوشی های دیگه ندیده بودم ، جالبه !!
6- امکانات فوق العاده از قبیل خواندن مسیج ها و تلفظ نام تماس گیرنده و گذاشتن اسکرین سیور و ....
آخه گوشی قبلی من این امکانات رو نداشت برا همین برا من جالبه ، شاید بقیه دوستان بخندن
7- سرعت پردازش فوق العاده سریع ، این گوشی بالاترین CPU رو تو Brand نوکیا داره ، حتی بالاتر از N95
8- از همه مهمتر قیمت خیلی خوبی هم داره
9- با کیفیت بودن باند های این گوشی ، جوری که اگه 10 دقیقه هم از این گوشی آهنگ گوش کنین ، گوشتون درد نمیگیره و خسته نمیشین
10 - کیفیت فوق العاده Headset . جوری که صدا خیلی کم از هدست بیرون مییاد و ساب خیلی خوبی داره . عوض کردن آهنگ و تغییر صدا هم یکی از گزینه هایی هست که میتونین تو هدست بیابین
11- کی پد بسیار راحت
12 - شیک بودن گوشی ، خداییش دوستام کف بر شدن . آخه قیافش یه چیز دیگش
و اما
راه کارهایی که میشه با رعلیت اونها کتر باطری مصرف کرد :
1- نور صفحه رو کم کنین ، آخه به صورت پیش فرض نور بالایی انتخاب شده و من چون خودم عینکی ام نور زیاد به بیناییم ضربه میزنه
2- power time out و light time out رو کم کنین تا صفحه گوشی وقتی کاری باهاش ندارین کمتر روشن بمونه
در کل و با همه این اوصاف گوشی فوق العاده ای هست .
اگه سوالی بود در خدمتم
نقل قول:
کیفیت صدا فوق العاده عالی...اما بلندی یه کم کمتر از ن73 ...
کیفیت عکس در روز خوبه..اما در شب تعریفی نداره...کیفیت فیلم واقعا عالیع و صدایی که از محسط هم میگیره خیلی توپه...
لوازم رو هم که امین خان گفتند...
یه کم بالاتره...حدود 250 تا 260 ....
نقل قول:
هدست باید روش باشه...:18::18::18: سعید خان ...یه نگاهی به پست امین بنداز...
قیمتش حدودا 250 تا 260 هست...
اصلا همچین چیزی نیست...مگر سگا هست که داغ کنه !!!:31::31:
نقل قول:
فرمت mp4 , و سایز 320*240 , 15 -20 fps .
برای چراغ قوه هم برو توی منوی مدیا و برو تو دوربین و اونجا از توی ستینگ فلش رو روشن کن و یه عکس بگیر( در حالتی که گوشی رو نچرخوندی) به محض اینکه فلش زد گوشی رو بچرخون...
من با شارژم مشكل ندارم خيلي هم طول ميكشه خالي كنه.
ولي هيچ cpu مال 5700 نميشه خدا وكيلي
ok ...با تشکر از همه بچه ها که راهنمایی های خوبی کردند ...فکر میکنم معایبش نسبت به قیمتی که داره زیاد به چشم نیاد و ما هم رفتیم واسه خرید این گوشی ...
فقط 1 سوال هم بکنم ...به نظرتون کدوم گارانتی رو بگیرم بهتره ؟ ( زیاد درمورد گارانتی ها اطلاعاتی ندارم)
و 1 نکته ای که شنیدم ..میگن از لحاظ استحکام مثل سایر گوشی های نوکیا نیست و ضعیف تر با به دید مثبت تر ظریف تره ..در مورد این نظر دوستان چیه ؟
بازم ممنون از راهنمایی هاتون .
شما می تونید با برنامه JetAudio به راحتی هر فایل تصویری که دارید به MP4 تبدیل کنید.
که خیلی کیفیت تصویر و صدا عالیه می شه.
یه کم تنظیمات داره.اگه نتونستید تبدیل کنید به من بگین کمک کنم.
نقل قول:
گارانتی اصلا نگیر...اصلا نمی ارزه...فقط پول اضافه میدی...
در مورد استحکان هم بگم که خوب معلومه که به خاطر استیل خاص گوشی که چرخشی هست ، اسیب پذیر تر از گوشی های ساده هست...یعنی کلا تاشو..کشویی ...چرخشی و...همینجورند..اما در کل مقومت خوبی داره ...
دوستان چندین بار لطف کردن و زدنش زمین :31: ..امتحان پس داده..خوبه...:31:
نقل قول:
اقا پس اینطوریه ... آخه من خودم الان 4 ساله 6260 دارم دهنشو صاف کردم که خراب شه نشد ... از ارتفاع 5 متری سر ساختمون بگیر تا ... از دستم افتاده ولی آخ نگفته ...امیدوارم این 5700 هم اینطوری باشه :27:
منم زیاد با گارانتی موافق نیستم ...پس بی خیال گارانتی :31: