منم واسه همین دارم هر 2 دقیقه فرومو رفرش میکنم بلکه بروبچ به یه اجماعی برسیم
به هر حال تا اخر امروز یا باید قطع کنم یا تمدید فرصتی نمونده شما ها اگه میشه مثل من زنگ بزنین و قضیه رو بیرسین ببینیم حرفای کارشناساشون یکیه یا نه همین
Printable View
منم واسه همین دارم هر 2 دقیقه فرومو رفرش میکنم بلکه بروبچ به یه اجماعی برسیم
به هر حال تا اخر امروز یا باید قطع کنم یا تمدید فرصتی نمونده شما ها اگه میشه مثل من زنگ بزنین و قضیه رو بیرسین ببینیم حرفای کارشناساشون یکیه یا نه همین
چجوری باید قرارداد فعلی رو سوزوند؟نقل قول:
سرویس جدید خریداری کردید ؟نقل قول:
اگه جواب مثبته
از قسمت مدیریت سرویس میتونید این کار رو بکنید
الان میخوای چیکار کنی؟نقل قول:
میخوای بسوزونی یک ساله تمدید کنی؟
توروخدا شماها م زنگ بزنین اگه همینو گفتن که خرمغزمونو گاز نگرفته از پارس بریم خداییش 128 پارس به 10 مگ مخابرات میارزهنقل قول:
یه سوال ذیگه
بعد اینکه سرویس جدید گرفتم مثل اینکه خودم تو مدیریت سرویس باید فعلی رو بسوزونم اونوقت حجم اضافه ای خریدم میسوزه یا منتقل میشه ؟
اگه حجمی باشه که مال گیگ اضافه باشه منتقل میشه ولی حجم خود سرویس منتقل نمیشهنقل قول:
احتمالا این چند روزه تعداد درخواست های تخلیه رفته بالا....این کار رو کردن که جلوی پریدن مشتریاشونو بگیرن....
به جای اینکه مثل آدم طرحو تعدیلش کنن یا کلا ورش دارن ببین چه دلقک بازیایی در میارن...
حجم خریداری شده همیشه منتقل میشه دوره بعد
اگه شبانه رو محدود کرد روی ؟32
اگه شبانه سر ساعت 3 قطع و وصل کرد؟
انواع راههای مختلف برای ازار کاربر هست
مگه کم صبانت بازی در اورد؟
انقدر ساده اعتماد نکنید
من که 15 روز دیگه سرویس دارم بعدش خداحافظ
شاید هم یه 128 بعد از این 15 روز تمدید کنم
بچه ها به نظر من برید یکساله بگیرید... فوقش اگه دروغ گفتن میرید تخلیه میکنید و پول باقی مونده ی سرویستون رو میگیرید!
فکر کنم طبق قانون همیشه موقع تخلیه مجبورن پول سرویس رو برگردونن....
سرویس جدید احتمالا باید قبل از 10 آذر فعال بشه...تو رزرو باشه حتما سرتون دبه در میارن!