باید علاوه بر تمدید بری روی سرویس جدید. یعنی باید سرویس ت قبل از 10 آذر استفاده ازش شروع بشه. بمونه تو رزرو فایده نداره.نقل قول:
Printable View
باید علاوه بر تمدید بری روی سرویس جدید. یعنی باید سرویس ت قبل از 10 آذر استفاده ازش شروع بشه. بمونه تو رزرو فایده نداره.نقل قول:
فکر کنم بشه سرویس فعلی روسوزوند و بعد سرویس جدید رو خرید .:n10:نقل قول:
شاید هم منظورش اون 1 ساله 216 و 432 گیگ ترافیک شبانه بوده که طرح 1/3 روش اجرا نمیشه
این قضیه یکم بو داره
چرا به کسی که قرار دادشو چند ماه پیش بسته و وچند ماه دیگه مونده نگفتن این قانون شامل شما نمیشه؟
به نظرم فن اوا بمونین خیلی بهتره چون صداشون رو ضبط کردین مجبورن شبانتون رو زیاد کنن و همچنین قول هم دادن که شبانه روز سرعتتون یکی باشه:n02:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط faramobile [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان الان هم با پارس آنلاین هم با فن آوا صحبت کردم در مورد شبانه
با پارس آنلاین صحبت کردم گفتن اگه الان خرید یا تمدیدی انجام بدید تا مدت قراردادتون مثلا ۱ ساله ( ۲۰ درصدم تخفیف داره ) بخرید تا ۱ سال شامل این طرح حذف شبانه نمیشید ( صداشونم ضبط کردم محض احتیاط )
از اونور هم با فن آوا صحبت کردم چون هفته پیش از پارس تخلیه کردم و رفته بودم فن آوا ( هر سه خطم ) چون بهم گفته بودن سرعت شبانه و روزانه مثل همه و خط هم تا ۱۰مگ و تا اونجایی که خط مشترک بکشه باز میکنن ، که البته شبش تست شد و دقیقا سرعت روی ۱۹۰ قفل میشد یعنی زیر ۲ مگ ، در نتیجه شکایت کردم و چون صدای فروشنده هم ضبط کردم هیچ عذری نداشتن قبول کردن که تخلیه کنن و پولم رو پس بدن ، الان بهم زنگ زدن گفتن چون به شما گفتن سرعت روز و شب یکی هست و شکایت کردید استثناً خط هاتون رو میتونیم طوری ببندیم که شبانه سرعتتون محدود نشه و مثل سرعت روز دانلود کنید
حالا به نظرتون کدوم رو انجام بدم ؟؟
به پارس اعتماد نیومده الان میگه که همه برن یک ساله بخرن بعد میزنه یک سوم کم میکنه میگه کجا دیدین که همچین چیزی رو نوشته باشیم؟:n35:
اینا دیدن ملت دارن فرار میکنن واسه همین اینارو میگن
دوستان بنده تماس گرفتم... اصلا فکر سوزاندن قرارداد و فعال کردن قرارداد رزرو نباشید.. طی تماسم کارشناسشون گفت که فقط شامل کسایی میشه که قراردادشون قبل از 10 اذر تموم شده باشه.. با سوزاندن قرار داد فعلی این امکان وجود ندارد... خودتون هم میتونید تماس بگیرید! یا حق
بعدشم زنگ زدم نمایندگی میگه اقا فرمی که پر کردید اصلا نیست!!!
با کمال پرررویی برگشته میگه شما شرکتای دیگه رو هم چک کردید؟!!!
اگه اره دوباره با کارت شناسایی تشریف بیارید... همین الان یه شکایت با الفاظ رکیک تو 195 نوشتم... مگه من بیکارم دم به دقیقه برم این شرکت؟ اعصبام رو خورد کردن.. اون از این وضعیت شبانه.. اینم از این وضعیت
من با پشتبان بخش تمدید قرارداد(مهراد نژاد) انلاین صحبت کردم بیحال و بیرمق گفت
بله رزرو هم بکنی رایگانه
الله اعلم!!!
خب یکم دانلود میکنیم تموم شه!
خبر خبر
زنگ زدم پارس انلاین دعوا چرا خط منو قطع نکردین من دارم میرم اسیا تک
زنه گفت توروخدانرو ما تا زمان قرار داد شما شبانه داریم ینی برا من میشه 6 ماه دیگه حالا نمیدونم شما ها چنین چیزی نشنیدین میترسم یمونم همین اسیا تکو کمپین مخابراتم بپره
من اصلا فسق قرارداد کرده بودم نمیدونم اینا چرا خط منو ول نمیکنن اخه
راستش من 8 ساله مشتری پارس انلاینم سالی یه بار تمدید میکنم نمیدونم والا چرا اینا مارو ول نمیکنن
احتمالا تازه به فکرشون رسیده آخرین تلاش رو برای حفظ مشتری بگیرن و این طرح رو دادن. اولین بار هم دیروز تو کامنت های آخرین پست اینستاگرام شون سر و کله این حرف پیدا شد. ادمینش هم خیلی اطمینان میده که صحت داره این قضیه. فکر نمیکنم دروغ باشه.نقل قول: