دیگه آخرشه اینم دانلود نوامبر یه 6 گیگ دیگه امشب بگیرم تمومه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداییش به این میگن مصرف متعارف که این دلخوشی هم از ما گرفتن!
Printable View
دیگه آخرشه اینم دانلود نوامبر یه 6 گیگ دیگه امشب بگیرم تمومه!
خداییش به این میگن مصرف متعارف که این دلخوشی هم از ما گرفتن!
داشتم وبگردی می کردم به سایت جالبی برخوردم
حالا کاری با جزئیاتش نداریم ولی اون پایین یه قسمتی داره برای خدمات اینترنت پر سرعت که مثلا میتونی به isp مورد نظرت رای بدی
برای هر isp هم توضیحاتی داده شده برای پارس این لینکه
اون قسمت چشم انداز خیلی جالبه واقعا:
امشب شب آخر باید باشه دیگه؟ :n19:
حذف شود لطفا
باتشکر
دوستان الان هم با پارس آنلاین هم با فن آوا صحبت کردم در مورد شبانه
با پارس آنلاین صحبت کردم گفتن اگه الان خرید یا تمدیدی انجام بدید تا مدت قراردادتون مثلا ۱ ساله ( ۲۰ درصدم تخفیف داره ) بخرید تا ۱ سال شامل این طرح حذف شبانه نمیشید ( صداشونم ضبط کردم محض احتیاط )
از اونور هم با فن آوا صحبت کردم چون هفته پیش از پارس تخلیه کردم و رفته بودم فن آوا ( هر سه خطم ) چون بهم گفته بودن سرعت شبانه و روزانه مثل همه و خط هم تا ۱۰مگ و تا اونجایی که خط مشترک بکشه باز میکنن ، که البته شبش تست شد و دقیقا سرعت روی ۱۹۰ قفل میشد یعنی زیر ۲ مگ ، در نتیجه شکایت کردم و چون صدای فروشنده هم ضبط کردم هیچ عذری نداشتن قبول کردن که تخلیه کنن و پولم رو پس بدن ، الان بهم زنگ زدن گفتن چون به شما گفتن سرعت روز و شب یکی هست و شکایت کردید استثناً خط هاتون رو میتونیم طوری ببندیم که شبانه سرعتتون محدود نشه و مثل سرعت روز دانلود کنید
حالا به نظرتون کدوم رو انجام بدم ؟؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
نمیدونم چطور میخوای به شرکتهایی که یکی میگه پورت خالی نداریم و استثنائا خط شما رو باز میذاریمنقل قول:
و شرکت دیگه ای که قانون حذف تشدن شبانه رو برای سرویس ای قدیمی اعلام نمیکنه میخوای اعتماد کنی
اما اگه واقعا به حرفشون عمل کنند که فکر نکنم اینطور باشه پارس بهتر ب نظر میرسه چون شما فقط برای دانلود شبانه میخوای
اونشم صحبت کردم چون ۱ درصدم اعتماد ندارم ، قرار شد کتبا اینو قید کنن و حضوری برم شرکت تحویل بگیرمنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
به نظرم دروغ محضه ......!!!! اگر این کار رو میکردن حتما تو سایتشون اعلام میکردن .نقل قول:
فکر خوبیه کتبا قید بشهنقل قول:
فقط مواطب باش یه وقت تبصره ای اضافه نکنند که به ضررت باشه
خبرش رو هم بده حتما
با اینحال هنوز حرف نماینده پارس باورم نمیشه
آقا یه شرکت دیگه به اسم سپنتا رو بررسی کردم
ولی قانون مسخره ایی واسه شبانش داره
سرویسی که میخرید هر چقدر حجم داشته باشه همونقدر ترافیک رایگان میده یعنی اگه سرویس 3 گیگ حجم داشته باشه تو یه ماه
حجم رایگان شبانه شما میشه 3 گیگ تو یه ماه
الان می خوام ببینم فازشون از این حرکت چی بوده ؟ :D