دوستان چطور و با چه برنامه ای میتونم سرعت اینترنت دو لپتاپو رو یه لپتاپ ترکیب کنم؟
Printable View
دوستان چطور و با چه برنامه ای میتونم سرعت اینترنت دو لپتاپو رو یه لپتاپ ترکیب کنم؟
:n08:نقل قول:
دلواپسو خوب اومدی! :n09:
-----
تازه من شنیدم کم خوابی باروری رو هم کاهش میده!!! هیچ بعید نیست این قضیه ی حذف شبانه دستور از بالا :n36: باشه!!!
خب برادر نشستی که اینا برات تخلیه کنن ؟؟ هر روز باید پیگیر باشی ، صبح زنگ بگو چی شد نامه رو زدید مخابرات یا نه ؟؟ اگه گفت تا ۲ ساعت دیگه میزنم ، ۲ ساعت بعدش دوباره زنگ بزن ببینم فرستادن یا نه ! اگه گفت فرستادم هم باز باور نکن زنگ بزن مخابرات منطقتون بگو میخوام ببینم تو سیستمتون اون درخواست تخلیه خط من اومده یا نه جون باید سریع برسه چون سیستمی هست ، اگه زده بودن که دیگه باید همین پیگیری کردن رو هر روز با مخابرات انجام بدی که تخلیه کنن ، اگه نزده بودن از پارس آنلاین که یعنی خانمه ! دروغ گفته و دیگه خودتون میدونید زنگ بزنید چی بهش بگید !!نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
اره دیگه همه کاربرا مثل من مجرد نیستن که ! یه سری ها زن و زندگی دارن ، شبانه قطع بشه شبا میرن در آغوش گرم زندگی ... ، به افزایش جمعیت هم کمک میشه !!نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
من با نظر بقیه در مورد مشکل حجمی بودن اینترنت ایران موافقم. بنظر من باید اینترنت با سرعت 16mps یا 24mbps یا بصورت کاملا نامحدود و یا با ترافیک حجمی بالا(مثلا 400-300) گیگابایت و با هزینه ماهی 45-60 هزارتومن ارائه بشه تا بشه گفت قیمتش عادلانه هست. اون روزی که این اتفاق بیفته میشه گفت اینترنت ایران پیشرفت کرده ولی الان متاسفانه با این وضعیت موجود من بعید میدونم هیچوقت همچین روزی رو ببینیم!
دوستان چند وقتیه که اینترنت من قطع میشه و تا مودمو ریست دستی نکنم اینترنت وصل نمیشه مثلا دانلود 2 تا هفت امروز رو ازدست دادم دیدم چراغ اینترنت خاموش شده وصل هم نشده تا مودمو ریست کردم نت هم وصل شد بعضی وقتها بعد از چند دقیقه اتوماتیک خودش وصل میشه مشکل از طرف منه یا پارس دلواپس؟
تکراری............
دوستان فردا شب وداع هستش ...:n28:
خداحافظ دانلود شبانه :n14:
و خداحافظ parsonline :mellow:
دوستان! دوستان!
فقط یه شب دیگه مونده تا رضایت همه کاربران و مشتریان پارسآنلاین جلب بشه.
:n19::n19::n10::n10::n10::n09::n09::n20::n20::n20: :n36::n36::n36::n36::n28::n28::n28::n28: