تجربه ثابت کرده هیچ چیزیو پابلیک نکنین پابلیک که بشه دیگه خیلی زود از کار میفته پس اینجا هیچی نزارین تو گروه باشه خوبه و تو گروهم هر کسیو راه ندین ممکنه عوامل نفوزی باشن:n02:
Printable View
تجربه ثابت کرده هیچ چیزیو پابلیک نکنین پابلیک که بشه دیگه خیلی زود از کار میفته پس اینجا هیچی نزارین تو گروه باشه خوبه و تو گروهم هر کسیو راه ندین ممکنه عوامل نفوزی باشن:n02:
چشم قربان. منتظریم.نقل قول:
دوستان، من گفتم واسه اون روش اسمشو نبر، به این دوستمون آقا مهدی (and-roid2) پیغام بدید نه من! :n02:
الان اومدم نزدیک 10 تا پیغام در این باره اومده بود :n04:
طبق آخرین اخبار، مدیریت شاتل فعلا برنامه ای برای محدود کردن سرور داخلی ندارد (نقل قول یکی از عوامل نفوذی در نمایندگی تهران:n10:)
دوستانی که دیشب، مشکل داشتند احتمالا مربوط به مرکز مخابراتی یا تغییرات فنی شاتل در شهرشون بوده چون تهران و اطرافش که خبری از محدودیت داخلی نبود :n09:
من داخلیم دیشب محدود بود. تماس گرفتم. گفتن بعله زیاد دانلود زدی ما هم محدودت کردیم. یه مدت دانلود نکن تا محدودیتت مرتفع بشه.نقل قول:
دیر یا زود همتون محدود میشید.
نگفت مدیریت مصرف نداشته باش؟:n08:نقل قول:
من الان که روززه سرعتم از داخلی ها 200 بیشتر نمیشه خارجی هم همینقدر ! تازه دیروز سرویسمو تمدید کرده بودم زر زده معلوم نیست چه گو** ی دارن میخورن
منم که حوصله کل کل باهاشونو ندارم فک کنم داخلی پهنای باند تو شهرتون کم دارن باز دارن این مسخره بازیو در میارن
دوست عزیز، این جمله کلیشه ای پشتیبان های بی مغز شاتل هست که هر کس چه کسی که یک شب 20 گیگ گرفته و چه کسی که یک شب 10 مگ گرفته، زنگ بزنه و راجع به محدودیت ازشون سوال کنه، 99 درصد همین جمله ای که شما گفتید را در جواب به همه مشترکین میدند :n02:نقل قول:
شما انتظار داری که بیان در جواب بهت بگند که نه، دیشب مشکل فنی داشتیم و فلان چیزو داشتیم عوض می کردیم و فلان چیز رو ست میکردیم و ...؟؟! :n04::n08:
شما جمله بالای منو دقت نکردی. اون نقل قول یکی از دوستان داخل شاتل بود و من چیزی از خودم نگفتم :n02: داغ داغ هم هست چون همین امروز صبح پرسیدم :n10:
دوست عزیز اتفاقا دقیقا به من گفتن روی مصرفتون مدیریت بیشتری داشته باشید.نقل قول:
من همیشه شبا اینترنت بین المللم قطع بوده که الان داخلیم هم قطع شد. من نمیدونم این سه تومن دانلود رایگان شبانه رو واسه چی میگیرن؟
البته منظور من از قطع سرعت پایین سه کیلوبایته
از منم گرفتن!نقل قول:
ولی هم شبانه دارم هم پولش اومده بود تو تراز مالیم منم به جاش 2 گیگ حجم خریدم یعنی پول بیخود واسه شبانه ندین همه طرح هشون شبانه داره!
منم اینجوری شدم ک از روش اسمشو نبر از امشب میخام استفاده کنم!
اقا منم هم سرور داخلی هم خارجی محدود هستم
منم عضو گروه شدم